Drage da vas pitam jesteli vi od dana aspiracije koristile utrogestan ili od transvera
Utrogestan od dana aspiracije, 3×2 ;)
Hvala draga
Drage da vas pitam jesteli vi od dana aspiracije koristile utrogestan ili od transvera
Hvala draga
Nema na cemu draga !! Cestitam na lijepom broju..... Drzim fige da se sve lijepo oplode!!
Cure vi kad pricate o svim ovim pretragama ko da mi pricate na japanskom lol. Nova sreca..odlican rezultat :)! Sad drzimo fige!
Nikita..ma da nezmam jel me vise zivciraju oni ili moj jajnik s tim jadnim 1 folikulcicem hehee :).
Hrabrica..mislis da nisam poslusala tvoj savjet :)? Cula sam se sa svojom. Kaze dobra odluka.
Ha nissss…sad cekamo…pa ako sreca zesce posluzi, ako ne treba sloziti plan za dalje :) moglr bi se druziti ja i ti mi se cini hehe.
Nek si, drago mi je ako je pomoglo 😉 sad hrabro po svoj plusic 💓🤞💪
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Nemasekirancije histeroskopija je pretraga koja se radi sa malim instrumentom kojim pregledaju unutrasnjost maternice i grlica maternice i to s time mogu napraviti prilicno detaljno, a ne povrsinski kao kod uzv. Uz pomoc toga mogu vidit neke polipe i miome koje inace ne mogu, neke anomalije ili recimo patoloska stanja maternice. A dobro je tu dijagnosticku histero napraviti kod zena kojima ne uspjeva implantacija ili su imale vise spontanih. Nadam se da nikad neces morat razmisljat o tome ☺️
Perla samo laganica nemoj se stresirat. U Rijeci ide ta tiva to je neka kratkotrajna anestezija 15 min poslije prelezis 2 sata. I uzimi si vode i mozda nesto za gricnut kad dodjes k sebi budes gladna a tamo si cca 2h pa daju sestre da gricnea neato ako imas i pijes. Jer moras biti nataste ne smijes nista jesti ni piti nista od pol noci do iza punkcije. Opustis se samo i zzzzzzz... Kad se probudis cut ces lijepe vijesti 9 js 😉
Hvala draga
Nema na cemu draga !! Cestitam na lijepom broju….. Drzim fige da se sve lijepo oplode!!
Hvala ti lutko😘
Nemasekirancije histeroskopija je pretraga koja se radi sa malim instrumentom kojim pregledaju unutrasnjost maternice i grlica maternice i to s time mogu napraviti prilicno detaljno, a ne povrsinski kao kod uzv. Uz pomoc toga mogu vidit neke polipe i miome koje inace ne mogu, neke anomalije ili recimo patoloska stanja maternice. A dobro je tu dijagnosticku histero napraviti kod zena kojima ne uspjeva implantacija ili su imale vise spontanih. Nadam se da nikad neces morat razmisljat o tome ☺️
Perla samo laganica nemoj se stresirat. U Rijeci ide ta tiva to je neka kratkotrajna anestezija 15 min poslije prelezis 2 sata. I uzimi si vode i mozda nesto za gricnut kad dodjes k sebi budes gladna a tamo si cca 2h pa daju sestre da gricnea neato ako imas i pijes. Jer moras biti nataste ne smijes nista jesti ni piti nista od pol noci do iza punkcije. Opustis se samo i zzzzzzz… Kad se probudis cut ces lijepe vijesti 9 js 😉
Hvala ti draga 😘 nadam se da ce vama itekako pomoci
Pozdrav svima aspiracija bila u subotu. Jučer transfer 2 blastociste. Ovo mi je prvi puta i ne znam jel mi lakše što sam pročitala sve vaše priče ili me samo još bolje lovi paranoja 😁😁
Nikitauterobrush je metoda kad nekom četkicom uzmu uzorak sluznice endometrija za patohistoloski nalaz. Koliko sam skuzila cetkica je kao ono sto se koristit za papa test. Uglavnom sve zahvate rade samo i iskljucivo po potrebi odnosno ako se tokom histero vidi da je potrebno nesto od toga tada se to i radi. U protivnom da bi se to radilo obavezno treba imati od mpo preporuku, bez jasne indikacije ne radi se to jer kako su napisali to nije bezazlena pretraga, al ako tokom histero se vidi da je potreba za time obave ju. Inace dodatno se naplacuje 400-500kn. ERA test ti kazem gledala jesam jos prije par mj al nisam tu nasla u RH, pa sam odlučila prvo ono sto imam tu rijesiti, a onda cu vidit. Nije mi Srbija bas blizu, pa ako budem to trebala onda cu vidit dal ima sta u Sloveniji, Italiji, Austriji to mi je malo blize cini mi se.. Nadam se da necemo do te faze doci. 🙏
MojeSve na tvom mjestu bih uzimala 1 ampulu svakih 8 dana jer to je onda doza od cca 3100 u.i. Kako se zovu ampule? Jel u uputama ti pise sto o doziranju?
Nova sreca mene je ovaj put bolio kao bubreg (visoko gore na ledjima izmedju rebra i kuka) al samo sa desne strane. Rekla mi je moj gin soc da je vjerojatno od tekucine oko desnog jajnika i toga sto je otecen bio. Jel su ti rekli mozda da imas povecan jajnik? Jel te boli s obje strane?
Grizli, ampule su D-VITAL 25000IU. Ima vise nacina primjene ovisno o nedostatku i tijeku bolesti.
Jucer sam radila i ogtt i insulin nakon 120min mi je 102. Prepisala mi je doktorica Siofor 850. Posto komuniciramo mailom jos cekam odgovor na sto ukazuje taj inzulin, mogu li promijeniti prehranu i u kojem smjeru. Eto bas me to sokiralo jer osim tog naglog debljanja kojeg sam pripisala hormonima nemam nikakvih tegoba☹️
Pozdrav svimaaspiracija bila u subotu. Jučer transfer 2 blastociste. Ovo mi je prvi puta i ne znam jel mi lakše što sam pročitala sve vaše priče ili me samo još bolje lovi paranoja 😁😁
Vauuuu 2 blastociste😃 Drzim 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼
Pozdrav svimaaspiracija bila u subotu. Jučer transfer 2 blastociste. Ovo mi je prvi puta i ne znam jel mi lakše što sam pročitala sve vaše priče ili me samo još bolje lovi paranoja 😁😁
Odlicno :) sretnooooo
Sortiraj odgovore
Najstariji