Hej. Na desnom jajniku jedan folikul od 13mm, na lijevom par malih. Za sad se racuna samo na taj jedan. U cetvrtak pregled i u sub punkcija je plan ☺ pa se nadat da ima jajne stanice u tom jednom i onda da ce se oplodit da je mogu vratiti nazad. Lutrija 😂
Grizli zao mi je . Neznam sta drugo napisat nego da se drzis i u nove bitke. E bas mi je krivo.
Evo cula se sa Ri, dr je misljenja da je tek 1 et neuspjeli sa blasticama prerano da se rade dodatne pretrage i zahvati. Po njima oni bi da odmah idem sad u FET iako nema ucinka na ishod ni pozitivnog ni negativnog ako se pauzira. Tako da ostaje moja solucija privatno histero, pa FET drugi ciklus. Znam da imam pravo na uputnicu al ne da mi se tlaciti s njima u Ri i gubiti vrijeme. Zahvalila na odgovoru i javila da se cujemo krajem 2 mj. Kontaktirala ivf i betaplus jer za njuh sam nasla da to rade. Ivf odgovorili da to rade 21.dan ciklusa i preporucaju odmah ciklus nakon u fet - ono sto ja planiram. Postupak je 3000 kn dosta je par dana prije javiti se i donjet sve nalaze. Papa test i brisevi moraju biti uredni to su njihovi uvjeti. Napisali su da bi oni to preporucili da sam njihov pacjent zbog veceg broja neuspjeha. Ocito uzimaju u obzir i spontane. Betaplus jos se nije oglasila. Cekat cu, ako nista onda def idem u ivf. Eto Kengu mozda i tebi nesto znace ove info za IVF polikliniku.
Hrabrica djelimo danas razocaranje, al sta je tu je. Neko je reko da smo mi zene lavice... Znate sto cu ja vama rec lavice su goli k*** naspram nas svih ovdje! Zao mi je samo da ste zbog nas sve ovdje opsovale, a da ja koja obicno psujem nisam ni jednom. Sad mozak na pasu i kad zavrsi ova M posvecujem se sebi i muzu napokon. Imam neki kongres sredinom mjeseca i mislila sam ici sama samo taj jedan dan, al sam idem zvat da mi produže rezervaciju i uzimam muza sa sobom i nek sve ide k vragu ako je tako sudjeno. Ne mogu ovako emotivno ispuhana i nepozitivna ici u to.
Grizli - Vraćaju ti peti dan, tako je. Ne znam što bih pametnoga rekla... 💓
Nemasekirancije - možda se i ovi mali izbore... ❤️
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Grizli naruce oko 8 dana za folikulometriju za fet,obicno do 3 puta bude dovoljno dok ne potvrde ovulaciju ako ti je ona oko 14 dana,pa onda dog fet
Da zalosno koliko zena mora toga proci da bi dobila uputnice za neke skuplje pretrage,ako si u mogucnosti svakako napravi,kazem ti ja da racunaju transfere blastica,a kazu u Ri da im je veci postotak uspjeha feta,tako da gledaj na to da ces sljedeci put imati vecu sansu za uspjeh,tako sam i ja iako je na kraju 2 fet uspio
Drage da vas pitam.ako znate ista oko toga.dali nakon transvera se smide vozit auto.izgleda da mi dragi ide na teren u petak pa zato pitam.a imam jedno uru ipo voznje
Hrabrica djelimo danas razocaranje, al sta je tu je. Neko je reko da smo mi zene lavice… Znate sto cu ja vama rec lavice su goli k*** naspram nas svih ovdje! Zao mi je samo da ste zbog nas sve ovdje opsovale, a da ja koja obicno psujem nisam ni jednom. Sad mozak na pasu i kad zavrsi ova M posvecujem se sebi i muzu napokon. Imam neki kongres sredinom mjeseca i mislila sam ici sama samo taj jedan dan, al sam idem zvat da mi produže rezervaciju i uzimam muza sa sobom i nek sve ide k vragu ako je tako sudjeno. Ne mogu ovako emotivno ispuhana i nepozitivna ici u to.
više sreće drugi put za obje <3 i za sve trudilice <3
Ja javila doktorici, šokirala se kad je vidjela da nismo radili hormone štitnjače pa ću vaditi i njih i markere ca125. Mogu preko hzzo-a ali ću radije privatno. Kod mene u blizini ima privat lab koji ima akciju a to mi je jednostavnije nego jahat na VV i čekat 3 sata na red i opet izostat s posla. Od trećeg dana M moram počet uzimati pilule i na njima sam jedan mjesec. Nakon tog ide stimulirani i bockanje .. Cure kad ste vi vadile hormone štitnjače? Ja sam mislila pričekati da prođe menga....
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji