Aneri85, kakvu jod otopinu? Nisam još čula za to.. šta pomaže kod visokog TSH? Uzimam već svakakvih dodataka, ali ništa ne djeluje na TSH
http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/lugolova-otopina
Ma i ja sam svašta probala i ništa. Sad sam već na tri puta tjedno 75 ug, a ostale dan 50ug Eutirox.
Aneri85, kakvu jod otopinu? Nisam još čula za to.. šta pomaže kod visokog TSH? Uzimam već svakakvih dodataka, ali ništa ne djeluje na TSH
http://alternativa-za-vas.com/index.php/clanak/article/lugolova-otopina
Ma i ja sam svašta probala i ništa. Sad sam već na tri puta tjedno 75 ug, a ostale dan 50ug Eutirox.
Hvala Aneri85. Nisam prije čula za tu otopinu, ali ne bi bilo loše probati i s tim.
Curke za tsh svakako mora biti ispod 2.5, a idealno je ispod 2. Za jodiranu otopinu ja sam probala jer kao sugeriraju i za deuge probleme medjutim meni nije nikakav pozitivan efekt imala. Prijateljica koja ima hasi je uzimala ju bila na inseminaciji i uspjela od 2 postupka. Tako da racunam da ipak na one s problemom stitnjace djeluje. Samo se treba drzafi procedure nije samo do joda ima i drugih dodagaka koji se moraju uz to uzimati po tocnom redoslijedu a meni je s obzirom na posao to bilo komplicirano. Ako kojoj treba mogu na mail poslati proceduru pa vidite.
Grizli podijeli s nama!
Jel se tu mogu slati privatne poruke? Ako ti nije bed možeš tu napisati.
Ne mogu privatne poruke al stavim ovdje valjda ce mi uspjets mobitela to ubaciti
Prva slika su upute...
Jod je Jadrankina otopina kupila u ljekarni tzv. Stari jod, novi je po meni nesto blazi oblik
Selen - kupljen u dm njihov sastav i ucinak isti kao i bilo koji drugi bez obzira sto pricaju meni prijat3ljica farmaceutkinja rekla da je to isto s***
Soda bikarbona - bilo koja ja sam uzela od dolcele pakiranje
Vitamic C - u prahu isto dm
Magnezij - sumece sam imala razlicito i dm i yasenka i probala sam u poleo sport uzeti njihov sto imaju za sportase sve je to isto samo okus drukciji i treba paziti da je magnezijev oksid i cisti da nema vitamin c ili b komoleks isl. Bolji je ucinak.
Ova druga slika je znaci uputa: 1.dan 1 kap joda ujutro/popodne se preskace i tako prva 3 dana onda 4.dana 1 kap ujutro/1 popodne... Pa kasnije se povecava doza ostalo se sve uzima u jednakoj mjeri. Ako neko ima vise kila ili problema sa stitnjacom onda moze uzimati i do 10 kapi na dan meni je ovih 6 bilo dovoljno.
Grizli, hvala ti na proceduri
Samo bi htjela naglasiti curama da nikako ne uzimaju običnu sodu bikarbonu iz trgovine jer ta nije za konzumaciju, piti se može samo soda bikarbona bez aluminija. Ima za kupiti u ljekarnama, nije skupo 10-15kn je nekih 50g i to traje.
Ja sam uzimala dolcelinu onu za kolace isto nema aluminija, a ima i u dm veliko pakiranje pise cak ja mislim na njenu Al free. Ne treba ta iz ljekarne vazno je samo da na pakiranju pise 100% NaHCO3
Cure, 9. dan nakon embriotransfera...jel moguce ovo?
Dva sam napravila oba ista!!
Ajme skepticna sam previse da povjerujem
Sortiraj odgovore
Najstariji