Grizli podijeli s nama!
Jel se tu mogu slati privatne poruke? Ako ti nije bed možeš tu napisati.
Ne mogu privatne poruke al stavim ovdje valjda ce mi uspjets mobitela to ubaciti

Prva slika su upute...
Jod je Jadrankina otopina kupila u ljekarni tzv. Stari jod, novi je po meni nesto blazi oblik
Selen - kupljen u dm njihov sastav i ucinak isti kao i bilo koji drugi bez obzira sto pricaju meni prijat3ljica farmaceutkinja rekla da je to isto s***
Soda bikarbona - bilo koja ja sam uzela od dolcele pakiranje
Vitamic C - u prahu isto dm
Magnezij - sumece sam imala razlicito i dm i yasenka i probala sam u poleo sport uzeti njihov sto imaju za sportase sve je to isto samo okus drukciji i treba paziti da je magnezijev oksid i cisti da nema vitamin c ili b komoleks isl. Bolji je ucinak.
Ova druga slika je znaci uputa: 1.dan 1 kap joda ujutro/popodne se preskace i tako prva 3 dana onda 4.dana 1 kap ujutro/1 popodne... Pa kasnije se povecava doza ostalo se sve uzima u jednakoj mjeri. Ako neko ima vise kila ili problema sa stitnjacom onda moze uzimati i do 10 kapi na dan meni je ovih 6 bilo dovoljno.

Grizli, hvala ti na proceduri
Samo bi htjela naglasiti curama da nikako ne uzimaju običnu sodu bikarbonu iz trgovine jer ta nije za konzumaciju, piti se može samo soda bikarbona bez aluminija. Ima za kupiti u ljekarnama, nije skupo 10-15kn je nekih 50g i to traje.
Ja sam uzimala dolcelinu onu za kolace isto nema aluminija, a ima i u dm veliko pakiranje pise cak ja mislim na njenu Al free. Ne treba ta iz ljekarne vazno je samo da na pakiranju pise 100% NaHCO3

Cure, 9. dan nakon embriotransfera...jel moguce ovo?
Dva sam napravila oba ista!!
Ajme skepticna sam previse da povjerujem
Grizli, odlično ako ima i tamo za kupiti. Ja sam uzimala prije par godina sodu bikarbonu iz drugih razloga pa su mi samo napomenuli da uzmem u ljekarni bez aluminija, vjerojatno nije bilo ili nisam znala da ima i u dm-u i ta dolcelina.
Anisa, čestitam!!! Test može biti lažno negativan, ali ne i lažno pozitivan
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji