Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Nika5555
    05. Veljača 2019. 18:39

Grizli

Nika zelim ti svu srecu sa elonvom meni i Perli je ispao dobar rezultat pa nek i tebi bude tako! 🤞
    Ninna sretno sa FETom!
    Nikita mengu ocekujem oko 22.2 pa FET onda ne znam koji dan bude dosao…

😘😘hvala 

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Samara
    05. Veljača 2019. 18:44
    MM ponavljao spermiogram, ovaj put u ZG i opet razočaranje. Na prošlom nalazu nađeni rijetki, sad ih uopće nema 😢. Dajte me utješite, da se uopće nadam čemu? Inače sljedeći tjedan idemo na prve konzultacije kod Škvorca
    MM ponavljao spermiogram, ovaj put u ZG i opet razočaranje. Na prošlom nalazu nađeni rijetki, sad ih uopće nema 😢. Dajte me utješite, da se uopće nadam čemu? Inače sljedeći tjedan idemo na prve konzultacije kod Škvorca

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• perla
    05. Veljača 2019. 18:48

Nika5555

Grizli

Nika zelim ti svu srecu sa elonvom meni i Perli je ispao dobar rezultat pa nek i tebi bude tako! 🤞
    Ninna sretno sa FETom!
    Nikita mengu ocekujem oko 22.2 pa FET onda ne znam koji dan bude dosao…

😘😘hvala

Potvrđujem Elonva je zakon, nikakve nus pojave  stvarno i bez onog bockanja svaki dan. Meni je to bilo bitno radim u smjenama pa mi nije ni lako točno u određeno vrijeme dati ljekove. Držim 👍

• perla
    05. Veljača 2019. 18:54

Pitala bi nešto u vezi crinone gela..Danas mi je dr stavila nakon transfera negdje oko 11 sati.Pred nekih sat vremena osjećam da mi curi vani 🤨 je to normalno ili ? I kad bi trebalo sljedeći nakon 24 sata ili  ?To je opet po danu, a nekako mi je logičnije dags navečer stavljam. Sad jeli puno čekati do sutra navečer i mogu li ubaciti jednu večeras i onda od sutra samo navečer? 

shadow
    05. Veljača 2019. 19:06

Zdravo svima 
    Pridruzih se i ja. Od dana tranfera sam na forumima,prosto od nervoze i iscekivanja nemam sta drugo nego traziti iskustva. Transfer 27.1 3dan 1 osmostanicni,od punkcije do sada imam bas velike bolove kao menstrualne . A ali  cetvrtog dana su me u toku noci probudila probadanja zamalo na hitnu da odem  Sutra mi je 10 dnt i icicu raditi betu,ne mogu izdrzati pa kako bude . Zanima me da li je neko u slicnim terminima vremenskim radio? 

• Kengurica
    05. Veljača 2019. 19:07

Samara ne ocajavaj. Ako su nadjeni u spermiogramu ja sam uvjerena da ce se naci punkcijom, a osobito biopsijom. Moj m je tri puta punktiran i kaze da nije strasno kako je ocekivao. Da li ste isli urologu? 
    Grizli bravo za histero. 

shadow
    05. Veljača 2019. 19:09

perla

Pitala bi nešto u vezi crinone gela..Danas mi je dr stavila nakon transfera negdje oko 11 sati.Pred nekih sat vremena osjećam da mi curi vani 🤨 je to normalno ili ? I kad bi trebalo sljedeći nakon 24 sata ili ?To je opet po danu, a nekako mi je logičnije dags navečer stavljam. Sad jeli puno čekati do sutra navečer i mogu li ubaciti jednu večeras i onda od sutra samo navečer?

Meni je dr rekao uvece pred spavanje ,logicnoljerces mirovati,ali i ako je malo izaslo ne brini 😃

shadow
    05. Veljača 2019. 19:09

shadow

perla

Pitala bi nešto u vezi crinone gela..Danas mi je dr stavila nakon transfera negdje oko 11 sati.Pred nekih sat vremena osjećam da mi curi vani 🤨 je to normalno ili ? I kad bi trebalo sljedeći nakon 24 sata ili ?To je opet po danu, a nekako mi je logičnije dags navečer stavljam. Sad jeli puno čekati do sutra navečer i mogu li ubaciti jednu večeras i onda od sutra samo navečer?

Meni je dr rekao uvece pred spavanje ,logicnoljerces mirovati,ali i ako je malo izaslo ne brini 😃

"Logicno jer ces odmarati" sorry

ifka24
    05. Veljača 2019. 19:43

Grizli

ifka24

hej curke moje, da li bi mi mogla neka od vas protumaciti ovaj nalaz, danas mi je dosao i uopce se ne snalazim. Hvala vam puno unaprijed 😘

Ifka vidim da ti je povisen androstendion to je poremecaj rada nadbubrezne zlijezde, moze biti porblem kod cura sa pcos, al koliko vidim tebi su fsh i lh uredni i dobar omjer imaju. Posto nastaje od dhea, a i on je povisen. Oba su povisena kod pcos ili kod cura koje imaju akne. Najvaznije oba dva utjecu na estradiol i testostero al oni nisu poviseni. Po AMH mislim da spadas u smanjenu plodnost a obzirom da imas 24godine. Jesu ti radili broj antralaca kada? Vidi sto ce ti sugerirat mpo mozda jos nesto od pretraga.

Grizli hvala ti puno na ovome, sad mi je konacno sve malo jasnije. Nisu mi to nikad radili, šta je to ? 🙄
    Sad jos moram izvaditi Pc 21, pa onda idem kod mpo doktora, vidjet cu sta ce reci na sve to skupa, nadam se da nece biti previse razocaran nalazima 😐

• Magica
    05. Veljača 2019. 20:03

Dobro vece trudilice. 
    Evo danas mi je 27dc jos dva dana pa neocekujem M. Danas se tako nekako osjecam nikako cjeli dan mi neka mucnina i neka slabost, vrtoglavica. Grudni ne smijem taknut koliko bole. Naj rade bi ujutro vec test napravila ali jos je rano. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani