Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    28. Siječanj 2019. 22:47

Grizli - žao mi je mila. Ja sam imala FET uz estrofeme i decapeptyl pa onda samo uz štopericu i jednom uz estrofeme. Vele da je dobro odraditi FET čim se jajnici smire.
    Što se tiče ciste, ako je nastala uslijed stimulacije onda se ne prekida postupak, možda ti je i punktiraju prilikom aspiracije. Ako je imaš prije stimulacije onda se čeka s postupkom kako je ne bi dodatno hranili...

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Nasty
    28. Siječanj 2019. 23:27

Grizli

I sluzbeno je stigla M! Tako da svakako cu sad vidit sto jos mogu obaviti prije FET-a. A i zelim pauzu bar 1 ciklus da se malo skuliram opet.

Draga žao mi je baš.. 😥
    Idi dalje, obavi pretrage koje si naumila da si mirna. I smrzlići te čekaju ako se dobro sjećam. Samo prati intuiciju. 

Nasty
    28. Siječanj 2019. 23:34

Nasty

Grizli

I sluzbeno je stigla M! Tako da svakako cu sad vidit sto jos mogu obaviti prije FET-a. A i zelim pauzu bar 1 ciklus da se malo skuliram opet.

Draga žao mi je baš.. 😥
    Idi dalje, obavi pretrage koje si naumila da si mirna. I smrzlići te čekaju ako se dobro sjećam. Samo prati intuiciju.

Pa da ideš na fet.. 

4 sreća
    29. Siječanj 2019. 06:41

Vaki

Grizli - žao mi je mila. Ja sam imala FET uz estrofeme i decapeptyl pa onda samo uz štopericu i jednom uz estrofeme. Vele da je dobro odraditi FET čim se jajnici smire.
    Što se tiče ciste, ako je nastala uslijed stimulacije onda se ne prekida postupak, možda ti je i punktiraju prilikom aspiracije. Ako je imaš prije stimulacije onda se čeka s postupkom kako je ne bi dodatno hranili…

Hvala draga.nisam je imala prija postupka barem mi nije rekla da ju imam.a neznam zasto al imam osjecaj da to nije cista već onaj vodeci folikul koji je bia na pocetku naj veci kad nije bila zadovoljna na ultrazvuku sa razvojem folikula.večeras stoperica mi je.pa u cetvrtak kako je Bog odredia biće mi.ne gubim nadu

• nemasekirancije
    29. Siječanj 2019. 06:45

Zao mi je grizli. Jebemu sve! Pokusaj odraditi sve te prrtrage, kao sto i sama kazes postoji nacin. Raspitaj se ako nista drugo za privatno. ❤

Hrabrica
    29. Siječanj 2019. 06:56

14. dan inseminacije minus  velik ko kuca.. na dva testa ...

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

4 sreća
    29. Siječanj 2019. 07:05

Hrabrica

14. dan inseminacije minus velik ko kuca.. na dva testa …

Uhh draga žao mi je stvarno.kad te je betu vaditi ?zna test pokazati minus a trudnoca bude tu.to mi je prija prosla i eno nedavno je taj minus na testu rodila

• Babylove
    29. Siječanj 2019. 07:37

Hvala cure na odgovoru...
    Hrabrica i Grizli.. j***** misa.. bas mi je jako zao.. bas sam se nekako nadala da ovo biti vas mj i da cete nas obradovati lijepim vijestima... drzite se...💖

Grizli
    29. Siječanj 2019. 07:39

Hrabrica zao mi je da si vidila minus, al nisi jos ni dobila M, pa mozda je samo lazni minusic. Sta ne vadis sutra betu? Nadam se da je kod tebe bolji ishod ipak. 
    Nikita da bas ekspresno sam dobila cak i 2 dana prije. Ne znam sto cu, sve to bi bilo lijepo odraditi na upitnicu i logicno, al vec znam da necu dobiti bas tako samo uputnice jer prvo njima 2 neuspjela et sa 8-stanicnim i samo 1 sa blasticom nisu znakovi za uzbunu. Koliko sam saznala tek nakon 4 blastice salju dalje. Mislim ako me amh nisu slali jer ne treba, ne znam sto bi s ovime mogla ocekivati. U svakom slucaju danas cu im se javiti i rec da bi voljela sa prof. porazgovarati o eventualnim dodatnim pretragama i da ne planiram ici odmah u ovom ciklusu na FET. E da jel znate koliko cca puta se ide na folikulometrije kad je FET? Ne znam koja je pisala za FET i cikluse ja imam prilicno redovite cikluse setaju 1-3 dana al O mi je uvijek na sredini ciklusa. Dal onda FET ide 5 dana nakon O? 

Hrabrica
    29. Siječanj 2019. 08:52

Grizli

A j*bemu 😢 zao mi je mila ☹️ evo ne znam sto bi ti drugo rekla osim da se drzis 💓 i ta pauza je ok, malo odmoriti misli i dusu i napunit baterije za novu borbu 💓 

JA: 37 g, endometrioza
    MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
    11/2018 – inseminacija X
    02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
    04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
    Stigla nam curica ❤️🙏
    04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
    06/2021 – FET X
    09/2021 – prirodna trudnoća X
    10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
    Stigla nam curica ❤️🙏
    03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
    Beta negativna.
    Čekamo FET U 05/2025 <3

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.