Grizli, odlično ako ima i tamo za kupiti. Ja sam uzimala prije par godina sodu bikarbonu iz drugih razloga pa su mi samo napomenuli da uzmem u ljekarni bez aluminija, vjerojatno nije bilo ili nisam znala da ima i u dm-u i ta dolcelina.
Anisa, čestitam!!! Test može biti lažno negativan, ali ne i lažno pozitivan
Cure, 9. dan nakon embriotransfera…jel moguce ovo?
Dva sam napravila oba ista!!
Ajme skepticna sam previse da povjerujem
Cestitke od sveg 💖 napokn plusici 😊😊😊
Cure, 9. dan nakon embriotransfera…jel moguce ovo?
Dva sam napravila oba ista!!
Ajme skepticna sam previse da povjerujem
Cestitke od sveg 💖 napokn plusici 😊😊😊
Hvala puno 😍💋🙈
Cure stigao mi phd nalaz poslije pobacaja ali iz njega neznam nista iscitati. A kazu mi da taj phd nalaz nesto puno ni ne govori . Kad budem isla na pregled odnjet cu joj ga pa nek vidi. Kazu mi to je samo da dokaz da je bila trudnoca pa i bez tog znam da je bila
Ansi cestitam od srca! Sad jos da potvrdis veliku betu i sretno slijedećih 9 mjeseci! Prekrasan plusic.
Malagarava sto ti sve pise na phd ako nije problem.
Grizli ovako pise materijal se sastoji od fragmentiranih krvnih ugrusaka . Manjih fragmenata u potpunosti nekroticne i krvlju prozete decidue i izrazito hidropski degenerativno izmjenjene korionske resice. Trazim po internetu dok ne odem kod nje a nemogu nista puno nac a kolegica mi rece njoj njena rekla to je samo dokaz da je bila trudnoca mislim wtf i bez tog znam da jest
Ja sam pila Jadrankinu otopinu + selen + vitamin C prema uputama + one bljak alge i sad mi se tek digao TSH pa mi nije jasno kako!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji