Hvala draga Lemon, vjerujem da će nalaz biti u redu. No, to je ajmo reći zadnja karika u nizu, sve pretrage dodatne sam napravila. Ovo što govoriš da su trebali imati bazu, nisi li nekakvu bazu već ovdje napravila od genetike (vidim da ćete sad još test na cističnu f. raditi)? Mislim, sigurna sam da imaju oni na temelju čega raditi jer kariotipove ste radili. Sad ispada da ni ne možeš u postupak bez te bazne krvne slike?
Colt ja sam dobro, pilule dan po dan, za sad bez većih nuspojava, nadam se da će se tako i nastaviti. Sad pauza od bilo kakvih uzv, pretraga i sl. Ali brzo će ožujak, i eto i mene u postupku. Danas ti je 5 dnt nakon blaste, dakle naaaaajranije bi sutra mogla raditi test, ali to je onda opasna igra živaca. Ja mislim da ni najstrpljiviji ljudi padnu na strpljenju kad su u postupcima. HarryPotter mi stalno osluškujemo svoje tijelo, tražimo i najmanji znak, a kolko žena ostane trudno, a da ni ne zna debelo do 6-7-8 tt. Kad misliš radit test? Hoćeš uopće radit test ili ćeš čekat betu? Meni su testovi prisjeli, tako da ih ja odaaaavno ne radim. Meni je samo beta zakon. 🤞🏻😅
Niki necu raditi testove, 4 biokemiske su me dotukle u ovim godinama.. Kasni, test pozitivan, beta bude po 700 i onda opet prokrvarim... Tako da cu cekati da mi prodje dan menzisa, pa cu betu, ako ne dobijem ranije...
url=https://lilypie.com]
Drage moje znam da upadam stalno kao padobranac, ali treba mi savjet.Vec sam luda, imam sto upitnika nad glavom ne znam kome se obratiti,ovako bila sam privatno kod ginekologa pitala za pretrage, na sto mi je odg. Da za pocetak bih trebala napraviti nalaz na trombofiliju, ali posto to kosta privatno jako puno, otisla sam svom socijalnom ginicu i pitala ga za pretrage, na sto mi je odg.da bi on napisao za bilo koju pretragu upitnici ali mu treba preporuka dokt.mpo,ja vise nista ne razumijem, pa gdje da krenem,kome da se obratim i zasto je to toliko komplicirano, pa treba mi jedan jebeni papir, sta bih trebala stajati na mjestu, cekati da mi se opet nesto desi,ne zelim ovo vise prolaziti,mozda postoji problem, a mozda i ne tko to zna pa daj me onda posalji te negdje, koliko bih trebala jos trudnoca izgubiti da bi me poslali na daljnju obradu?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Drage moje znam da upadam stalno kao padobranac, ali treba mi savjet.Vec sam luda, imam sto upitnika nad glavom ne znam kome se obratiti,ovako bila sam privatno kod ginekologa pitala za pretrage, na sto mi je odg. Da za pocetak bih trebala napraviti nalaz na trombofiliju, ali posto to kosta privatno jako puno, otisla sam svom socijalnom ginicu i pitala ga za pretrage, na sto mi je odg.da bi on napisao za bilo koju pretragu upitnici ali mu treba preporuka dokt.mpo,ja vise nista ne razumijem, pa gdje da krenem,kome da se obratim i zasto je to toliko komplicirano, pa treba mi jedan jebeni papir, sta bih trebala stajati na mjestu, cekati da mi se opet nesto desi,ne zelim ovo vise prolaziti,mozda postoji problem, a mozda i ne tko to zna pa daj me onda posalji te negdje, koliko bih trebala jos trudnoca izgubiti da bi me poslali na daljnju obradu?
Meni je za trombofiliju dala dr opće prakse. Može i gin i to na moj zahtjev bez preporuke. I bez spontanih.Traži to!!
hej curke moje, da li bi mi mogla neka od vas protumaciti ovaj nalaz, danas mi je dosao i uopce se ne snalazim. Hvala vam puno unaprijed 😘
Cure molim vas pomoc... vadila sam jutros krvnu sliku i između ostalog i hormone štitnjače. T3 i fT4 su uredni, ali je TSH 3.2. Nikad mi nije bio tako visok. S obzirom sa bi trebala u postupak sljedeci mjesec razmišljam da odem na konzultacije kod svoje mpo doktorice da vidim dali bi trebala neku terapiju poceti uzimati. Šta vi mislite? Dali netko ima tako visok tsh i da uzima terapiju? Što je najgore imam i laganu anemiju, a pretpostavljam da i to može otežavat začeće 😕
Babylove, žao mi je draga ❤
Ifka 24, koji dan ciklusa ti je vađen nalaz? Koliko imaš godina? Vjerujem da će se javiti cure koje se bolje razumiju da ti kažu svoje mišljenje o nalazu :)
Babylove, žao mi je draga❤Ifka 24,koji dan ciklusa ti je vađen nalaz? Koliko imaš godina? Vjerujem da će se javiti cure koje se bolje razumiju da ti kažu svoje mišljenje o nalazu :)
MimicaRI imam 24 godine i vadila sam krv 4.- ti dan ciklusa. Pokusavam si sama to protumaciti ali nova sam u ovome i nikako se ne snalazim
Didi meni je isto moj soc gin dao uputnicu za trombofiliju, traži ga i mora ti dati pogotovo ako si imala spontane.
Mimica meni je TSH 3.4.. nisu mi ništa rekli na humanoj da mi to ne valja iako isto znam tu od cura da bi trebao biti 2-2.5.. Isto sam anemična, pijem sada tablete, a zadnji put mi je željezo bilo 4 samo
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Perla super za transfer. Sretno i da se ove razviju lijepo do blastica. Moji 3.dan embriji su svi bili 5-6 stanicni ocjene A1 i B1. Jesu ti rekli kakvi su ti sto su ostali?
Didi trombofiju moze dat gin i opci dr bez preporuke mpo. Ja sam dobila uputnicu prije nego sam uopce krenula na mpo.
Mimica tsh bi trebala sniziti, a i anemiju rijesiti. Najbolje da se konzultiras sa mpo.
Lemon zao mi je da morate toliko cekagi i sve to prolaziti.
Evo da se javim zavrsila uspjesno sa histeroskopijom. Nije bilo nikakve potrebe za biopsijom, imala par sitnih priraslica koje ne bi smjele uopce smetat implantaciji, al dr je napravila preventive djelomicni screeching i kako je rekla na par mjesta idealnim za implementaciju je "uštipla" endometrij. Divile se njih 4 u sali kako imamo predivan endometrij. Uglavnom sve je pravilo i savrseno zdrav. Objasnila mi da se na histero vidi ako je potreban bris ili biopsija no da kod mene nema potrebe za time. Malo sam osamucena od lijekova, nisam htjela anesteziju tako da sam malo osjetila nelagodu al ni priblizno bolovima na punkciji. Uglavnom sva preporuka za beta plus polikliniku, vrhunska ljubaznost, briga i stručnost. Ako ikad budem isla privatno to ce biti definitivno mi prvi izbor. Cak su mi rekli da im obavezno javim kad bude pozitivna beta.
Perla super za transfer. Sretno i da se ove razviju lijepo do blastica. Moji 3.dan embriji su svi bili 5-6 stanicni ocjene A1 i B1. Jesu ti rekli kakvi su ti sto su ostali?
Didi trombofiju moze dat gin i opci dr bez preporuke mpo. Ja sam dobila uputnicu prije nego sam uopce krenula na mpo.
Mimica tsh bi trebala sniziti, a i anemiju rijesiti. Najbolje da se konzultiras sa mpo.
Lemon zao mi je da morate toliko cekagi i sve to prolaziti.
Evo da se javim zavrsila uspjesno sa histeroskopijom. Nije bilo nikakve potrebe za biopsijom, imala par sitnih priraslica koje ne bi smjele uopce smetat implantaciji, al dr je napravila preventive djelomicni screeching i kako je rekla na par mjesta idealnim za implementaciju je "uštipla" endometrij. Divile se njih 4 u sali kako imamo predivan endometrij. Uglavnom sve je pravilo i savrseno zdrav. Objasnila mi da se na histero vidi ako je potreban bris ili biopsija no da kod mene nema potrebe za time. Malo sam osamucena od lijekova, nisam htjela anesteziju tako da sam malo osjetila nelagodu al ni priblizno bolovima na punkciji. Uglavnom sva preporuka za beta plus polikliniku, vrhunska ljubaznost, briga i stručnost. Ako ikad budem isla privatno to ce biti definitivno mi prvi izbor. Cak su mi rekli da im obavezno javim kad bude pozitivna beta.
Odlicno draga. Super je to proslo. Drago mi je da je sve ok :) sad si spremna za pozitivnu betu ;)
Sortiraj odgovore
Najstariji