Cure čekam još par dana da dobijem stvari pa onda krećem, da ultrazvuk je 6ti dan ciklusa kod Dr.Marušić u Splitu. Kad je onda taj transfer ? Kakva je ovo stimulacija, ništa vam ja ne razumim 😀
Lutko ocekivaj od 10 do 12 dana menzisa da ce ti biti aspiracija.onda ako se oplode vecinom vracaju 2 dan to je transver bude 2 dan od aspiracije.dobila si lijekove sigurno jel tako
A te inekcije ti izazivaju da dobješ sto više folikula i jajni stanica.i uvjek u istu uru si tribas davati ji.navij alarm u koju uru su ti rekli da se bockas i tako svaki dan.meni je od 2 do 6 dana bila bemfola 225 pa od 6 dana bemfola 75 i perguveris u 1 sat i u 7 navece mi je bia centrotide.draga ako ti nesto nije jasno slobodno pitaj.
Cure čekam još par dana da dobijem stvari pa onda krećem, da ultrazvuk je 6ti dan ciklusa kod Dr.Marušić u Splitu. Kad je onda taj transfer ? Kakva je ovo stimulacija, ništa vam ja ne razumim 😀
Lutko ocekivaj od 10 do 12 dana menzisa da ce ti biti aspiracija.onda ako se oplode vecinom vracaju 2 dan to je transver bude 2 dan od aspiracije.dobila si lijekove sigurno jel tako
Idem po lijekove ovih dana. Ja sam mislila da to sve skupa traje cili misec, super onda. I još jedno pitanje koja je situacija sa vracanjem 2 oplođene kod starijih žena ?
Nova sreca hvala ! Sicam se da si govorila neki dan da si na aspiraciji ali ja ništa ne kužim te pojmove. Jeli Vam uspjelo i jel ovo prvi put i koliko imate godina ?
Ja sam u hororu ,meni je 36 i sve ok osim šta mi je smanjena plodnost, i tsh držim pod kontrolom
Draga nemaš sta biti u hororu.meni je jos malo 38 god.isto imam problema sa stitnjacom.i ovo mi je 3 ivf pune stimulacije.sada čekam da prođu ovi dani do bete .14.2 imam dobiti pa se nadam da neću da se bebać smjestia u buši mojoj
Idem po lijekove ovih dana. Ja sam mislila da to sve skupa traje cili misec, super onda. I još jedno pitanje koja je situacija sa vracanjem 2 oplođene kod starijih žena ?
Svima draga vraćaju 2 stanice.a traje to oko mjesec dana do bete sve skupa.dr Marušić je jako dobra i slobodno ju pitaj sta god te bude zanimalo a također i sestre isto nemam riči hvale za njizi
Taman za Valentinovo, sretno draga. Ja se pridržavam svega šta mi je dr rekla, osim šta nisan prestala pušiti, pa se radi toga grizem. Mada neki dan mi je prija rekla da je isto bila kod nje i iz prvog uspilo, a pusila i lokala i još starija od nas, pa se tješim
Taman za Valentinovo, sretno draga. Ja se pridržavam svega šta mi je dr rekla, osim šta nisan prestala pušiti, pa se radi toga grizem. Mada neki dan mi je prija rekla da je isto bila kod nje i iz prvog uspilo, a pusila i lokala i još starija od nas, pa se tješim
Ja isto nisam prestala pušit al sam smanjila ,mislim da to nebi trebalo smetati
Hvala vam curke na potpori. Ma cak sam i ok..jer sam za vikend vec skuzila da je to to. Al da pokrili smo :) gle nikad se nezna hehe. Tako je hrabrica, mozda zajedno budemo odbrojavale ;) ako nista drugo bar u sl vrijeme hehe. Sad malo odmora pa cemo za 2 tj bit pamaetniji :)
Hvala vam curke na potpori. Ma cak sam i ok..jer sam za vikend vec skuzila da je to to. Al da pokrili smo :) gle nikad se nezna hehe. Tako je hrabrica, mozda zajedno budemo odbrojavale ;) ako nista drugo bar u sl vrijeme hehe. Sad malo odmora pa cemo za 2 tj bit pamaetniji :)
Znači ipak si pokrila plodne dane bravo stara
Ja bi sutra trebala imati transfer, valjda.Baš mi je grozna ova neizvjesnosti. Ne znam šta da očekujem od 9 js nadam se da su barem 3 oplođene i da se razvijaju. Kako je bilo kod vas ljudi otprilike?
Ja bi sutra trebala imati transfer, valjda.Baš mi je grozna ova neizvjesnosti. Ne znam šta da očekujem od 9 js nadam se da su barem 3 oplođene i da se razvijaju. Kako je bilo kod vas ljudi otprilike?
Pa jesi ji zvala draga da znas na čemu si?Nas uvjek obavjeste sutra dan jel ima oplođeni i kada je transfer
Sortiraj odgovore
Najstariji