Cure brzinski koje ate bile na propuhivanju jajovoda jeste imale temperaturu poslije. Prijeteljica me zvala i pita a ne znam sto bi joj rekla jer nisam bila

Grizli,jeli radila sedimentaciju prije,jer ona pokazuje dal postoji kakva upala u tijelu,mene su to trazili prije
Mimica dobrodosla i sretno! 😀
Babylove nekako sam te kroz forum zapamtila,pa kad si pricala o selidbi,mislim da si to spomenula jednom i u cekaonici. Jesam,tad sam imala transfer. I aad zadnji put smo pricale,visoka i crna cura s naocalama sam ti ja 😎
Grizli nisam imala temperaturu poslije hsg-a. Kolika joj je? Mozda nekakva reakcija?
Babylovenekako sam te kroz forum zapamtila,pa kad si pricala o selidbi,mislim da si to spomenula jednom i u cekaonici. Jesam,tad sam imala transfer. I aad zadnji put smo pricale,visoka i crna cura s naocalama sam ti ja 😎
Grizlinisam imala temperaturu poslije hsg-a. Kolika joj je? Mozda nekakva reakcija?
Jesmo da pricale smo 😊 zao mi je da je opet takav ishod bio.. nekako sam se nadala da ce vam se sreca ovaj puta osmjehnuti... kada su te pisali za stimulirani opet? Iako od sveg srca ti zelim srecu da ti ovaj prirodnjak bude dobitan 🤞🤞
Babylovenekako sam te kroz forum zapamtila,pa kad si pricala o selidbi,mislim da si to spomenula jednom i u cekaonici. Jesam,tad sam imala transfer. I aad zadnji put smo pricale,visoka i crna cura s naocalama sam ti ja 😎
Grizlinisam imala temperaturu poslije hsg-a. Kolika joj je? Mozda nekakva reakcija?
Jesmo da pricale smo 😊 zao mi je da je opet takav ishod bio.. nekako sam se nadala da ce vam se sreca ovaj puta osmjehnuti… kada su te pisali za stimulirani opet? Iako od sveg srca ti zelim srecu da ti ovaj prirodnjak bude dobitan 🤞🤞
Eto vidis,ipak smo si poznate! 😄
Pitala me sestra jel zelim prirodnjak u 12om ili stimulirani u 1om,pristala sam na prirodnjak tak da mislim da me nije ni pisala za stimulirani. Mada ako ne budem ovulirala,necu se puno muciti s tim,nego joj reci da bi na stimulirani pa i ak bude duza pauza nema veze. Mada me iznenadilo,vec u 1om mj ponovno stimulirani. Prosli put sam imala pauzu od 6og do 11og mjeseca.
Hvala, zaboravila sam napisati. I ja tebi drzim fige da ti ovaj bude dobitni!! 😊😊
Temperatura joj je 37,8 i dalje. Rekla sam joj da druge cure nisu imale temp pa sam joj rekla da se javi opet u bolnicu jer ima i bolove neke u trbuhu. Nisam ju pitala za sedimentaciju. A valjda ce biti sve ok, bas mi je zvucila zabrinuto., 😏

Jesmo da pricale smo 😊 zao mi je da je opet takav ishod bio.. nekako sam se nadala da ce vam se sreca ovaj puta osmjehnuti… kada su te pisali za stimulirani opet? Iako od sveg srca ti zelim srecu da ti ovaj prirodnjak bude dobitan 🤞🤞
Eto vidis,ipak smo si poznate! 😄
Pitala me sestra jel zelim prirodnjak u 12om ili stimulirani u 1om,pristala sam na prirodnjak tak da mislim da me nije ni pisala za stimulirani. Mada ako ne budem ovulirala,necu se puno muciti s tim,nego joj reci da bi na stimulirani pa i ak bude duza pauza nema veze. Mada me iznenadilo,vec u 1om mj ponovno stimulirani. Prosli put sam imala pauzu od 6og do 11og mjeseca.
Pa da bas cudno da tako brzo.. kad ni ne preporucuju unutar 3 mj 2 stimulirana... a ja mislim da smo cekale toliko jer su godisnji bili pa mozda zato... hvala ti puno 😊
Grizli nek se cura javi obavezno u bolnicu, poslije bilo kakvog zahvata temp nije dobra
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji