Grizli - odlične vijesti. Sad onda FET po bebicu.
Mimica - meni nisu dali u postupak dok ne snizim TSH na 2.
Perla i čekalice 🤞
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli znači po njima je sve super? Jesi možda pričala s njima, jesu ti predložili još nešto od pretraga?
Nikitta ja sam mislila da ću do 5.,6.mj već imati transfer a sad tko zna.. Ali bar da sad obavimo punkciju kad mi jave pa onda samo čekam te nalaze i idemo gore. I to će biti neki korak
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Evo ja prijavljujem danas pikanje Elonva 150,u petak idem na folikulometriju pa javim kakav ce ishod biti,pusa curke
Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
Mm 83.godiste,asthenoozoospermia
Pokusavamo 3 god.
2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
16.08. Planirana oplodnja doniranom js
Pisao je netko da su brazilski oraščići dobri zbog selena.. Gdje ga ima za kupiti? Vidim da ima Nutrigold, a bilo ni dobro ako ima u rinfuzi negdje
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
hej curke moje, da li bi mi mogla neka od vas protumaciti ovaj nalaz, danas mi je dosao i uopce se ne snalazim. Hvala vam puno unaprijed 😘
Ifka vidim da ti je povisen androstendion to je poremecaj rada nadbubrezne zlijezde, moze biti porblem kod cura sa pcos, al koliko vidim tebi su fsh i lh uredni i dobar omjer imaju. Posto nastaje od dhea, a i on je povisen. Oba su povisena kod pcos ili kod cura koje imaju akne. Najvaznije oba dva utjecu na estradiol i testostero al oni nisu poviseni. Po AMH mislim da spadas u smanjenu plodnost a obzirom da imas 24godine. Jesu ti radili broj antralaca kada? Vidi sto ce ti sugerirat mpo mozda jos nesto od pretraga.
Lemon imas za kupiti u Lidlu paketice, a ako s ene varam u superkonzumu sam jednom vidila u rinfuzi. Da po njima je sve super sto se endometrija tice, tih nekih par rahlih priraslica na ulazu u desni jajovod sto je bilo ona je sastrugala i rekla da one sigurno ne sprijecavaju jer su odmah odstranjene kad je tupim instrumentom zagrebala po njima. Nije detaljno dr gledala sve nalaze, al rekla je da ppsto sam vec jak o puno toga dobila uredne nalaze da ona vjeruje da ce ovo biti pd pomoci da endometrij bude pristupacniji jer da nama ocito nedostaje samo mrvica srece za uspjeh, jer po nalazima nema morfoloske ni fizioloske prepreke kod mene, vracani su mi uvijek savrseni embriji tako da nis dodatno od pretraga nisam dobila za preporuku. Sad cemo vidit rekla je da mozda stres od svih tih hormona i svega moze sputavat uspjeh. Tako da sad slijedi mi samo cekat mengu i onda krecemo na FET!
Ajme Lemon onda vas čeka još puno mjeseci neizvjesnosti, baš mi je krivo, koliko sam te pratila, shvatila sam da idete ovaj mjesec u postupak. Ništa osim živce na tregere! Za željezo, ja sam bila na kuri Kendural C nekih 2-3 mjeseca, sad mi je željezo top!
HarryPotter i ja bih tako na tvom mjestu. Nadam se da će ova beba odlučiti kod tebe 🥰
Didi odakle si ti, u kojem gradu živiš i imaš li pristup svom mpo doktoru? Očito ti on mora napisati preporuku, sudeći prema stavu socijalca. Realno, dobro ti cure govore, žene imaju pravo tražiti dodatne pretrage nakon gubitaka 3 trudnoće, ali i ranije, pa zar se 3 bebe moraju izgubiti?! Sad sam baš ljuta!
Nikita zivim blizu Bjelovara, pa stvarno ne znam vise svatko lupa svoje od tih doktora,za mpo moram za zg.nema mi druge, probat cu trazit opceg dokt.hvala ti puno
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Drage moje znam da upadam stalno kao padobranac, ali treba mi savjet.Vec sam luda, imam sto upitnika nad glavom ne znam kome se obratiti,ovako bila sam privatno kod ginekologa pitala za pretrage, na sto mi je odg. Da za pocetak bih trebala napraviti nalaz na trombofiliju, ali posto to kosta privatno jako puno, otisla sam svom socijalnom ginicu i pitala ga za pretrage, na sto mi je odg.da bi on napisao za bilo koju pretragu upitnici ali mu treba preporuka dokt.mpo,ja vise nista ne razumijem, pa gdje da krenem,kome da se obratim i zasto je to toliko komplicirano, pa treba mi jedan jebeni papir, sta bih trebala stajati na mjestu, cekati da mi se opet nesto desi,ne zelim ovo vise prolaziti,mozda postoji problem, a mozda i ne tko to zna pa daj me onda posalji te negdje, koliko bih trebala jos trudnoca izgubiti da bi me poslali na daljnju obradu?
Meni je za trombofiliju dala dr opće prakse. Može i gin i to na moj zahtjev bez preporuke. I bez spontanih.Traži to!!
Tnx, probat cu tako, ,
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Perla super za transfer. Sretno i da se ove razviju lijepo do blastica. Moji 3.dan embriji su svi bili 5-6 stanicni ocjene A1 i B1. Jesu ti rekli kakvi su ti sto su ostali?
Didi trombofiju moze dat gin i opci dr bez preporuke mpo. Ja sam dobila uputnicu prije nego sam uopce krenula na mpo.
Mimica tsh bi trebala sniziti, a i anemiju rijesiti. Najbolje da se konzultiras sa mpo.
Lemon zao mi je da morate toliko cekagi i sve to prolaziti.
Evo da se javim zavrsila uspjesno sa histeroskopijom. Nije bilo nikakve potrebe za biopsijom, imala par sitnih priraslica koje ne bi smjele uopce smetat implantaciji, al dr je napravila preventive djelomicni screeching i kako je rekla na par mjesta idealnim za implementaciju je "uštipla" endometrij. Divile se njih 4 u sali kako imamo predivan endometrij. Uglavnom sve je pravilo i savrseno zdrav. Objasnila mi da se na histero vidi ako je potreban bris ili biopsija no da kod mene nema potrebe za time. Malo sam osamucena od lijekova, nisam htjela anesteziju tako da sam malo osjetila nelagodu al ni priblizno bolovima na punkciji. Uglavnom sva preporuka za beta plus polikliniku, vrhunska ljubaznost, briga i stručnost. Ako ikad budem isla privatno to ce biti definitivno mi prvi izbor. Cak su mi rekli da im obavezno javim kad bude pozitivna beta.
Super Grizli da si i to riješila.I ja sam razmišljala o Beta +. Čitajući iskustva samo pozitiva. Meni je danas rekla ocjene u brojevima ništa A1 i to. Za ove ostale je rekla da su onako trojke.
Grizli onda sad samo smireno do menge i čekati FET, sve si napravila da ugostis mrvicu
💔💔💔💔
28.06.23. ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji