Evo test sa e baya ,nazire se druga crtica ( nadam se da ju i vi vidite 😏) uz to da sam ga masu put radila nikad nije ni sjena bila druga crtica,sad prvi put u 5godina ,molim vas misljenje
Vidim je!! Koje još simptome imaš? Mene su jutros i grudi prestale.
🎉🎉🎉🎉 Vidi se vidi i te kako druga crtica! Malo je svijetla al ne brini jako rano imas vidljiv plusic! Ajme kako lijepo da je napokon neka od nas ugledala plus! I to ti jos tako brzo! Savrsen scenarij! Sad sretno dalje i ponovi malo molim te sto si imala od terapije, tabletica… Drzim fige da beta bude super velika i da docekas svoju bebicu
Hvala ti od ❤
Skoro pa ništa 3x1 clomid 5 dana ,2 dana prije punkcije ovitrelle inekcija i sad nakon transfera 3x2 utragestan 1x1 forna i 5 dana nakon transfera inekcija opet i to je to
Evo test sa e baya ,nazire se druga crtica ( nadam se da ju i vi vidite 😏) uz to da sam ga masu put radila nikad nije ni sjena bila druga crtica,sad prvi put u 5godina ,molim vas misljenje
Pa nemam ti nikakve simptome,lovi me grc koga cu dobit sad odmah mengu i prestane,
Popraceno sa bolovima u ledjima,mene grudi nisu ni boljele
Marijaiva hvala na informaciji. Zao mi je da nije uspjelo ni onda! Ja planiram na FET sad u slijedecem ciklusu. Meni isto sve skoro super, losiji je samo mm spermiogram. Oprosti sto gnjavim… Al spontane si imala prije ivf ili si koji put zanjela i iz postupka? Jesi nakon toga probala jos koji put? U svakom slucaju sretno ti i hvala ti
Ma ne gnjavis..sve trudnoce su iz ivf-a...
Mm ima i uredan spermiogram uvijek dobim puno stanica i embrija tako da vrtim fet-ove..
Jos me cekaju 2 blastice...
Pa nemam ti nikakve simptome,lovi me grc koga cu dobit sad odmah mengu i prestane,
Popraceno sa bolovima u ledjima,mene grudi nisu ni boljele
Bole me križa i malo jajnici umorna sam i samo mi se piša. Grčeve sam imala do jučer Plus onaj moj čudaj iscjedak na momente. Imam osjećaj da čim dani više idu ja imam manje simptoma 😂 pa se pitam da li je sve to u mojoj glavi 🤯
Vidim ju i ja 😁 Polako i strpljivo draga ♥️
Lijepo se nazire 😃😃😃😃 bravoooo 😃😃 lijepo je vidjeti pozitivan test u grupi 😃😃
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Perla zaboravih jbg,kakav je tebi bio rezultat sa Elonvom,koliko js i jesi li uspjela koju zamrznut?
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Lijepo se nazire 😃😃😃😃 bravoooo 😃😃 lijepo je vidjeti pozitivan test u grupi 😃😃
❤❤❤ nadam se da ce se debljati kao i ja 😁❤
Perla zaboravih jbg,kakav je tebi bio rezultat sa Elonvom,koliko js i jesi li uspjela koju zamrznut?
9 js oplođene 6 do trećeg dana ostalo 4.Dva 8 stanična vraćena i dva smo pustili do 5 dana..Za njih moram ići vidjeti u ponedjeljak jesu li smrznuti ili su odustali, ja sam u Rijeci nema telefonom ništa. Vidim da i tebi elonva djeluje. Super je to
Sortiraj odgovore
Najstariji