HarryPotter dobrodosla i sto prije ostvarila uspjesnu trudnocu. Moj muz ima asthenozoospermiu, pa ako smijem pitata koliko mu je postotak pokretnih? Jel uzima kakve nadomjestke. Nama se pokazalo najbolje l-carnitine tekuci i apstinencija prije punkcije i njegovog davanja sjemena 5-7 dana. Rezultat mu bude vise nego duplo bolji, a jos uvijek je ispod normalne. Nase js oplode sa icsi metodom tako da do sad nam se samo 1 js nije oplodila, al bilo je do stanice nije bila dobra. I koliki je tebi amh? Koliko afc ili ti ga antralnih folikula imas? Ja ih imam malo i po amh smanjenu plodnost tako da vidim da smo u slicnim problemima. Jesi ikad zatrudnila?
Draga gdje uzimas l carnitin i koliko? Kako se pije? Mi smo do sada s profertilom. Bas cekam pregled u petak da vidim dali se vidi kakva promjena. Ako se ne vidi..mislim da cemo nakon postupka (ako ne uspije) prestat s njime i krenut s necim drugim. A ne zelim ga natrpat s puno toga..jer ce zaboravljat uzimat lol.
Nikita..znala sam ga uzimat u ovom razdoblju kad me svako malo pocelo mucit. I bas sam ga sinoc stavila. Makar mogu samo do sri dok ne dobijem M 😂. Mislim za to cu svakako pitati i gore na VVu. Ali eto pitam i tu da vidim dali je netko uzimao nesto u nekom razoblju za vrijeme postupka. Posto Vaki kaze za te neke vaginalete do transfera..onda cini se da je bilo tih slucajeva.
HarryPotter pa mi zbilja imamo vrlo slicne situacije. Meni je oko 14 je misli s time da sam ja dogurala bila do 8-9 tt i 4 izgubljene.
Nemasekirancije muz to uzima ne ja. Kupi ga u polleo sport tekuci neki s okusom ananasa stavi se u vodu razrijedi kao onaj sok i velika je doza. Tocan naziv mogu ti poslat kad dodjem doma. Mislm da je oko 100kn al mi bude za 3 mj posto ne pije svaki dan.
HarryPotter pa mi zbilja imamo vrlo slicne situacije. Meni je oko 14 je misli s time da sam ja dogurala bila do 8-9 tt i 4 izgubljene.
Nemasekirancije muz to uzima ne ja. Kupi ga u polleo sport tekuci neki s okusom ananasa stavi se u vodu razrijedi kao onaj sok i velika je doza. Tocan naziv mogu ti poslat kad dodjem doma. Mislm da je oko 100kn al mi bude za 3 mj posto ne pije svaki dan.
Da da znam da muz uzima :)! Ajde mi pogledaj kad dodjes doma. Kad pije? Tocno propisano ili?
Evo poslao mi muz link https://polleosport.hr/carni-x-liquid-40-000-mg-500-ml?search=Carni
On to uzima 2 puta na tjedan prije sporta navecer cca oko 18-19h i otopi 1 dozu u 2 dcl vode. I to vec skoro godinu dana uzima redovito. U pocetku je tablete al imaju manji sadrzaj pa je svaki dan ujutro uzimao.
Blacky89 my libido sister from another mister 😂😆
Ifka24 ovisi o tvojoj anamnezi, godinama a i dogovoru s partnerom. Svugdje gdje se radi mpo postoji opcija kriopohrane, smije se po zakonu vratiti 2 embrija, ostalo ide na zamrzavanje. Uvriježeno je razmišljanje da 2 embrija povećavaju šanse začeća, a neka istraživanja zaključuju da kod nekih žena je bolje da vrate 1 embrij jer ako se vrate 2, a jedan je lošiji, postoji mogućnost da tijelo odbaci i drugog koji je dobar.
Student3ica ne, iako sam bila kod njega prije mnogo godina i nije mi sjeo. To je samo moj osobni dojam. Ovaj dr. se zove Roman, ček da probam zguglat. 🙄
Nikitta hvala ti na detaljnom objasnjenju 😊, gdje ti ides na postupke?
Trenutno u Petrovu preko HZZO.
Nikitta kako ti se sviđa tamo? Citala sam forume cure imaju samo rijeci hvale za njih
Eto da vam se javim sa uzv... Danas mi bio dr. Zvacem zvaku pusem balone i radim UZV 🤣 al dobro sve je u redu, za sluz kaze normalno a sto bite vi?! Endometrij 10mm, folikuli 17-19 nekoliko i jos par malo manjih. Danas izbrojao ih 8 tako da sam full happy jos da bude i jajnih stanica wooow situacija! Danas ide stoperic i puregon i u srijedu aspiracija. Pitao me odmah zelim li anesteziju reko ako mogu dobiti da, ako ne isto da! Pa se nasmijao i rekao naravno da mozete dobiti nikog mi ne mucimo. Eto tako da kod mene i dalje u lijepo smjeru se sve krece...
Eto da vam se javim sa uzv… Danas mi bio dr. Zvacem zvaku pusem balone i radim UZV 🤣 al dobro sve je u redu, za sluz kaze normalno a sto bite vi?! Endometrij 10mm, folikuli 17-19 nekoliko i jos par malo manjih. Danas izbrojao ih 8 tako da sam full happy jos da bude i jajnih stanica wooow situacija! Danas ide stoperic i puregon i u srijedu aspiracija. Pitao me odmah zelim li anesteziju reko ako mogu dobiti da, ako ne isto da! Pa se nasmijao i rekao naravno da mozete dobiti nikog mi ne mucimo. Eto tako da kod mene i dalje u lijepo smjeru se sve krece…
Divno zeno.. drzim 🤞🤞🤞 da u folikulima sve j stanice budu zrele 💕💕💕 i da ovo bude divan pocetak godine...
Svima to zelim..
Ja sam se evo narucila za hsg.. idem iducu srijedu i moram priznati da me trta..
Dali je tko radio u osijeku test za trombofiliju.. to cu tamo odraditi.. sestra mi rdkla da se ne treba narucivati ali bi ja ipak provjerila
Drage moje evo da vam se javim. Čitam vas i pratim jer i dalje mi je taj osjećaj da tu pripadam.
Čestitke svim curama koje su ostvarile svoj + i neka vam trudnoća bude školska.
Sve ostale toliko se nadam da je ovo godina za sve vas. Grizli toliko mi tvoja trenutna situacija zvuči obećavajuće da se nadam da sam u pravu 💞
Mi smo dogurali do pola trudnoće i na svu sreću nakon onog početka sve ostalo je dobro. Pazimo se, još nam je to sve pomalo ne stvarno ali kako je sad i trbuh počeo rasti sve stvarnije (i boljeti kukovi kod spavanja😂) Naše borbe su tolike da koliko se borimo toliko je kasnije strah i prisutniji, barem mi je takav dojam.
Još jednom žebe divne svakoj ali svakoj želim ovo mslo čudo što prije 🤰🤱😘
Pink zelim ti svu srecu da druga polovica prođe u savrsenom redu..
Sada sam malo prelistala str.. vidim.da ste pisali o sluzi i simptomima..
Znaci ja sam u oba postupka sluzi imala na izvoz al doslovno.. kao da menstruaciju imam..
A mucnine jutarnje su trajale do nekih 10 h u najgore vrijeme kada sam na uzv morala ici... znaci uzas... na zraku mi bilo dobro.. ali zatvorene prostore nisam podnosila... vrtoglavice.. mucnina i probavne tegobe.. prestalo je dan prije stoperice kada sam dobila najmanju dozu i za punkciju sam bila ok.. a bilo me najvise strah kako cu pod narkozu sa tolikim mucninama
Sortiraj odgovore
Najstariji