Curke ima koja da je radila histeroskopiju dijagnosticku tj. da nije skidan nikakav polip ni nista posebno radjeno?
Sretno svim cekalicama, vidim da vas se nakupilo.....da kroz par dana sve vidite velike plusice!!!!
Blacky89 doslo i tvoje vrijeme za postupak, sretno s pikanjem Kakvu si terapiju dobila?
Vrapčiću - zadnji IVF, pritisak je velik... Čekam da mi stigne mjesečnica pa da vidimo jeli otišla cista pa da mogu u postupak.
Perla, Nikitta i Grizli - hvala cure...
Johan - čestitke na plusu.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure pozdrav!
Jel ijedna imala hiperstimulaciju, i koliko je trebalo vremena da se sve vrati u normalu?
Curke ima koja da je radila histeroskopiju dijagnosticku tj. da nije skidan nikakav polip ni nista posebno radjeno?
Ja sam radila dijagnosticku zbog spontanih ... No isla sam privatno jer imaju bolju aparaturu i ne sire cervix kao u bolnicama pogotovo kod mene koja sam vec prosla 3 kiretaze..trajalo je kratko boljelo malo..dobila sam lokalnu pikicu dolje platila 1500kn da bi eto cula da je i tu sve u redu...
Cure pozdrav!Jel ijedna imala hiperstimulaciju, i koliko je trebalo vremena da se sve vrati u normalu?
Ja sam imala hiperstimulaciju. 16 oocita sam imala🤷🏻♀️ O kakvoj normali pričamo?
Cure pozdrav!Jel ijedna imala hiperstimulaciju, i koliko je trebalo vremena da se sve vrati u normalu?
Ja sam imala hiperstimulaciju. 16 oocita sam imala🤷🏻♀️ O kakvoj normali pričamo?
... Da se jajnici vrate u normalu.
Lucijana - moram ovako pisat kad citiram zablokira. Ja dok sam primala još uvijek inekcije hlače nisam mogla zakopcat . Ajmo rec 4-5 dan nakon transfera koji je meni bio 5 dan sam se vratila u normalu. S tim da su me u tom periodu bolili mučili grčevi, nisam smjela pomislit lec na stomak i još sam uz to pila neke tablete bas za sprječavanje hiper reakcije nakon transfera. Eh da i užasni vjetrovi su simptomi 🤷🏻♀️
Lucijana - moram ovako pisat kad citiram zablokira. Ja dok sam primala još uvijek inekcije hlače nisam mogla zakopcat . Ajmo rec 4-5 dan nakon transfera koji je meni bio 5 dan sam se vratila u normalu. S tim da su me u tom periodu bolili mučili grčevi, nisam smjela pomislit lec na stomak i još sam uz to pila neke tablete bas za sprječavanje hiper reakcije nakon transfera. Eh da i užasni vjetrovi su simptomi 🤷🏻♀️
Da, ista stvar. Grčevi i povećani jajnici.
Stvar je da sam imala punkciju neki dan i neću imat transfer zbog hiperstimulacije, (frezze all) dok se sve malo ne stabilizira. Spominju mi čak i do 2 ciklusa čekanja.. 🤷
Sortiraj odgovore
Najstariji