Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • nemasekirancije
    02. Listopad 2018. 08:32

Evo da vam javim na 14dc test je nazalost negativan. Znaci prva inseminacija  neuspjesna. Zvala sam VV. Kazu da prestajem sa decortinom i utricima. Sad jedan ciklus propustam i dolazim kad slijed put dobijem M. Malo mi je zao kaj jedan propustam al jbg. Pa eto sta je tu je..sad neka M cim prije dodje :)

• juliška
    02. Listopad 2018. 08:45

Je, prošlo je i vise od štoperice, 19.09 mi je bila punkcija a 22.09. transfer! Radila sam clearblue plus. Jako brzo se pojavio plus i bas se lijepo vidi samo sto mi je to još sve ne stvarno. Sad čekam subotu i ne znam da li moram vaditi netu, meni su rekli da radim ili test ili betu pa sad nisam sigurna. Ali uglavnom osjecam se kao u sedmom nebu... pusice svima i da se svima ostvari ovo sto prije 

student13ica
    02. Listopad 2018. 08:53

juliška

Je, prošlo je i vise od štoperice, 19.09 mi je bila punkcija a 22.09. transfer! Radila sam clearblue plus. Jako brzo se pojavio plus i bas se lijepo vidi samo sto mi je to još sve ne stvarno. Sad čekam subotu i ne znam da li moram vaditi netu, meni su rekli da radim ili test ili betu pa sad nisam sigurna. Ali uglavnom osjecam se kao u sedmom nebu… pusice svima i da se svima ostvari ovo sto prije

Cestitam. Ja bi ti preporucila da svakako vadis betu. 

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
    8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
    3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
    *2021. Stigao 💙👶

Vaki
    02. Listopad 2018. 09:31

Bravo, Juliška! Čestitam! 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Vaki
    02. Listopad 2018. 09:33

Nemasekirancije, baš mi je žao. Mogu misliti kako ti je sada... 

🤞❤️🙏

srećica
    02. Listopad 2018. 10:12

Juliška čestitam od srca! 😊 Svakako izvadi netu da ti postane malo stvarnije! Sad neka sve bude uredu i da na ljeto zagrliš svoj poklončić 😍

srećica
    02. Listopad 2018. 10:16

Žene drage ja sam noćas odvalio 10 sati sna u komadu! Ne sjećam se kad sam to zadnji put. Navečer sam pipila 2 tablete i stisnula termofor i kad je prestalo volite zaspala. Mislim da se nisam ni okrenula u snu. Valda me toliko izmučilo zadnja dva dana pa mi je sad baš falilo sna.
    Ugl za sad me više ne boli i krvarenje vidim da se smanjuje.

srećica
    02. Listopad 2018. 10:19

*odvalila *popila  *prestalo boliti
    Moj mob voli autocorect 

Vaki
    02. Listopad 2018. 10:33

Očito ti je tijelo bilo iscrpljeno pa je trebalo da to nadoknadi.

🤞❤️🙏

rokas
    02. Listopad 2018. 10:53

Juliška čestitam!

A mi ostale iduci mjesec... :) ❤️
    Sad mi je tek stala M i kako sam ju dobila nakon 12 dana od posljednje, ne znam kako ce sad bit, hice bit normalna na 26-28 dana ili cu opet dobit za 12 😡 dana
    Uglavnom kad dobijem idem kod dr L treci dan i krecemo nanovo

5 ICSI 09/2014 - rodio se princ 23.06.15.
    U borbi za bracu ili seku
    07/2020 stigla princeza
    Oligoasthenoteratozoospermia, sekundarna amenoreja

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.