Zao mi je shadow. Ivana nekak mislim da je neg to bilo, al pisni danas jos koji. Hrabrice jos mj danaaaaa :)! Eto mene na nekih 4dpo, jos 10tak dana pa ce M. I onda se stvarno nadam da nema nikakvih cisti sa mogu u stimulirani. Bilo je par malih folikulica kad je ovaj veci pukao..pa se nadam da to nece ostat. Nisu mi nista dali tipa duphaston ili tak nes da se ocistim skroz..jel to takva praksa ili? To mi svako malo padne na pamet kak mi nisu nista dali..a tu i tam me zigne jajnik, tipa jednom dnevno.
Samo opusteno dobro dosla i da nam se ne zadrzis dugoJa sam u Osijeku kod prof Š. Jel si u postupku ili tek kreces
Hvala nina1804 i ja sam kod prof Š. Imala sam inseminaciju prosli mjesec,nije uspjelo…sad sam imala transfer u ponedjeljak…vracena su mi dva embrija a 4 zamrznuta…a ti? U kojem si procesu
Blacky89 i ja sam kod prof.Š…imala sam transfer u ponedjeljak..danas mi je 4 dan.Betu vadim 18.2. u kojoj si ti fazi?
Lijep pozdrav svima 😍
Nisam bila na forumu jako dugo i sada sam se pogubila u silini poruka koje ste razmjenile. Vidim da se borite sve i svaka vam čast. Ja vam se moramo pojadati. Naime, ne mogu psihički nikako doći k sebi, prije više od mjesec dana rečeno mi je da moram na dvije operacije (uklanjanje lijevog jajovoda, korekcija maternice i uklanjanje polipa na maternici), uz to da imam endometriozu (naprednu) s kojom nikako na zelenu granu. Dr.mi je rekao da nakon što se sve ovo obavi (operacije), nakon toga ću imati možda otprilike 25% za ostvarenjem trudnoće i naglasio je to AKO uopće. Smatram da je Dr korektan i da je vrlo važno da znam točno na čemu sam realno, da ne maštam o nerealnim situacijama i opcijama.. Dakle sada mi je dao terapiju za štitnjaču (Eutirox), vitamin D kojeg skoro i nemam u sebi (a rekao je da je taj vitamin vrlo važan za ostvarenje trudnoće) i folnu kiselinu (5mg dnevno). Naime, da ne otežem, ubi me ovo čekanje, tek cu za otprilike pola godine nakon svega krenuti sa IVF, glupo zvuči da jedva čekam da krene više to sve, ali je zaista tako... Jeste li i vi bile na kojekakvim terapijama prije IVF i koliko su trajale terapije? Kako se vi psihički nosite sa ovakvom teškom situacijom? Ja sam očito slaba psihički, nisam svoja... Cijelo vrijeme nekakva napetost... Ne mogu si pomoći.
Isprika ako sam vas izdeprimirala, no morala sam vam se pojadati...
Lijep pozdrav svima i puno sreće vam svima želim!
https://lb1m.lilypie.com/07MVp2.png
Samo opušteno ja bih se po nekoj računici 18.02. trebala početi pikati. Prof mi je dodijelio protokol tako da sad samo cekam m. Znaci nas 3 s foruma smo kod prof.
Jesi ti bila u stimuliranom? Kako je proslo? Jel ti vratio jedan embrij?
Vrapcic123 sigurno ti je sada tesko... al mozda bolje da se otklone sve poteškoće koje mogu eventualno utjecati na ishod IVF-a... tako da samo malo strpljenja, brzo ce to sve proći... vjerujem da smo sve nestrpljive, al...
Tko bi nama udovoljio... ljutimo se kad rade pretrage pa moramo cekat, pa se ljutimo kad ne rade pretrage jer kao eto mogli su da nesto vise znamo 😂...
Meni su izvadjeni jajovodi, oporavak poslije izrazito brz... nisam se nadala da ce tako brzo biti. 10 dana nakon OP me vise apsolutno nista nije boljelo.
Nemasekirancije - ne daju ništa, tijelo to samo rješava... Držim fige da je sve o. k.
Vrapčić - draga, totalno te kužim. Ja sam ti isto stalno na nekom čekanju. Uvijek negdje zapne pa ne mogu u postupak. Mene ti to isto ubija jer ne mogu opušteno čekati. Stalno brojnim dane do postupka i živciram se nepotrebno... Nadam se da ćeš se moći s nečim okupirati pa da ti vrijeme prođe čim brže...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vrapcic123 sigurno ti je sada tesko… al mozda bolje da se otklone sve poteškoće koje mogu eventualno utjecati na ishod IVF-a… tako da samo malo strpljenja, brzo ce to sve proći… vjerujem da smo sve nestrpljive, al…
Tko bi nama udovoljio… ljutimo se kad rade pretrage pa moramo cekat, pa se ljutimo kad ne rade pretrage jer kao eto mogli su da nesto vise znamo 😂…
Meni su izvadjeni jajovodi, oporavak poslije izrazito brz… nisam se nadala da ce tako brzo biti. 10 dana nakon OP me vise apsolutno nista nije boljelo.
Blacky89, hvala na podršci. Ma svjesna sam ja da je jako dobro obaviti sve pripremne radnje prije IVF, tu si u pravu, da mi to nije predložio, kasnije bih možda prigovarala zašto me nije operirao prije.. To je tako :)
Znači ti si bez oba jajovoda? Oba su bila u lošem stanju pa si ih morala vaditi? U kakvom si stanju sada? IVF ili? Ako jesi, koliko nakon vađenja jajovoda si išla na IVF?
Mislim da smo sve ovdje psihički opterećene, a još više time što same moramo dodatno istraživati i svašta proučavati kako bismo bile donekle sigurne da poduzimamo sve što možemo.
Pitanjce! Od jučer pijem duphastone i sad ne znam smijem li uz njih piti i suplimente za poboljšanje kvalitete jajnih stanica! ?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Nemasekirancije - ne daju ništa, tijelo to samo rješava… Držim fige da je sve o. k.
Vrapčić - draga, totalno te kužim. Ja sam ti isto stalno na nekom čekanju. Uvijek negdje zapne pa ne mogu u postupak. Mene ti to isto ubija jer ne mogu opušteno čekati. Stalno brojnim dane do postupka i živciram se nepotrebno… Nadam se da ćeš se moći s nečim okupirati pa da ti vrijeme prođe čim brže…
Vaki draga, razumijemo se... Čekanje, pa opet nekakvo drugo čekanje i još malo čekanja... Kakva je kod tebe situacija trenutačno? IVF? Hvala na lijepim riječima :) Pokušat ću se vratiti slikanju, možda mi to malo rastereti misli...
Sortiraj odgovore
Najstariji