Vrapcic oprosti ovaj moj gluuupi mob je napisao Vrapce u mjesto Vdapcic! 😖 Tebi htjedoh reci hvala na zeljama!
Perla p tek ti je 4dnt. To bi mogla biti implantacija malo je prerano za M. 🤞🤞🤞 Nadam se da je to ona THE bol!
Vrapce hvala!
Misliš da je već moguća implantacija bili su 3dnevni?I to me boljelo samo dok sam ležala. Čim sam ustala i počela po kući stalo. Inače radim fizički posao hodam po 7 sati,možda mi je tijelo u šoku od mirovanja 😁
Pozdrav cure! Nisam se neko vrijeme javljala jer sam si napravila malu pauzicu,al evo imam nekih nedoumica pa da vas pitam! Imala sam znaci inseminaciju u 11 mj, nazalost test negativan,menga dosla na 28 dan ciklusa,a inace mi dolazi na 30-31 dan, no dobro.... Sljedeci ciklus znaci u 1 mj. Kasnila mi je 9 dana,znaci poludila sam!!! To mi se nikad nije desilo,zna kasnit jedan do dva dana,al ovoliko?? Neznam koliko testova sam napravila u tih 9 dana...😜 i evo sad ovaj mjesec opet kasno trenutno dva dana,i sad me zanima dali ae to kome dešavalo? Imam uredne cikluse,dali je to mozda neka posljedica inseminacije? I da,po prvi put sam uhvatila ovulaciju napokon ovaj ciklus i to na 22 dan ciklusa. Dali mozda kasbi zbog kasnije ovulacije? Cekam tu menatruaciju ko ozeblo sunce da se mogu narucit za novi MPO postupak...😕😕😕 Sorry na dugom postu!
Pozdrav cure! Nisam se neko vrijeme javljala jer sam si napravila malu pauzicu,al evo imam nekih nedoumica pa da vas pitam! Imala sam znaci inseminaciju u 11 mj, nazalost test negativan,menga dosla na 28 dan ciklusa,a inace mi dolazi na 30-31 dan, no dobro…. Sljedeci ciklus znaci u 1 mj. Kasnila mi je 9 dana,znaci poludila sam!!! To mi se nikad nije desilo,zna kasnit jedan do dva dana,al ovoliko?? Neznam koliko testova sam napravila u tih 9 dana…😜 i evo sad ovaj mjesec opet kasno trenutno dva dana,i sad me zanima dali ae to kome dešavalo? Imam uredne cikluse,dali je to mozda neka posljedica inseminacije? I da,po prvi put sam uhvatila ovulaciju napokon ovaj ciklus i to na 22 dan ciklusa. Dali mozda kasbi zbog kasnije ovulacije? Cekam tu menatruaciju ko ozeblo sunce da se mogu narucit za novi MPO postupak…😕😕😕 Sorry na dugom postu!
Mislim da ti inseminacija ne može biti uzrok kasnijim ovulacijama. A menstruacija ti nastupa nekih 2 tjedna poslije ovulacije ako nije došlo do trudnoće.
Perla moguce implantacija bude 6-12dana iza ovulacije. Taman po razvoju bi to bile blastice koje se krenu implantirat! Nadam se da je to to!
Mala martina zna se malo posemeriti ciklus od progesterona koji uzimamo nakon postupaka. Pretpostavljam da si ga i ti uzimala. Opcenito M najcesce dodje 14 dana iza ovulacije. Iako nekima "seta" od 12-16 dana sve je normalno. Sretno iscekivanje novog postupka!
Perla p tek ti je 4dnt. To bi mogla biti implantacija malo je prerano za M. 🤞🤞🤞 Nadam se da je to ona THE bol!
Vrapce hvala!
Misliš da je već moguća implantacija bili su 3dnevni?I to me boljelo samo dok sam ležala. Čim sam ustala i počela po kući stalo. Inače radim fizički posao hodam po 7 sati,možda mi je tijelo u šoku od mirovanja 😁
Draga meni danas 7 dan i svako malo me ulovi ta bol koda cu dobit sad ,i to traje od prvog dana
Evo me sa folikulometrije,do sad najbolja reakcija na stimulaciju, Elonva, 8 folikula,obzirom na godine 39 i amh 7 i nesto,dva su nesto manja od ostalih ali valjda ce i oni narast,u pon druga kontrola,dobila od danas jos 3 orgalutrana i u nedjelju jos puregon 200 jedinica
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Nik odlican rezultat! Ocito nam svima dobro ide sa elonvom! Sretno i da javis opet super situaciju ubpon3xjeljak!
Evo test sa e baya ,nazire se druga crtica ( nadam se da ju i vi vidite 😏) uz to da sam ga masu put radila nikad nije ni sjena bila druga crtica,sad prvi put u 5godina ,molim vas misljenje
🎉🎉🎉🎉 Vidi se vidi i te kako druga crtica! Malo je svijetla al ne brini jako rano imas vidljiv plusic! Ajme kako lijepo da je napokon neka od nas ugledala plus! I to ti jos tako brzo! Savrsen scenarij! Sad sretno dalje i ponovi malo molim te sto si imala od terapije, tabletica... Drzim fige da beta bude super velika i da docekas svoju bebicu
Sortiraj odgovore
Najstariji