Tnx Vaki. Ma i prije je mene to boluckalo doduse nije svaki mjesec ali ovo sinoc bas pravo stislo sijeva ziga probada i pusti. Pa rekoh da vidim jeli i vi imate bolne ovulacije. Tnx .
Malagarava i meni je tako. Tocno znam ksa je ovulacija. Prije postupaka nikad nisam imala takve bolove ni iscjedak.
Jutros sam radila test i imam blijedu crticu!! ❤❤
Odlicne vijesti !!!
Curke sretan Bozic od srca i da se sto prije druzimo na drugim temama
Drage moje crtica danas deblja i tamnija! Stvarno smo dobili najljepši poklon ovog Božića. 😍😊 Ja vam svima od srca želim sretan Božić i da vam se svima što prije ostvari želja da postanete roditelji! ❤❤
Drage žene sretan Božić svima!
A tebi draga Doris cestitam i zaista ljepsi poklon za Božić niste mogli dobiti! Prekrasno! Cestitke od srca i uzivajte! Nek ti trudnoca bude lijepa i bezbrizna! A nama ostalima zelim da se sto prije nadjemo u situaciji kao ti! 😘😘😘😘🥂🥂🥂🎅🎅🎅
Sretan i blagoslovljen Božić sa zeljom da nam se iduce godine svima ostvari ono sto si najvise zelimo i za sto se borimo!!! Pusaaa svim hrabrim curkama!!! ❤❤❤❤
Sretan i blagoslovljen bozic vama i vasim najdrazima! 💫💫❤️❤️ Da smo za iduci bozic sve sa barem +1 clanom😘😘
Pridružujem se čestitkama... Sretan i blagoslovljen Božić!
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji