Grizli - vau! Pa to je odličan rezultat, nadam se da će bolovi ubrzo prestati.
Meni su nalazi odlični pa mogu u postupak! Jeeej!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Mene je uvijek rezalo i probadalo, ne znam kavi su tvoji bolovi... No, ti si ostala pa su vjerojatno jači... Možda su ti folikuli bili nezgodno smješteni, onda jače boli.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Evo i mene.. danas trebala imati punkciju divnih 5 folikula ali na zalost nis.. Tokom noci su popucali i ostala samo dva.. A jos sinoc sam se osjećala odlicno i onda ujutro bol za poludit..Da bas ne propadne ciklus smo brzinski odradili inseminaciju al znamo kak to uglavnom zavrsi 😔 uglavnom razočarana ..
JA: 37 g, endometrioza
MM: 38 g, bez dijagnoze, najveća potpora. Hvala dušo ❤
04/2019 –gonali, decapeptyl, štoperica , ET bez ❄️, stigla nam curica ❤️🙏
10/2021 – puregon, cetrotide, štoperica , zadnji FET, stigla nam curica ❤️🙏
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Sve u Božje ruke da I do kraja bude sve ok ❤️
Cure hvala na lijepim zeljama. Prezivila jos jednu punkciju bez anestezije, anesteziolog morao na hitan carski i nije bilo drugog. 8 js dobili na kraju i sad prezivljavam jos u bolnici jer su mi vadili krv i vec 3 put pregledali posto bolovi jacaju umjesto da slabe. Nadam se da je to normalno.
Draga grizli cestitke na divnih osam 💓 jos te samo korak dijeli do plusica i to je to 💓
05/2025 Gonali, cetrotide, FET ❄️ 1. beta 346, 2. beta 1172. 3. beta 2959 6+0 imamo ❤️
Grizli, super rezultat!Samo da sad dalje sve ide po planu!
Zao mi je sto nisi dobila anasteziju, nadam se da ti nije bilo jako bolno. Zelim ti da te sto prije puste kuci i da se bolovi smire. 😘
Hrabrice, zao mi je sto je doslo do toga. Glavu gore, mozda bude nesto i od inseminacije.
38+6
Pustili me kuci na strogo mirovanje, po krvi nije hiper, a sumnjali su jer mi je desni jajnik bio ogroman i imala sam tecnosti u trbuhu puno. Na kraju 9 folikula 8 js, ja sam odusevljena. Dobila 2 infuzije svasta nesto mi smjesali da me skrpaju za doma. Opet krvarim pomalo pa ih je i to brinulo. Bolilo je za krepat, al dr je bila bas njezna i pazljiva, sestra isto, i hvala bogu ovaj put mi nisu skakale po trbuhu. Cak me jace pocelo boljeti kad su me preselili na krevet nego tokom aspiracije. Dr je jako zadovoljna, cak mi je cervikalnu sluz pohvalila. Da ne vjerujes sto njih raduje. Uglavnom nadam se da ce sve biti kako treba u subotu moram se javiti za et i da vidimo sto imamo.
Vaki super za nalaz. I sretno u postupku sada!
Hrabrica a bas mi je zao da su ti popucali. Zbilja kad su ti dali stopericu kad su toliki popucali?
Nikita kako ruka i zub?
Grizli draga, jako mi je krivo da si jadna opet bez anestezije morala, vjerujem da ti nije bilo lako! Očito prate imaš li hiper. Drži se draga, uh, 8 kom, ČESTITAM! Neka se sve oplode, pa da zaboraviš na aspiracije jednom zauvijek, i ostaneš trudna! 🍀❤️
Hrabrice neeee, nemrem vjerovati!! Popucali! Fuck. Koji dan ciklusa su ti radili aspiraciju i koliko su bili folikuli veliki kad ti je odredila štopericu? Baš mi je krivo, da bar inseminacija uspije!
Vaki bravoooo, koliko ti je TSH. I jel ti to od terapije se smanjio u roku mjesec i pol, kako smo i pričale?
A ni ja 😢 bas me ukomiralo to, doslovno sve ispočetka.. Dusu sam isplakala do kuce.. A tako sam se veselila punkciji, transferu, doktorica bila zadovoljna i onda ovo.. Danas mi je 15.dc a stopericu sam primila na 13dc .. Rekla je doktorica ak ni ova inseminavija ne upali, iduci mj idemo u stimulirani ali sa malom dozom pa da se pikam svaki dan da se opet ovo ne desi.
Pustili me kuci na strogo mirovanje, po krvi nije hiper, a sumnjali su jer mi je desni jajnik bio ogroman i imala sam tecnosti u trbuhu puno. Na kraju 9 folikula 8 js, ja sam odusevljena. Dobila 2 infuzije svasta nesto mi smjesali da me skrpaju za doma. Opet krvarim pomalo pa ih je i to brinulo. Bolilo je za krepat, al dr je bila bas njezna i pazljiva, sestra isto, i hvala bogu ovaj put mi nisu skakale po trbuhu. Cak me jace pocelo boljeti kad su me preselili na krevet nego tokom aspiracije. Dr je jako zadovoljna, cak mi je cervikalnu sluz pohvalila. Da ne vjerujes sto njih raduje. Uglavnom nadam se da ce sve biti kako treba u subotu moram se javiti za et i da vidimo sto imamo.
Vaki super za nalaz. I sretno u postupku sada!
Hrabrica a bas mi je zao da su ti popucali. Zbilja kad su ti dali stopericu kad su toliki popucali?
Nikita kako ruka i zub?
Stopericu sam primila prekjučer navecer a sinoc su popucali bar mislim da se to dogodilo dok sam spavala jer sam legla normalna a digla se u bolovima da nisam mogla ni sjedit nit hodati.. Ma bas je glupo ispalo..
Grizli divan rezultat.. zao mi je da si opet morala bez anestezike.. mene je rasturalo nakon svega 2 dana ali nisam krvarila...
Hrabrice bas mi je zao... nadam se ipak da ce biti neasto do inseminacije..
Vaki super sretno 💓
Nikita brz oporavak 🤗
Grizli divan rezultat.. zao mi je da si opet morala bez anestezike.. mene je rasturalo nakon svega 2 dana ali nisam krvarila…
Hrabrice bas mi je zao… nadam se ipak da ce biti neasto do inseminacije..
Vaki super sretno 💓
Nikita brz oporavak 🤗
Hvala ti 💓
Sortiraj odgovore
Najstariji