Pustili me kuci na strogo mirovanje, po krvi nije hiper, a sumnjali su jer mi je desni jajnik bio ogroman i imala sam tecnosti u trbuhu puno. Na kraju 9 folikula 8 js, ja sam odusevljena. Dobila 2 infuzije svasta nesto mi smjesali da me skrpaju za doma. Opet krvarim pomalo pa ih je i to brinulo. Bolilo je za krepat, al dr je bila bas njezna i pazljiva, sestra isto, i hvala bogu ovaj put mi nisu skakale po trbuhu. Cak me jace pocelo boljeti kad su me preselili na krevet nego tokom aspiracije. Dr je jako zadovoljna, cak mi je cervikalnu sluz pohvalila. Da ne vjerujes sto njih raduje. Uglavnom nadam se da ce sve biti kako treba u subotu moram se javiti za et i da vidimo sto imamo.
Vaki super za nalaz. I sretno u postupku sada!
Hrabrica a bas mi je zao da su ti popucali. Zbilja kad su ti dali stopericu kad su toliki popucali?
Nikita kako ruka i zub?
Baš me vesel broj stanica, izgleda da je ta elonva dobar izbor. Ja startam drugi tjedan..
Grizli super rezultat!zao mi je da je tako ispalo bez anestezije al zaboravit ces sve samo kad cujes rezultat u subotu,nadam se da ce ti bit bolje do tad.
Hrabrica bas steta, a nadam se da ce ipak ova inseminacija urodit bebom. Steta sve u svemu. Koliko veliki su bili folikuli ti na zadnjem uzv?
Nikita tek kad sam poslala post sam vidila tvoju situaciju. Ajde taman fino da ti sve zacjeli i prodje prije postupka da si bezbrizna. Da meni ocito ta elonva je pun pogodak bila po sadasnjim rezultatima. Meni su prirodnjaci bili pravi stres bez obzira sto nis osim stoperice nisam dobila. Prestresno iako oba puta sam imala aspiraciju ono iscekivanje da nisu pukli mi je bio ocajan.
Rijeka ne daje informacije prije 3.dana od punkcije. Vec sam navikla na to cekanje, mozda i bolje da je manji stres iako sam znatizeljna. Sad je sve u moci majke prirode, nadobudnosti spermija da nadju bar 8 dobrih 😁 i js da budu raspolozene za spojeve 1 na 1.
Cure koje su kod Škvorca.. Kolko se nakon prvih konzultacija od prilike dođe na red za postupak? Se dugo čeka?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Grizli, sretnooooo!!
Samara, mi smo bili u ponedjeljak na konzultacijama, ako mi padne tsh, idemo u postupak za 2 tjedna. Ako tsh treba još spuštati, onda ciklus iza!
ja '92. mm '82.
teški oat
u mpo od 2018
1. postupak škvorc - 5 blastica
2. postupak repromed - 3 blastice
3 biokemijske - 2 iz feta, 1 prirodno
11/20 fet 🤖
Grizli super za 8 stanica! Sada možeš bit mirna,znaš da će bit transfer, nema veze šta moraš čekati subotu,ionako stalno nešto čekamo😊,ovo je baš lijep rezultat .
Hrabrice, nemoj se previše bedirat imala si lijep br folikula na klomifenu ,a ovaj put je ispalo tako,ali sve u svemu sve izgleda dobro.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ej draga Grizli baš si prošla muku, zaslužila si da te Bog nagradi. Strogo miruj, ne radi nikakve nagle pokrete, ozbiljno shvati upute liječnika. Wow, super rezultat imaš s Elonvom, zaista si i ja sad opet razmišljam o njoj, zašto je meni ne bi probali. Za ruku sam napisala komentar prije tvog, pa maybe nisi vidjela. A zub je ok, malo rana još boli na dodir, 9 dana je prošlo, ne znam koliko je to normalno.
Hrabrice da fakat, zaboravila sam da si ti bila kakti u prirodnjaku (s Klomifenima), sad mi je jasnije, pucanje folikula je lako moguće, posebno jer nisi dobila supresiju poput Cetrotide ili neki drugi lijek. Šteta! Nisi mi napisala koliko su veliki bili folikuli na dan štoperice? Ja sam tri mjeseca pokušavala odraditi prirodnjak, 2x mi je folikul pukao na dan uzv ili na dan dogovorene odnosno predložene aspiracije, a treći put nisam nažalost ovulirala, nego folikul prešao u cistu. Ma užas su ti prirodnjaci. Još gora neizvjesnost nego stimulirani.
Nisam pitala velicinu a ona nije rekla pa mi bilo bed gnjaviti ju pitanjima al je naglasila da super izgledaju, da se super razvijaju i da je prezadovoljna sa svime sto vidi.. Inace, nebi ja ni brinula da mi sestra na zadnjem uzvu nije rekla valjda nece puknut ranije .. Na to sam se malo zamislila al reko nisam valjda takav pehist i eto mi ga sad.. A kod stimuliranog se to ne desava?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Nikitta - da, TSH mi se spustio od 4 i nešto na 1.5 za mjesec i pola. Uzimala sam pola tablete kroz tjedan, a cijelu preko vikenda.
Curke, sretno!
Gdje nam je Kengu?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Hrabrica bas steta, a nadam se da ce ipak ova inseminacija urodit bebom. Steta sve u svemu. Koliko veliki su bili folikuli ti na zadnjem uzv?
Nikita tek kad sam poslala post sam vidila tvoju situaciju. Ajde taman fino da ti sve zacjeli i prodje prije postupka da si bezbrizna. Da meni ocito ta elonva je pun pogodak bila po sadasnjim rezultatima. Meni su prirodnjaci bili pravi stres bez obzira sto nis osim stoperice nisam dobila. Prestresno iako oba puta sam imala aspiraciju ono iscekivanje da nisu pukli mi je bio ocajan.
Iskreno ne znam.. Ona nije rekla a ja nisam htjela ispitivat da ne ispadne da pametujem ili guram nos iako to ona nebi tako dozivjela ali svejedno.. A ne vjerujem u uspjeh inseminacije.. Meni je ovo danas bio hladan tus kao da sam vidjela minus na testu.. Dozvolila sam si danas i plakanje, da se ispucam i onda opet ispočetka..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji