Blacky89 izgleda da jesmo samo nas 3 😁 meni je vratio 2 embrija...zar je to moguce da budu blizanci?🤔 I ja sam se pikala prije punkcije...bolovi poslije toga su uh...dosta jaki...🙄
Hrabrice svatko ovdje ima svoju priču, tako da ja ovdje svima skidam kapu, ali hvala ti na lijepim riječima, lijepo je čuti s vremena na vrijeme. 🥰 Ako nisi provjeravala rezervu js, onda traži da izvadiš, to je hormon AMH se zove, sam nije indikativan, nego ga se gleda sa slikom uzv, koliko antralaca imaš 3 dc, kao i kakav ti je omjer LH-FSH.
Vrapcic123 tako mi je teško čitati tvoju kalvariju, jer te u potpunosti mogu razumijeti. Ja sam tražila uputnicu za psihološko savjetovanje na koje imas pravo u mpo. Možda bi ti to moglo malo pomoći da teret barem malo otpustiš s nekim tko te razumije i podržava. Ja sam trenutno na terapiji prije IVF-a, pilule Lindynette, dosta me jajnici bole od njih i danas grudi počele, a tek mi je 11 dc. Moram biti na tome 2 ciklusa jer se endometrioza opet proširila i na desni jajnik, do sad me klao samo lijevi. U posljednjem stim. u 9 mjesecu nisam ni transfer imala jer su stanice bile sjebane od endometrioze na lijevom jajniku. Ni jedan prirodnjak mi nije uspio, propadao jedan za drugim radi raznih pizdarija. Dakle, od 5 mj 2018. pokušavam dogurati do jebenog transfera i nikako. Frustrirajuće, isto sam bila jako psihički loše, ali terapija mi je kod psihologa dosta pomogla. Endometrioza je odvratna nepredvidiva boleština koja uništava život i svaku nadu da ćemo postati majke, i to je najgori dio te dijagnoze. A ne moš ništa, jer operacije u mom slučaju bi me još više odaljile od mogućnosti trudnoće. U kakvom stanju su ti jajnici?
Draga Nikitta, da enodmetrioza je zaista odvratna bolest s kojom nikad ne znaš i nikad kraja...
Da ti budem iskrena, razmišljala sam o odlasku kod prijatelja koji je psiholog i pripremam se već neko vrijeme. Razgovor sa stručnom osobom može samo dobro doći. Hvala na savjetu :)
Žao mi je da i ti vodiš ovakve borbe koje traju beskrajno, znam kako endometrioza uništava jajnike, žao mi je da je i tvoja situacija komplicirana. I moji su jajnici kao i tvoji u lošem stanju, rekao mi je prof. da su "stariji" od mene punih 7 godina, od endometrioze koja ih je oštetila (koja je meni bila posvuda, na jajnicima i unutar cijele zdjelice posvuda).
Ma što ćeš, moramo pokušati pozitivno, druge nam nema … Nikitta koliko si dugo u MPO? Koliko to sve skupa traje?
Gdje se liječiš? U kojoj bolnici / poliklinici? Ja sam u Petrovoj, tj, još nisam, bit će nakon ovih silnih operacija...
Šaljem ti puno pozdrava :))))
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Cekalice nas par, samo da se putpasim. 💪💛
8 dan nakon ET. Sve uredno, ispuhano, kao da ce menga..Zabavljam se po kuci, izradujem fotografije, mjenjam rasporede 😂... Zapisujem svoj plan spasa, vodim dnevnik i tako..
Sve vi koje tek cekate postupak, nove stimulacije, zelim vam more jajnih, dobrih stanica i smrzlica
😁😶
url=https://lilypie.com]
8 dan nakon ET. Sve uredno, ispuhano, kao da ce menga..Zabavljam se po kuci, izradujem fotografije, mjenjam rasporede 😂… Zapisujem svoj plan spasa, vodim dnevnik i tako..
Sve vi koje tek cekate postupak, nove stimulacije, zelim vam more jajnih, dobrih stanica i smrzlica
😁😶
HarryPotter hoces li radit test prije bete?meni dana 6 dan
8 dan nakon ET. Sve uredno, ispuhano, kao da ce menga..Zabavljam se po kuci, izradujem fotografije, mjenjam rasporede 😂… Zapisujem svoj plan spasa, vodim dnevnik i tako..
😁😶
HarryPotter hoces li radit test prije bete?meni dana 6 dan
Necu, cvrsto stojim da ne... Haha. Meni cak ni progesteron u pojedinim ciklusima nije sprjecio menzis, kad je odlucila, ona dodje.. Tako da cu cekati, ako ne procurim, radim dan kad je trebala doci, il dan kasnije.. Ciklusi su mi oko 31 dan, tako da, cekam. A ti, hoces li izdrzati il ne?
😂
nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣
nisam mogla izdrzat ,6 dan kon transfera,sta vi mislite,ja vidim blijedu crtu al neznam dal sam to umislila 😣
Vidim ti i ja crtu 😀😀😀
Mislim da smo sve ovdje psihički opterećene, a još više time što same moramo dodatno istraživati i svašta proučavati kako bismo bile donekle sigurne da poduzimamo sve što možemo.
Pitanjce! Od jučer pijem duphastone i sad ne znam smijem li uz njih piti i suplimente za poboljšanje kvalitete jajnih stanica! ?
Ja sam mjesecima pila dufaston uz dodatke..Mislim da to nema veze Jedino nemoj kojekakve biljke koje djeluju na hormone, vrkuta vitex i sl
Ja sam coro, ali ovo vidim.. Cuvam ti fige 💃💃
Ja sam coro, ali ovo vidim.. Cuvam ti fige 💃💃
Znaci vidis i ti?nisam si umislila? 😘😘😄😄❤❤
Sortiraj odgovore
Najstariji