Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    samo_opusteno
    07. Veljača 2019. 21:43

Blacky89

Ninna dao mi je gonal f i orgalutran… sto ste ti i samo opušteno imale od terapije i kakvi su vaši rezultati bili?
    Sretno na FETu i držim 🤞

Ja sam imala isto to kao i ti...meni su bili jako dobri rezultati...tako mi je bar dr.rekao... 14 su stanica oplodili...e sad kako su me zvali svaki dan...i govorili mi razvijanje...nezz vise...ali ugl 6 su mi zamrznuli a dva stavili. dr. mi je rekao da se nada pozitivnom rezultatu jer je i spermiogram bio dosta dobar...zelim vam srecu..

4 sreća
    07. Veljača 2019. 22:35

perla

Nova sreca

johan

nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣

Draga vidim ju i ja.tebi je 6 dan meni 5.sad ces i mene natrati da ga radim sutra

Nova sreća jel imaš kakvih simptoma? Meni je transfer bio u utorak znači danas draga danas bi ti triba biti drugi dan ne treći.a samo napuhanost i mslo sto sike bole.jajnike malte ne vise i ne osjećan.kako se ti osjećaš draga?

Grizli
    07. Veljača 2019. 23:00

Marijaiva hvala na informaciji. Zao mi je da nije uspjelo ni onda! Ja planiram na FET sad u slijedecem ciklusu. Meni isto sve skoro super, losiji je samo mm spermiogram. Oprosti sto gnjavim... Al spontane si imala prije ivf ili si koji put zanjela i iz postupka? Jesi nakon toga probala jos koji put? U svakom slucaju sretno ti i hvala ti

Vrapčić123
    07. Veljača 2019. 23:05

Nikitta

Vaki vidiš, dobro pitanje… nisam sigurna da možeš uzimati. Možda netko zna, pa budemo mudrije.
    Vrapcic123 baš sam jučer pisala, isto su mi jajnici “stariji” 7godina od mene. Ja i mm se trudimo već 5 godina, 2014. sam i 2015. išla privatno na jednu inseminaciju i 3 stimulirana IVF-a Lučingera, onda sam pauzirala 3 godine radi raznih razloga, financijskih, egzistencijalnih, ali i pressinga u glavi, i nadala sam se da će se spontano dogoditi jer su mi jajovodi prohodni i “mlada sam”. Kad me endo opet jako stisla i kad sam se približila 35 ročkasu, krenula sam na liječenje u Petrovu, i od 5/2018 tamo hodočastim. Nažalost još do transfera nisam dogurala. Meni je endometrioza isto posvuda zdjelica, mjehur, jajnici, crijeva. 😫 Nekad više ne znam radim li išta ispravno, a nekad sam mirna i sigurna da sam na pravom putu… Nažalost ova bolest traje koliko i menstrualno razdoblje, tako da me muče strahovi kako ću se brinuti za dijete ako će me i dalje endo klati da ne mogu iz kreveta, ne mogu raditi, ma svašta sam već prošla, o tome ću misliti kad se dogodi. Jednostavno idem dan po dan jer kad krenem o svemu razmišljati dobijem napad tjeskobe. 🤡

Draga Nikitta, žao mi je da ti je tako teško, no na moju nesreću razumijem te u potpunosti... Dugo si u svemu tome, a da ne spominjem endometriozu... Ali kako sve uvijek isto zaključimo: moramo pokušati misliti pozitivno i vjerovati, također sam i ja ponekad u nekim ludim fazama (malo pozitivno, malo depra itd..). Moj muž i ja samo rekli ako ne bude, bit ćemo presretni, ako ne bude neće biti, što ćeš... Organizirat ćemo si život drukčije. Posložiti si sve nekako kako nam bude pasalo. Do neke razumne granice ćemo se truditi (razuman broj puta ćemo ići u to sve), pa ćemo vidjeti...

Imam pitanje za sve prisutne žene: Jeste li razgovarale s doktorima vezano za nekakav ukupan razuman broj ful stimuliranih IVF-a? I koliki uglavnom mora biti razmak između dva postupka? Čitam da su neke žene išle par puta, neke pak 12-13 puta... Što mislite o tome? I koliko ste vi do sada "obavile"?

Drage sve: samo da znate nekako sam živnula otkako sam počela ovdje piskarati.. :) Hvala vam svima na lijepim riječima i odgovorima...

Lijep pozdrav svima :)

https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png

Vrapčić123
    07. Veljača 2019. 23:07

johan

nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣

Vidim crtu!!! :))))

Vrapčić123
    07. Veljača 2019. 23:14

Blacky89

Vrapcic123 na oba sam imala hydrosalpinx i morali su napolje… nema svrhe od njih takvih. Početkom prosinca sam imala op, da su mi krajem siječnja svi nalazi bili gotovi vec bi onda ušla u postupak… ovako cekamo sad m i krecemo u IVF. Svi nalazi su ok, osim mehaničkog čimbenika…
    Sto se jajovoda tiče, to je jako brz oporavak, no vidim da ce tebi nesto raditi i s maternicom, a za to stvarno ne znam… mozda neka od cura ima vise iskustva…

Draga Blacky89, razumijem da su morali van. Nekada je jednostavno tako bolje. Tako je meni moj dr.rekao da kod mene očekuje izvan materičnu trudnoću budući da mi je jajovod u lošem stanju, tako da želi izbjeći opasnost od iste..
    Drago mi je da su ti nalazi u redu, eto to je već velik i pozitivan dio ovog svega :)
    Uglavnom svu sreću ti želim od srca :)

Vrapčić123
    07. Veljača 2019. 23:17

Grizli

Vrapcic zao mi je da sve to moras proci. Drzim fige da sve prodje sto brze i da onda mozes u ivf krenuti ostvariti svoju zelju.
    Johan nazire se plusic 😁… Pametno da probas u nedjelju ujutro. Nek bude uspjesno! Ja inace mrzim ove clearblue testove zbog losih uskustava s njima, al tebi zelim da bude najljepse iskustvo i uspjesna trudnoca!
    Perla joj slazem se ubije to da moras putovati za tamo doslovno 2 minute da ti kazu ima nema uzas mi je to.
    Babylove nalaz ti je homozigot pai-1 i koliko znam za to ide heparin od plusica! Sretno

Grizli hvala na lijepim i pozitivnim mislima i željama :) I ja tebi također želim da što prije ostvariš svoju želju :)

Vrapčić123
    07. Veljača 2019. 23:19

Vaki

Vrapčiću - zadnji IVF, pritisak je velik… Čekam da mi stigne mjesečnica pa da vidimo jeli otišla cista pa da mogu u postupak.
    Perla, Nikitta i Grizli - hvala cure…
    Johan - čestitke na plusu.

Draga Vaki želim ti svu sreću ovoga svijeta!!!!! :))))))

• perla
    08. Veljača 2019. 08:53

Mene jutros bolucka trbuh ko pred mengu 4dan od transfera. Bez veze.

Grizli
    08. Veljača 2019. 09:47

Perla p tek ti je 4dnt. To bi mogla biti implantacija malo je prerano za M. 🤞🤞🤞 Nadam se da je to ona THE bol!
    Vrapce hvala! 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.