Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    17. Siječanj 2019. 18:12

Hej Vaki, citam ja, ali ne sve i ne pisem bas. Trebala bih sljedeci ciklus 21. dan na histeroskopiju pa ne znam da li odmah nakon nje u postupak i to cu saznat tek tada. Vadila sam one trombofilije itd i to sve poslala u kliniku, ali sad mi se nisu ocitovali. Malo sam ja smotana bila, malo oni, pa blagdani i tako se pomaklo sve.

• Kengurica
    17. Siječanj 2019. 18:37

E cure s Vuka, da li je odjel premjesten ili nije?

Grizli
    17. Siječanj 2019. 19:41

Ifka meni u Rijeci su rekli da toleriraju do 2.5 s time da onda ide to sto Vaki kaze cesca kontrola. Nadam se da to nece predstavljat sad problem i da krecete u pobjede.
    Vaki e tako i mene kad zakasljem ko da me neko opet bode dole. Uzas! Lijekove za astmu ne bi bilo poz3ljno sad da pijem pa se krpam sa ventolinom. Nadam se sa ce uskoro se smiriti.
    Kengurice preporucila bi ti ako histeroskopija bude uredan nalaz a nadam se da ce biti da odmah taj ciklus iza ides u postupak, citala sam puno radova di to pomoze uspjesnijoj ivf, posebno implantaciji. Nalazi trbofilije su u redu? Ne mogu nac dal si pisala o njima ili ne, oprosti! 

Vaki
    17. Siječanj 2019. 19:44

Nije. Sve je na istom mjestu, ali imaju neke nove programe i kompe. 
    Ifka- probaj ribama, algama i izbjegavaj veće količine kikirikija, brokule, cvjetače i sl. Ja sam probala i jod u kapima, ali nije mi pomoglo. Tebi malo fali pa možeš ishranom... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    17. Siječanj 2019. 19:50

Grizli, zato je doktor i rekao da bi 21. dan ciklusa radio da onda to ima i terapeutsku svrhu.
    Nisam pisala o nalazima, zalijepim ove za trombo. Koliko sam istrazila imam te blaze mutacije.

• Kengurica
    17. Siječanj 2019. 19:52

Vaki
    17. Siječanj 2019. 20:05

Nešto sam davno čitala da je bitan APC ili tako nekako, a ovo kad piše da je divljeg tipa je zapra o uredan nalaz. 

🤞❤️🙏

Grizli
    17. Siječanj 2019. 20:17

Kengu koliko znam po oveme imas blagu mutaciju pai1-heterozigot. To ti je dovoljan andol 100 u principu tako bar meni govore svi. Super bi bilo da te odmah uzmu pa da imas i taj terapeutski ucinak histero

17. Siječanj 2019. 20:17

Curke meni je moja mpo doktorica i ginekologica rekla da svaka druga cura ima te mutacije na trombofiliju,samo nekome moze utjecat na implantaciju i spontane a nekome nista,iako kazu da cesce izaziva spontane al to one teze mutacije.Meni su rekli da mogu preventivno uzimati andol za ove blaze,posto je prva trudnoca nisam htjela riskirat.

Vaki
    17. Siječanj 2019. 20:23

Ne mogu dobro otvoriti slike. Jesu li to 2 mutacije u pitanju? 

🤞❤️🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.