A si - ajde da konačno ima trudnica i na našem forumu! Uz onu nekolicinu od prije...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Vaki ja sam njih kontaktirala i rekla koji problem imam i da sam u postupku mpo pa su mi tako poslali sugestiju, a frendica je isto tako uzimala al ona je isla do 10 kapi na dan malo je jaca i ima hasi. Kad posaljes mail onda najcesce odgovori neki tip umjesto te Jadranke i on je napisao da doza kao ovisi za sto je. Tako da se ja nisam ni zamarala ovime sto je pisalo na kapima. I te od algi su kao te nove, meni su bolje bile stare i njih sam uzimala pa mozda je i to razlika ne znam. A sad zasto ti je narasta tsh nemam pojam u pravilu stitnjaci pase vise joda nego ga mi unosimo. Bas neobicna situacija kod tebe... 😏
Ansi- prvi embriotransfer? Nisam u toku,ali svejedno cestitam od ❤
Kengurica da svakako cu ici na dogovor tamo pa cu sve ispitati detaljno.
A za inseminacije je i meni bilo bezveze sto me salju na to,nekako sam odmah kontala kako je to za nas gubljenje vremena,ali su mi rekli da kao moramo i to proci,pa sad,nikad se ne zna,mozda uspije. Naravno nije. Al dobro,bar smo i to prosli 😀
Pa bravo Ansi! bravo! Bas sam sretna za tebe i samo da znas ljubomorna sam na te tvoje i muzeve godine :) Činis mi se sto puta zrelija nego kad sam bila tvojih godina.
Ansi cestitam!!
Danas sam bila na VV produzili decapeptyl i dodali menopur do pon, u pon opet uzv i krajem tjedna bi trebala biti punkcija. Na moju preveliku zalost nasli su mi endometriozu na lijevom jajniku vec je 1.2 cm i sad sam toliko nesretna i ocajna jer me strah da cu ostati bez njega kao sto sam ostala bez desnog 😟 mrzim tu glupu bolest... znam da moram bit pozitivna i nadat se najboljem ali danas jednostavno ne mogu... uzasno me to pogodilo 😟
Cure, 9. dan nakon embriotransfera…jel moguce ovo?
Dva sam napravila oba ista!!
Ajme skepticna sam previse da povjerujem
Ansi čestitam 😍
U kojoj ste klinici?
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Cure, 9. dan nakon embriotransfera…jel moguce ovo?
Dva sam napravila oba ista!!
Ajme skepticna sam previse da povjerujem
Ansi čestitam 😍
U kojoj ste klinici?
Vinogradska 😁 dr. Bolanca
Cure - može biti da sam pretjerala sa suplimentima pa se to odrazilo na štitnjaču. Moram malo pauzirati od nekih dodataka... Samo sad ne znam bih li pila jod i dalje ili da čekam endokrinologa!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji