Iskukaj se, kome ces ako neces nama. Uzasno je frustrirajuce kad ne uspije sta god netko rekao.

Srecuca samo ti kulaj i nemoj se ispricavati zbog toga. Zato i postoji forum da se izjadamo negdje. Drzim fige da te sutra barem ne boli vec kad je nazalost dosla. I ja sam se mucila u glavi sa misli gdje je otisla mrvica i zalostila zbog svega sto smo ucinili ovaog puta i prosli od muke i boli i svega a ipak nije uspjelo. Valjda nam je ovog puta tako potrfila karta, ali ime ti je ovdje srecica pa se nadam da ces uskoro imat i tu srecica svoju.

Nikitta meni je inače samo prvi dan grozan tj prvih 7-8 sati i to ono da ležim s termoforom pod dekicom i trrsem se od bolova i onda dalje laganini. Al ovo noćas je bilo next level bila, kao da me netko staklom reže iznutra.
Inače, poslije transfera sam bila ful pozitivna, ono, ako sad i ne uspije ići ćemo po smrzlića i ok. Pa ako i to ne uspije imam dovoljno malo godina da stignemo u miru odraditi još postupaka. I ni u peti mi nije bilo da ću se jučer toliko raspasti psihički, doslovno sam proplakala dan. Ali danas je već psiha bolje.
Drage cure, evo meni je danas 10dnt iako trebam čekati subotu dragi mi je jučer donio test i rekao da probam danas ujutro budući da on vidi po meni da sam drugačija( nemam pojma sto on to vidi 😊😊😊) i siguran je da sam trudna. I ja napravila test i ono se pojavio plusic, malo je svjetlija jedna crta ali bas se lijepo vidi... evo ja plačem već pola sata i ne mogu vjerovati. Bojim se jedino da ga nisam prerano napravila, mislim znam da jesam ali ne mogu vam opisati kako se osjecam... pusa svima i glavu gore.. ja sam još u šoku...
Jutro. Na koji broj telefona na VVu moramo javit rezultate testa?
Drage cure, evo meni je danas 10dnt iako trebam čekati subotu dragi mi je jučer donio test i rekao da probam danas ujutro budući da on vidi po meni da sam drugačija( nemam pojma sto on to vidi 😊😊😊) i siguran je da sam trudna. I ja napravila test i ono se pojavio plusic, malo je svjetlija jedna crta ali bas se lijepo vidi… evo ja plačem već pola sata i ne mogu vjerovati. Bojim se jedino da ga nisam prerano napravila, mislim znam da jesam ali ne mogu vam opisati kako se osjecam… pusa svima i glavu gore.. ja sam još u šoku…
Aaaaaa samo vjeruj :) cestitam 😍
Juliska cestitam! Ako ti je proslo vise od 10 dana od stoperuce onda nema razloga za sumnju. Sretno i da sad jos beta bude velika. Al posto kazes da se crtica vec lijepo vidi onda je sigurno fina brojka. Koji test si radila?

Evo da vam javim na 14dc test je nazalost negativan. Znaci prva inseminacija neuspjesna. Zvala sam VV. Kazu da prestajem sa decortinom i utricima. Sad jedan ciklus propustam i dolazim kad slijed put dobijem M. Malo mi je zao kaj jedan propustam al jbg. Pa eto sta je tu je..sad neka M cim prije dodje :)
Je, prošlo je i vise od štoperice, 19.09 mi je bila punkcija a 22.09. transfer! Radila sam clearblue plus. Jako brzo se pojavio plus i bas se lijepo vidi samo sto mi je to još sve ne stvarno. Sad čekam subotu i ne znam da li moram vaditi netu, meni su rekli da radim ili test ili betu pa sad nisam sigurna. Ali uglavnom osjecam se kao u sedmom nebu... pusice svima i da se svima ostvari ovo sto prije
Je, prošlo je i vise od štoperice, 19.09 mi je bila punkcija a 22.09. transfer! Radila sam clearblue plus. Jako brzo se pojavio plus i bas se lijepo vidi samo sto mi je to još sve ne stvarno. Sad čekam subotu i ne znam da li moram vaditi netu, meni su rekli da radim ili test ili betu pa sad nisam sigurna. Ali uglavnom osjecam se kao u sedmom nebu… pusice svima i da se svima ostvari ovo sto prije
Cestitam. Ja bi ti preporucila da svakako vadis betu.

"Bolje je boriti se i gubiti bitku nego nikada se ne izboriti"
8.IVF + 2.FET-a, (2 biokemijske, 1 missed ab)
3.FET.. (11.tranfer) -11dnt 102, 15dnt 347, 17dnt 708
*2021. Stigao 💙👶
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji