Jete Nikita astmu imam koja hvala bogu je sad prilocno mirna osim u ovakvim ekscesima al dobro izdrzi se samo sta mi je to neki ogranicavajuci faktor ponekad i moja gin nije bas odusevljena s time posto kad mi hormone skoce ona krene divljat al sve cu izdrzat pa valjda i to. Jos se nije rodio sretnik bez i jednoga problema. Danas bas laganini malo nesto prckam za neki rad sto moram objaviti, lezim, gledam filmove i tako laganini sve. Brzo ce subota i bas sam pozitivno znatizeljna. S obzirom da od nedjelje slijedecih 7 dana rodjendane imaju meni jako bitne i drage osobe pere me samo pozitiva inace obozavam rodjendane. 😌
BackInBlack ja jedem ciklu na salatu skoro svaki drugi dan jako mi pase a uopce nisam razmisljala o tome da pozitivno djeluje na endo a negdje u podsvjesti znam to i citala isto tu o tome, al eto kako se sve poslozi ocito podsvjest radi svoje. Nek nam subota bude pocetak lijepih dana svima...
Hej cure. Evo bas zavrsila s pregledom. Sve je ok i krecemo. Dobila sam savjet da krenemo s prirodnim ivf-om da se vidi kakva ce biti reakcija. Dobila sam 3×1 klomifena koje krecem od sutra. Ukoliko vidi da sam preslabo reagirala ce mi dat ampulicu. Prvi pregled je u sri. Kaj vi mislite o tome?
Hej cure. Evo bas zavrsila s pregledom. Sve je ok i krecemo. Dobila sam savjet da krenemo s prirodnim ivf-om da se vidi kakva ce biti reakcija. Dobila sam 3×1 klomifena koje krecem od sutra. Ukoliko vidi da sam preslabo reagirala ce mi dat ampulicu. Prvi pregled je u sri. Kaj vi mislite o tome?
Super ;-)
Jedino ne znam za tu ampulicu ako ce ti dati, hoce li ti onda taj postupak brojati pod prirodni ili stimulirani pa se raspitaj.
38+6
Nemasekirancije super da pocinjete! Dobro kaze BackInBlack ako slucajno ti zeli ubaciti 1 ampulu vidi da mozda ju platis makar jer nema smisla da ti iskoristi stimulirani za 1 ampulicu. Kako god nek bude uspjesan pa nek ga pise kako hoce smao d ati na kraju beza bude visoka
Hej curke, nije me bilo par dana,mam mi je zavrsila na hitnoj operaciji, i bas me to sve uzasno potreslo sad. A vidim ovdje puno lijepih vjesti. Cestitam ti Grizli nadam se da ce se sve ovako lijepo zavrsiti kako je krenulo 😊. Nama doslii nalazi markera svi su cisti, jos samo da dodje tetka i da izvadim hormone i nadam se krecemo.
Dosao mi je Tsh nalaz 2.119 jel to ok?
Back i grizli...a da to je i meni palo na pamet. A gle vidjeti cemo u srijedu kako cu reagirati. Ako ce mi htjeti dati ampulu cu pitat dal mi se to vodi kao stimulirani i ako da..trazit cu da je kupim. Jer je glupo da mi ovo s klomifenima vode kao stimulirani.
Mislim da je mogu i kupiti i onda se vodi ko prirodno i bok
Ifka - onako ti je nalaz na granici. Bilo bi idealno da je do 2, ali neće komplicirati. Češće ćeš ga ko trolirati.
Malagarava - eto, rekla sam ti da je i meni jednom rečeno da ih imam, a sto drugih da nemam.
Nemasekirancije - odlično! Da, kupi ako se radi o par ampulica. Ja krećem za 10-tak dana.
Grizli- meni se isto baš kašljalo i kihalo, a sve me onda rasturalo od boli. Pila sam dosta izotonika...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Kengurice - Baš sam pitala neki dan za tebe! Di si ti? Kad ti krečeš?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Ifka - onako ti je nalaz na granici. Bilo bi idealno da je do 2, ali neće komplicirati. Češće ćeš ga ko trolirati.
Malagarava - eto, rekla sam ti da je i meni jednom rečeno da ih imam, a sto drugih da nemam.
Nemasekirancije - odlično! Da, kupi ako se radi o par ampulica. Ja krećem za 10-tak dana.
Grizli- meni se isto baš kašljalo i kihalo, a sve me onda rasturalo od boli. Pila sam dosta izotonika…
Vaki ima nesto da se moze piti? Da mi se taj tsh smiri?
Sortiraj odgovore
Najstariji