Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • ninna1804
    05. Veljača 2019. 17:57

Grizli, Nikitta hvala za tumacenje nalaza
    Grizli, odlicne vijesti za endometrij... Zelim ti svu srecu da nadolazeci FET bude uspjesan!!! 
    Mene sutra ceka zadnji uzv, pa fet vjerojatno u ponedjeljak....

Grizli
    05. Veljača 2019. 18:34

Nika zelim ti svu srecu sa elonvom meni i Perli je ispao dobar rezultat pa nek i tebi bude tako! 🤞
    Ninna sretno sa FETom!
    Nikita mengu ocekujem oko 22.2 pa FET onda ne znam koji dan bude dosao... 

• Nika5555
    05. Veljača 2019. 18:39

Grizli

Nika zelim ti svu srecu sa elonvom meni i Perli je ispao dobar rezultat pa nek i tebi bude tako! 🤞
    Ninna sretno sa FETom!
    Nikita mengu ocekujem oko 22.2 pa FET onda ne znam koji dan bude dosao…

😘😘hvala 

Ja 79.godiste, AMH bio7,u dvije godine pao na 2, bez jednog jajovoda,ostalo ok
    Mm 83.godiste,asthenoozoospermia

Pokusavamo 3 god.
    2018 prvi postupak Vuk vrhovec,bez transfera, drugi posupak,beta 0
    Otkriven hydrosalpinx,laporaskpska operacija,uklonjen lijevi jajovod
    2019/2020 poliklinika Skvorc, dva prirodna,dva stimulirana,beta 0
    16.08. Planirana oplodnja doniranom js

Samara
    05. Veljača 2019. 18:44
    MM ponavljao spermiogram, ovaj put u ZG i opet razočaranje. Na prošlom nalazu nađeni rijetki, sad ih uopće nema 😢. Dajte me utješite, da se uopće nadam čemu? Inače sljedeći tjedan idemo na prve konzultacije kod Škvorca
    MM ponavljao spermiogram, ovaj put u ZG i opet razočaranje. Na prošlom nalazu nađeni rijetki, sad ih uopće nema 😢. Dajte me utješite, da se uopće nadam čemu? Inače sljedeći tjedan idemo na prve konzultacije kod Škvorca

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• perla
    05. Veljača 2019. 18:48

Nika5555

Grizli

Ninna sretno sa FETom!
    Nikita mengu ocekujem oko 22.2 pa FET onda ne znam koji dan bude dosao…

😘😘hvala

Potvrđujem Elonva je zakon, nikakve nus pojave  stvarno i bez onog bockanja svaki dan. Meni je to bilo bitno radim u smjenama pa mi nije ni lako točno u određeno vrijeme dati ljekove. Držim 👍

• perla
    05. Veljača 2019. 18:54

Pitala bi nešto u vezi crinone gela..Danas mi je dr stavila nakon transfera negdje oko 11 sati.Pred nekih sat vremena osjećam da mi curi vani 🤨 je to normalno ili ? I kad bi trebalo sljedeći nakon 24 sata ili  ?To je opet po danu, a nekako mi je logičnije dags navečer stavljam. Sad jeli puno čekati do sutra navečer i mogu li ubaciti jednu večeras i onda od sutra samo navečer? 

shadow
    05. Veljača 2019. 19:06

Zdravo svima 
    Pridruzih se i ja. Od dana tranfera sam na forumima,prosto od nervoze i iscekivanja nemam sta drugo nego traziti iskustva. Transfer 27.1 3dan 1 osmostanicni,od punkcije do sada imam bas velike bolove kao menstrualne . A ali  cetvrtog dana su me u toku noci probudila probadanja zamalo na hitnu da odem  Sutra mi je 10 dnt i icicu raditi betu,ne mogu izdrzati pa kako bude . Zanima me da li je neko u slicnim terminima vremenskim radio? 

• Kengurica
    05. Veljača 2019. 19:07

Samara ne ocajavaj. Ako su nadjeni u spermiogramu ja sam uvjerena da ce se naci punkcijom, a osobito biopsijom. Moj m je tri puta punktiran i kaze da nije strasno kako je ocekivao. Da li ste isli urologu? 
    Grizli bravo za histero. 

shadow
    05. Veljača 2019. 19:09

perla

Pitala bi nešto u vezi crinone gela..Danas mi je dr stavila nakon transfera negdje oko 11 sati.Pred nekih sat vremena osjećam da mi curi vani 🤨 je to normalno ili ? I kad bi trebalo sljedeći nakon 24 sata ili ?To je opet po danu, a nekako mi je logičnije dags navečer stavljam. Sad jeli puno čekati do sutra navečer i mogu li ubaciti jednu večeras i onda od sutra samo navečer?

Meni je dr rekao uvece pred spavanje ,logicnoljerces mirovati,ali i ako je malo izaslo ne brini 😃

shadow
    05. Veljača 2019. 19:09

shadow

perla

Pitala bi nešto u vezi crinone gela..Danas mi je dr stavila nakon transfera negdje oko 11 sati.Pred nekih sat vremena osjećam da mi curi vani 🤨 je to normalno ili ? I kad bi trebalo sljedeći nakon 24 sata ili ?To je opet po danu, a nekako mi je logičnije dags navečer stavljam. Sad jeli puno čekati do sutra navečer i mogu li ubaciti jednu večeras i onda od sutra samo navečer?

Meni je dr rekao uvece pred spavanje ,logicnoljerces mirovati,ali i ako je malo izaslo ne brini 😃

"Logicno jer ces odmarati" sorry

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.