Norules 😘. Samo da nemam vise onaj stres od zadnji put. Ti si isto imala anesteziju? Ne sjecam se. I sto znaci tiva? Mozda je tipfeler ili ja ne znam sto je to.
Norules 😘. Samo da nemam vise onaj stres od zadnji put. Ti si isto imala anesteziju? Ne sjecam se. I sto znaci tiva? Mozda je tipfeler ili ja ne znam sto je to.
Aaajde napokon :) bas mi je drago! Gdje si ono ti? Vv?
Grizli bas mi je drago,evo jos uvijek pratim ovu temu najvise radi tebe,vidit ces bit ce ti mila majka sa anestezijom,to je tiva ili?uglavnom sretno u srijedu!
Babylove ne znam mozda si pisala al cemu sad hsg,sta nisi ti vec radila ivf ako se sjecam?
Jesam 2 neuspjela transfera 😔 a sad nam se spermiogram popravio pa sam ja trazila da idem to napraviti cisto da znam dali mi se vrijedi nadati ako je sve ok da mozda do 3 mj kada idemo u novi postupak dogodi prirodna trudnoca..
Evo poslao mi muz linkhttps://polleosport.hr/carni-x-liquid-40-000-mg-500-ml?search=Carni
On to uzima 2 puta na tjedan prije sporta navecer cca oko 18-19h i otopi 1 dozu u 2 dcl vode. I to vec skoro godinu dana uzima redovito. U pocetku je tablete al imaju manji sadrzaj pa je svaki dan ujutro uzimao.
Super. Hvala ti :)! Jel se sad sto popravio spermio TM?
Tiva je kratka totalna intravenska anestezija,uspavan si cijeli i bude te za 15 min.Ja sam bila ko pticica dr dan bez hipera i bolova
Babylove a ti si trazila,pa nije lose ni to napravit,bar te malo prociste i znas dal je moguce prirodno kad tad
Joj Grizli sjajne vijesti, nadam se da cu i ja odregirati na Gonal uredno.. Nezz jel se trebam pripremati na ikakve nus pojave lijeka, jedino me od toga uvijek hvata neka jeza.. Sve necu da citam, a citam.. I pitanje da li je individualno tj. Da li po vrlicini folikula lijecnik odredi dan aspiracije a vece prije toga ide stoperica... I ako nema jaj. Stanica prazni folikuli, zaxkoliko se onda moze u ponovni postupak.. Spamam pitanjima, al .. 😁
url=https://lilypie.com]
Nemasekirancije pa zadnji put je imao oko 15-16% progresivnih, a ranije svega 2-5%. No skuzili smo da treba duza apstinencija kod njega barem 7 dana. Ovaj put je rekao da cemo probat sa 10 dana pa cemo vidit kakav ce biti sada. Al definitivno mu l-carnitine pomaze u pocetku je imao i smanjen volumen, a od kad to uzima volumen je super.
Norules mislim da nije to ta pise lokalna anestezija. Ne znam koja je pitala nism na VV u Rijeci sam.
HarryPotter folikulometrijom prate razvoj folikula kad su u stimuliranom barem 3 veci od 17mm dobijes stopericu, punkcija ide nakon 30h iza stoperic3 al unutra max. 38h od stoperice. Koliko brzo rastu folikuli to je individualno u pocetku a kasnije kad dodju na 17mm onda rastu brzinom od 2mm na dan. Punkcija ide obicno kad su oko 21-25mm. Nuapojave mozea i nemoras imat svaka od nas drukcije reagira i cak i na isti lijek. Ja sam npr od menopura bila luda 100% neuracunljiva, ovaj put imam elonvu i skroz drukcije mi je. Najcesce osjecas bockanje u jajnicima, bolove u trbuhu... U principu osjetis da se nesto dogadja dolje. Najbolje ti je procitat nuspojave jer onda mozes znat otpilike sto ocekivat. Nakon stimulacije praksa je 3-6 mj pauze bez obzira dal imala 20 js ili 1js na kraju ti si primala hormonske injekcije i ides na pauzu. A vjeruj i potrebna nam je, bar meni evo tek nakon 4mj pauze mi se vratio ciklus u normalnu.
Nemasekirancije pa zadnji put je imao oko 15-16% progresivnih, a ranije svega 2-5%. No skuzili smo da treba duza apstinencija kod njega barem 7 dana. Ovaj put je rekao da cemo probat sa 10 dana pa cemo vidit kakav ce biti sada. Al definitivno mu l-carnitine pomaze u pocetku je imao i smanjen volumen, a od kad to uzima volumen je super.
Norules mislim da nije to ta pise lokalna anestezija. Ne znam koja je pitala nism na VV u Rijeci sam.
HarryPotter folikulometrijom prate razvoj folikula kad su u stimuliranom barem 3 veci od 17mm dobijes stopericu, punkcija ide nakon 30h iza stoperic3 al unutra max. 38h od stoperice. Koliko brzo rastu folikuli to je individualno u pocetku a kasnije kad dodju na 17mm onda rastu brzinom od 2mm na dan. Punkcija ide obicno kad su oko 21-25mm. Nuapojave mozea i nemoras imat svaka od nas drukcije reagira i cak i na isti lijek. Ja sam npr od menopura bila luda 100% neuracunljiva, ovaj put imam elonvu i skroz drukcije mi je. Najcesce osjecas bockanje u jajnicima, bolove u trbuhu… U principu osjetis da se nesto dogadja dolje. Najbolje ti je procitat nuspojave jer onda mozes znat otpilike sto ocekivat. Nakon stimulacije praksa je 3-6 mj pauze bez obzira dal imala 20 js ili 1js na kraju ti si primala hormonske injekcije i ides na pauzu. A vjeruj i potrebna nam je, bar meni evo tek nakon 4mj pauze mi se vratio ciklus u normalnu.
Grizli hvala na iscrpnom odg. Idem sada dan po dan, manje cu citati da nebih sebi nabijala i umisljala svasta... Bit ce kako bude, dajemo sve od sebe, a nesto je i do onoga gore. ☺️
url=https://lilypie.com]
Ne znam kako tebi al meni kad sam se o svemu raspitala procitala i otlrilike znala sto me ceka bilo mi je lakse i opustenije. Ja ne volim zivjet u ne znanju pa valjda zato. Tako da najbolje ti je ponasat se onako kako se osjecas. I samo imat pozitivne misli. Manje trudna od ovog ne mogu biti to si ja uvijek govorim.
Sortiraj odgovore
Najstariji