Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Grizli
    27. Studeni 2018. 17:31

Temperatura joj je 37,8 i dalje. Rekla sam joj da druge cure nisu imale temp pa sam joj rekla da se javi opet u bolnicu jer ima i bolove neke u trbuhu. Nisam ju pitala za sedimentaciju. A valjda ce biti sve ok, bas mi je zvucila zabrinuto., 😏

• Babylove
    27. Studeni 2018. 17:49

Ema93

Babylove

Ema93

Mimica dobrodosla i sretno! 😀
    Babylovenekako sam te kroz forum zapamtila,pa kad si pricala o selidbi,mislim da si to spomenula jednom i u cekaonici. Jesam,tad sam imala transfer. I aad zadnji put smo pricale,visoka i crna cura s naocalama sam ti ja 😎
    Grizlinisam imala temperaturu poslije hsg-a. Kolika joj je? Mozda nekakva reakcija?

Jesmo da pricale smo 😊 zao mi je da je opet takav ishod bio.. nekako sam se nadala da ce vam se sreca ovaj puta osmjehnuti… kada su te pisali za stimulirani opet? Iako od sveg srca ti zelim srecu da ti ovaj prirodnjak bude dobitan 🤞🤞

Eto vidis,ipak smo si poznate! 😄
    Pitala me sestra jel zelim prirodnjak u 12om ili stimulirani u 1om,pristala sam na prirodnjak tak da mislim da me nije ni pisala za stimulirani. Mada ako ne budem ovulirala,necu se puno muciti s tim,nego joj reci da bi na stimulirani pa i ak bude duza pauza nema veze. Mada me iznenadilo,vec u 1om mj ponovno stimulirani. Prosli put sam imala pauzu od 6og do 11og mjeseca.

Pa da bas cudno da tako brzo.. kad ni ne preporucuju unutar 3 mj 2 stimulirana... a ja mislim da smo cekale toliko jer su godisnji bili pa mozda zato... hvala ti puno 😊 

• Joy
    27. Studeni 2018. 17:50

Grizli nek se cura javi obavezno u bolnicu, poslije bilo kakvog zahvata temp nije dobra

• Ema93
    27. Studeni 2018. 17:59

Grizli- obavezno u bolnicu nek se javi. Cak i ako nije nista,nema veze,bit ce mirna. Nije normalno nakon hsg- a imat temperaturu. 
    Babylove zato sam se i iznenadila, onak ja sam si kontala mozda 3 mjesec,kad ono 😂 al ok,ici cu ja probat s jednim prirodnjakom da vidim kakva je tu situacija 😄 

Grizli
    27. Studeni 2018. 19:12

Pa to sam joj ja osmah rekla al ona je mislila da je to normalno zato sam vas i pitala jer znam da su mnoge ove to radile. A valjda joj bude sve ok.
    EMA sretno sa prirodnjakom. 
    Ima koja za preporuciti nekog hematologa privatnog da je dobar? 

Vaki
    27. Studeni 2018. 19:36

Bila sam na dogovoru za dugi protokol, ali mi je TSH sad još viši... Eto, nitko mene nije slušao da trebam kod endokrinologa i sad tek dolazi na moje... Eh! Srećom pa je netko otkazao pa već u petak imam dogovoreni termin. Zna li koja od vas koliko dugo trebam biti pod terapijom da se to normalizira? Pitam jer sam u 1. mjesecu planirala postupak, a sad nisam baš sigurna hoće li mi se sve posložiti do tada... 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Kengurica
    28. Studeni 2018. 00:06

Ema na Vuk vrhovcu daju klomifene za prirodni ivf. Pitaj ove svoje jel ti daju.

28. Studeni 2018. 08:26

Vaki, koliki ti je TSH? Neznam koliko treba da se unormali, ali znam da je prijateljica koja je imala problema sa visokim TSH išla na prvu kontrolu nakon nekih mjesec i po dana. Tvoj liječnik će ti znati najbolje reći.
    Grizli- kako je prijateljica? Nadam se da je bolje. Ja sam isto bila na HSSG i kao što su ti ostale cure rekle par dana prije pregleda se treba vaditi krvna slika i sedimentacija da se vidi da nema nikakve upale u tijelu. Poslije pregleda ne bi trebalo ništa da boli, možda malo prvi dan, ali ja sam npr. drugi dan već sve normalno radila.

Bluegirl
    28. Studeni 2018. 08:29

Vaki

Bila sam na dogovoru za dugi protokol, ali mi je TSH sad još viši… Eto, nitko mene nije slušao da trebam kod endokrinologa i sad tek dolazi na moje… Eh! Srećom pa je netko otkazao pa već u petak imam dogovoreni termin. Zna li koja od vas koliko dugo trebam biti pod terapijom da se to normalizira? Pitam jer sam u 1. mjesecu planirala postupak, a sad nisam baš sigurna hoće li mi se sve posložiti do tada…

Meni je sa 3.05 u mjesec dana s eutyroxom 25 pao na 1.94. Vjerujem da imas sanse spustit ga do 1.mj.

Grizli
    28. Studeni 2018. 08:29

Mimica evo dobro je, rekla je da je vadila krv i sve je bilo u redu prije hsg, i jucer se vratila u bolnicu pa su joj opet napravili krvnu sliku sve ok na kraju. Poslali je kuci da miruje i kao moze se ponekad javiti malo povisena temperatura i ako danas bude tako da dodje opet. Bas mi je javila da je danas bolje nema vise temp. Tako da je valjda to bilo samo neka reakcija tijela ocito. Eto svasta se nama zenama dogadja i na kraju sve ispada da je normalno. Hvala vam na savjetima cure... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.