Hoće biti uključen PGD, znači nakon punkcije njima treba par dana da proberu i ide transfer u sljedećem ciklusu, ali sad smo dali krv na konzultacijama da oni sebi naprave PGD test i da potvrde moj problem i to će im služiti kao baza za kasnije. A to sad ne mogu napraviti iz nekog razloga.. Valjda neke translokacije mogu otkriti a neke ne iz krvi. Rekla sam da mi još email pošalju ali mislim da sam ih dobro razumjela. I sad hoće da ipak obavimo prvo punkciju pa će možda imati više sreće kada budu taj test provodili na embrijima.. Tako da ćemo onda čekati par mjeseci duže.. Samo se nadam da će to uspjeti, nije mi važno koliko traje samo da se nešto pokrene
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Jutro cure ☕ čitam vaše komentare i nalaze i ne razumijem ništa. Mi nikakve ekstra pretrage nismo radili samo obično vađenje krvi, štitnjaču rh faktori krvna-grupa, briseve muž nosio ejakulat na bakteriološki i mislim da je to to. Kod mene je navodno sve ok, već cca 4 godine imam miom koji je na dnu maternice i ne raste. To su mi rekli da trudnoći ne smeta ali da budemo vidjeli za porod. osim mioma imam hashimoto (ko nema 😂😂) za koji sam saznala slučajno jer sam na svoju ruku vadila antitijela štitnjače. Kod nas je situacija da muž ima spore prijatelje. Odmah na prvim konzultacijama su mi rekli da insemenacija ne dolazi u obzir jer nebude učinka i da je najpametnije ivf\icsi.
Na kraju je rađen icsi u stimulirani ciklusu.
Lemon pa pgd je genetsko testiranje embrija prije transfera jer oni ne mogu vidjeti genetski profil embrija iz vase krvi. Nemoj se zalostiti to je uobicajena praksa i vidit ces da ce dobro odabrat embrice koji ce izrasti u vasu bebicu.
Colt cim su spermici spori ide ivf nema opcije inseminacije jer je uzaludna. Prespori su u nacelu da dodju do jajne stanice kad su sposobne za oplodnju.
Ninna po mom znanju o trombofiliji nalaz ti je skroz uredan. Sve su tzv divlji geni i uredan nalaz imas.
Perla ono sto sam ti napisala vrijedi za Rijeku, ne znam kako je u drugim klinkama. Vidim da svaka ima neka svoje pravila. Cim ih ima vise oplodjenih pustaju ih do 5.dana, ako nema 8-stanicnog. Naravno dogovaraju se s tobom o tome tako da ako ti hoces mogu ti oni vec 3.dan vratiti i manje razvijen embrij. U tom slucaju biraju najnapredniji.
Colt vidiš da ja sam imala miom 2009., operirala ga, jer je pritiskao mjehur, u ligmentu između maternice i mjehura, pa su mi tokom te operacije našli endometriozu III. stupnja 🤦🏼♀️ Hashimoto hvala Bogu nemam, imam samo lagano šetajući TSH kad sam pod stresom, bude oko 2 inače, ali vjerujem da je štitna povezana s upalnim procesima u repro sustavu. Koji dnt ti je danas?
Danas 5 dan. Vraćene 2 blastice. I od jučer krenula paranoja 🤣🤣🤣🤣. Boli zašto boli, ne boli zašto ne boli 😂. Kako si ti?
Colt vidiš da ja sam imala miom 2009., operirala ga, jer je pritiskao mjehur, u ligmentu između maternice i mjehura, pa su mi tokom te operacije našli endometriozu III. stupnja 🤦🏼♀️ Hashimoto hvala Bogu nemam, imam samo lagano šetajući TSH kad sam pod stresom, bude oko 2 inače, ali vjerujem da je štitna povezana s upalnim procesima u repro sustavu. Koji dnt ti je danas?
Danas 5 dan. Vraćene 2 blastice. I od jučer krenula paranoja 🤣🤣🤣🤣. Boli zašto boli, ne boli zašto ne boli 😂. Kako si ti?
Haahaha, ima nas jos s tim pitanjima.. 6 dan, ni traga nicemu, ama bas.. Sem modricama od fragmina po trbuhu😁
url=https://lilypie.com]
Grizli znam da mi treba PGD nakon punkcije, ali njima prvo treba baza koju su htjeli iz krvi napraviti da uopće imaju s čim analizirati embrije.. Ako to ne uspiju napraviti onda nemaju kako raditi PGD nakon punkcije. Oni to zovu PGD test pa sam vas možda zato zbunila.. I još su nas tražili da napravimo testiranje na cističnu fibrozu pa idemo drugi tjedan na Rebro to obaviti i po lijekove idem (još ne razmišljam o tome kako ću se pikati :) )
Nikitta sretno da kariogram bude bez greške!
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo me sa transfera. Dakle vratili dva 8 stanična ocijenjena sa peticom. Dva lošija puštamo do petog dana,možda krenu.
Grizli koliko stanični su ono bili tvoji? Mislim na ove što te čekaju.
Evo ovako sam sad našla što kažu o tome:
Za neke od grešaka već smo razvili PGD test s nizom biljega. Stoga ćemo najprije ispitati odgovara li postojećem testu.
Ako je to slučaj, test možemo završiti u relativno kratkom vremenskom razdoblju, za dva do tri mjeseca.
Ako to nije slučaj, onda moramo razviti novi test koji može trajati oko šest do osam mjeseci..
Ja imam svoj nalaz kariograma i to im je smjernica, ali hoće oni svoj test napraviti prije..
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji