Evo da vam javim stanje, bila na 3. uzv, aspiracija u subotu, danas se jos pikam sa stimulacijom, i navecer ide stoperica. Na desnom 18/18/18/17/17 , lijevom 17/16/15/13, endo 9.5. Eto, valjda ce biti nesto od svega, sad samo jos treba docekati subotu.
38+6
BackInBlack super, odlican rezultat! Drzim fige da sve prodje u najbojem redu i da svi budu puni lijepim js!super i endometrij ti je zadebljao! 😁
Grizli jel ti bolje?
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Je hvala hrabrice na pitanju. Bolje sam boli jos kad sjedim i hodam pomalo usporeno, pa sam danas onako puz stile al dobro da se izdrzat. Kako si ti?
Nikita, nadam se da hoce, da ce subota biti dan D. Od pocetka stimulacije, svaki dan sam pila smoothie od svjeze cikle, ananasa, i zlica grckog jogurta, mozda je i to pomoglo kod endometrija. Ne znam, ali znam da mi je u prvoj stimulaciji bio endo jako tanak, oko 5,5 pa su mi cure ovdje savjetovale ciklu i ananas, i endo se do transfera poboljsao, bio je 8 tada. Jel od toga ili ne, ne znam, ali ne skodi.
38+6
Je hvala hrabrice na pitanju. Bolje sam boli jos kad sjedim i hodam pomalo usporeno, pa sam danas onako puz stile al dobro da se izdrzat. Kako si ti?
Ma samo polako, sparaj se za transfer, tvoji malci te cekaju 😁 Kad ces imat neke info? 😘 A ja sam bolje, jos misli odlutaju ali ok, sta je tu je, idemo dalje polako
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Jete Nikita astmu imam koja hvala bogu je sad prilocno mirna osim u ovakvim ekscesima al dobro izdrzi se samo sta mi je to neki ogranicavajuci faktor ponekad i moja gin nije bas odusevljena s time posto kad mi hormone skoce ona krene divljat al sve cu izdrzat pa valjda i to. Jos se nije rodio sretnik bez i jednoga problema. Danas bas laganini malo nesto prckam za neki rad sto moram objaviti, lezim, gledam filmove i tako laganini sve. Brzo ce subota i bas sam pozitivno znatizeljna. S obzirom da od nedjelje slijedecih 7 dana rodjendane imaju meni jako bitne i drage osobe pere me samo pozitiva inace obozavam rodjendane. 😌
BackInBlack ja jedem ciklu na salatu skoro svaki drugi dan jako mi pase a uopce nisam razmisljala o tome da pozitivno djeluje na endo a negdje u podsvjesti znam to i citala isto tu o tome, al eto kako se sve poslozi ocito podsvjest radi svoje. Nek nam subota bude pocetak lijepih dana svima...
Hej cure. Evo bas zavrsila s pregledom. Sve je ok i krecemo. Dobila sam savjet da krenemo s prirodnim ivf-om da se vidi kakva ce biti reakcija. Dobila sam 3×1 klomifena koje krecem od sutra. Ukoliko vidi da sam preslabo reagirala ce mi dat ampulicu. Prvi pregled je u sri. Kaj vi mislite o tome?
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji