Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    07. Veljača 2019. 15:53

Curke ima koja da je radila histeroskopiju dijagnosticku tj. da nije skidan nikakav polip ni nista posebno radjeno? 

• ivy001
    07. Veljača 2019. 16:22

Ja cekam m pa cu ici raditi....malo mi se produzio ciklus....pratim 

• ninna1804
    07. Veljača 2019. 16:47

Sretno svim cekalicama, vidim da vas se nakupilo.....da kroz par dana sve vidite velike plusice!!!! 
    Blacky89 doslo i tvoje vrijeme za postupak, sretno s pikanjem  Kakvu si terapiju dobila?

Vaki
    07. Veljača 2019. 16:52

Vrapčiću - zadnji IVF, pritisak je velik... Čekam da mi stigne mjesečnica pa da vidimo jeli otišla cista pa da mogu u postupak.
    Perla, Nikitta i Grizli - hvala cure... 
    Johan - čestitke na plusu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Lucy_
    07. Veljača 2019. 17:15

Cure pozdrav! 
    Jel ijedna imala hiperstimulaciju, i koliko je trebalo vremena da se sve vrati u normalu? 

07. Veljača 2019. 17:31

Grizli

Curke ima koja da je radila histeroskopiju dijagnosticku tj. da nije skidan nikakav polip ni nista posebno radjeno?

Ja sam radila dijagnosticku zbog spontanih ... No isla sam privatno jer imaju bolju aparaturu i ne sire cervix kao u bolnicama pogotovo kod mene koja sam vec prosla 3 kiretaze..trajalo je kratko boljelo malo..dobila sam lokalnu pikicu dolje platila 1500kn da bi eto cula da je i tu sve u redu...

• ivanab0610
    07. Veljača 2019. 17:36

Lucijaaa

Cure pozdrav!Jel ijedna imala hiperstimulaciju, i koliko je trebalo vremena da se sve vrati u normalu?

Ja sam imala hiperstimulaciju. 16 oocita sam imala🤷🏻‍♀️ O kakvoj normali pričamo?

Lucy_
    07. Veljača 2019. 17:40

ivanab0610

Lucijaaa

Cure pozdrav!Jel ijedna imala hiperstimulaciju, i koliko je trebalo vremena da se sve vrati u normalu?

Ja sam imala hiperstimulaciju. 16 oocita sam imala🤷🏻‍♀️ O kakvoj normali pričamo?

... Da se jajnici vrate u normalu. 

• ivanab0610
    07. Veljača 2019. 17:44

Lucijana - moram ovako pisat kad citiram zablokira. Ja dok sam primala još uvijek inekcije hlače nisam mogla zakopcat . Ajmo rec 4-5 dan nakon transfera koji je meni bio 5 dan sam se vratila u normalu. S tim da su me u tom periodu bolili mučili grčevi, nisam smjela pomislit lec na stomak i još sam uz to pila neke tablete bas za sprječavanje hiper reakcije nakon transfera. Eh da i užasni vjetrovi su simptomi 🤷🏻‍♀️ 

Lucy_
    07. Veljača 2019. 17:49

ivanab0610

Lucijana - moram ovako pisat kad citiram zablokira. Ja dok sam primala još uvijek inekcije hlače nisam mogla zakopcat . Ajmo rec 4-5 dan nakon transfera koji je meni bio 5 dan sam se vratila u normalu. S tim da su me u tom periodu bolili mučili grčevi, nisam smjela pomislit lec na stomak i još sam uz to pila neke tablete bas za sprječavanje hiper reakcije nakon transfera. Eh da i užasni vjetrovi su simptomi 🤷🏻‍♀️

Da, ista stvar. Grčevi i povećani jajnici. 
    Stvar je da sam imala punkciju neki dan i neću imat transfer zbog hiperstimulacije, (frezze all) dok se sve malo ne stabilizira. Spominju mi čak i do 2 ciklusa čekanja.. 🤷

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.