Babylove popila ja svasta nesto za bolove, jutros me probudili grcevi. Problem je sto me i neki dan mucila stolica a ocito se i danas desava to. Morat cu muza poslat po magnezij ili donat samo mi ga glupo sad buditi. Tocno kazes bas neugodno je ici mokriti. A vidit cu tokom dana kako se stvari budu razvijale. Nekad mi od zelje za uspjehom brzamo a ne razmislimo u potpunosti.
Malagarava upala pluca?! A joj! Nadam se da ce brzo proc. Meni je za upale pluca kojih sam imala nekoliko pomogao sok od aronije. Od kad sam to pila nisam imala upalu pluca. Drzi se. Dobro da si nasla gin normalnu da ti vodi slijedecu trudnocu. I super da nema pcos. Jesi pitala da ti da za trombofiliju mozda ti moze ona dat uputnicu da ne trosis privatno.
Nikita pijem za bolove buprofen ili ketonal. Skuzila sinoc od kud kasalj. Dali mi u bolnici diclaca lijek za bolove, a meni taj lijek aktivira astmu. U svoj onoj muci sestra me pitala dal sam alergicna na taj lijek a ja rekla neee, a zapravo nikad prije nisam cula za njega samo mozak mi nije radio. Na kraju uzela si ventolin i spasila se bar kaslja. Kako mi to prije nije palo na pamet ne znam, mozak mi zablokirao
Evo da vam javim stanje, bila na 3. uzv, aspiracija u subotu, danas se jos pikam sa stimulacijom, i navecer ide stoperica. Na desnom 18/18/18/17/17 , lijevom 17/16/15/13, endo 9.5. Eto, valjda ce biti nesto od svega, sad samo jos treba docekati subotu.
38+6
BackInBlack super, odlican rezultat! Drzim fige da sve prodje u najbojem redu i da svi budu puni lijepim js!super i endometrij ti je zadebljao! 😁
Grizli jel ti bolje?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Je hvala hrabrice na pitanju. Bolje sam boli jos kad sjedim i hodam pomalo usporeno, pa sam danas onako puz stile al dobro da se izdrzat. Kako si ti?
Nikita, nadam se da hoce, da ce subota biti dan D. Od pocetka stimulacije, svaki dan sam pila smoothie od svjeze cikle, ananasa, i zlica grckog jogurta, mozda je i to pomoglo kod endometrija. Ne znam, ali znam da mi je u prvoj stimulaciji bio endo jako tanak, oko 5,5 pa su mi cure ovdje savjetovale ciklu i ananas, i endo se do transfera poboljsao, bio je 8 tada. Jel od toga ili ne, ne znam, ali ne skodi.
38+6
Je hvala hrabrice na pitanju. Bolje sam boli jos kad sjedim i hodam pomalo usporeno, pa sam danas onako puz stile al dobro da se izdrzat. Kako si ti?
Ma samo polako, sparaj se za transfer, tvoji malci te cekaju 😁 Kad ces imat neke info? 😘 A ja sam bolje, jos misli odlutaju ali ok, sta je tu je, idemo dalje polako
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
11/2018 – inseminacija X
02/2019 – IVF (klomifen+štoperica) X
04/2019 – IVF (gonali, decapeptyl, štoperica)
Stigla nam curica ❤️🙏
04/2021 – IVF (puregon, cetrotide, štoperica) X
06/2021 – FET X
09/2021 – prirodna trudnoća X
10/2021 – FET, pozitivan test i uredna beta ❤
Stigla nam curica ❤️🙏
03/2025 - Kratki protokol, Gonali, cetrotide, ET dvije mrvice i dva ❄️❄️.
Beta negativna.
Čekamo FET U 05/2025 <3
Sortiraj odgovore
Najstariji