Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • BackInBlack
    15. Siječanj 2019. 19:41

Ma u brizgalici mi je ostala doza 100, barem bi trebala jer sam koristila 4x200, od 900. I dok sam ja to riktala presisala sam dozu na onom prozorcicu, pisalo mi je 125, htjela sam vratiti na 100 no to sam tako kliknula, pa mi je strcnulao mali tekucine van. I nisam vise mogla to vratit, zaglavilo se, pa sam si tako dala injekciju. I ne znam sad jesam si dala 100, ili nesto malo vise.

38+6

Grizli
    15. Siječanj 2019. 20:06

Po tome onda si mozda zbilja mrvicu vise si dala po tom opisu. Jer ako je pisalo 125 i malo ti izaslo van, mozda si 15 vise a to mislim da ti nema nikakve veze na tvoju dozu od 200.ako ti jos bude frka pitaj sutra za svaki slucaj mpo

15. Siječanj 2019. 20:49

BackInBlack

Ma u brizgalici mi je ostala doza 100, barem bi trebala jer sam koristila 4x200, od 900. I dok sam ja to riktala presisala sam dozu na onom prozorcicu, pisalo mi je 125, htjela sam vratiti na 100 no to sam tako kliknula, pa mi je strcnulao mali tekucine van. I nisam vise mogla to vratit, zaglavilo se, pa sam si tako dala injekciju. I ne znam sad jesam si dala 100, ili nesto malo vise.

Izracunaj si onda ako je pen koliko ti je trebalo ostati...iako u svakom penu vecinom bude nesto vise lijeka..i ne..bas nista ti nece biti ako si dala nesto vise lijeka ne brini...i ja sam sebi znala kad je bio pen dati taj 'visak' koji ostane..od 15 ili 25 iu ti nista nece biti...ne brini

Vaki
    15. Siječanj 2019. 21:30

Nikitta- sutra ujutro vadim krv i onda će me endokrinolog prozvati kad stignu nalazu. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• BackInBlack
    15. Siječanj 2019. 21:54

Hvala cure, sad mi je odmah lakse ;-)
    Grizli, javi kako je proslo sutra 🍀
    I svima ostalima drzim fige da sve sto ocekujete prode u savrsenom redu!

38+6

Samara
    15. Siječanj 2019. 22:06

Dobili termin za prvu konzultaciju kod Škvorca, idemo sljedeci mjesec. Držite fige :D

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• nemasekirancije
    16. Siječanj 2019. 07:02

Sretno Vaki drzim fige :)!! Sretno Grizli!!
    Meni je nesto sitno krenulo..tak da mislim da cu moc danas prijaviti 1dc. U petak idemo gore. Nadam se da cemo krenuti, da je sve ok :)

• Babylove
    16. Siječanj 2019. 07:21

Vaki sretno 😊
    Grizli i tebi i javi super rezultate 🤞
    Samara brzo ce ovaj mj proc pa u borbu za mrvice 🤞🤞🤞

Lemon
    16. Siječanj 2019. 09:49

Vaki i Grizli sretno, javite dobre vijesti!! 

💔💔💔💔
    28.06.23. ❤️

Grizli
    16. Siječanj 2019. 12:27

Cure hvala na lijepim zeljama. Prezivila jos jednu punkciju bez anestezije, anesteziolog morao na hitan carski i nije bilo drugog. 8 js dobili na kraju i sad prezivljavam jos u bolnici jer su mi vadili krv i vec 3 put pregledali posto bolovi jacaju umjesto da slabe.  Nadam se da je to normalno. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.