Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • pinklife
    01. Listopad 2018. 22:05

Srećice žao mi je😢 Uz sve još i takva bol, nadam se da će uskoro proći 🤞🏻

srećica
    01. Listopad 2018. 22:47

Ma muka mi već od svega, već mjesec dana neprekidno nešto boli. Od sisa i jajnika zbog stimulacije, pa poslije punkcije pa poslije transfera svako malo bol kao da ću dobit pa na kraju sad ovo 😤 još da je uspjelo pa mi nebi ni bilo žao ali ovako.... Još kad pogledam u ladicu i vidim sve one potrošene igle a sve uzalud. Nakon 4 godine opet negativan test, stvarno nije fer. No dobro ...

Nekako nisam fan tableta pa i kad me boli pokušavam ili durat ili ublažiti s najdlabijim neofenom ali ako nastavi ovako i sutra svakako ću zvati gina da mi da ketonale. 

srećica
    01. Listopad 2018. 22:50

Oprostite što kukam, neću više. Šaljem svima dobre vibre da se što prije maknemo s ove teme! 

• Kengurica
    01. Listopad 2018. 22:55

Iskukaj se, kome ces ako neces nama. Uzasno je frustrirajuce kad ne uspije sta god netko rekao.

Grizli
    01. Listopad 2018. 22:59

Srecuca samo ti kulaj i nemoj se ispricavati zbog toga. Zato i postoji forum da se izjadamo negdje. Drzim fige da te sutra barem ne boli vec kad je nazalost dosla. I ja sam se mucila u glavi sa misli gdje je otisla mrvica i zalostila zbog svega sto smo ucinili ovaog puta i prosli od muke i boli i svega a ipak nije uspjelo. Valjda nam je ovog puta tako potrfila karta, ali ime ti je ovdje srecica pa se nadam da ces uskoro imat i tu srecica svoju. 

srećica
    01. Listopad 2018. 23:51

Nikitta meni je inače samo prvi dan grozan tj prvih 7-8 sati i to ono da ležim s termoforom pod dekicom i trrsem se od bolova i onda dalje laganini. Al ovo noćas je bilo next level bila, kao da me netko staklom reže iznutra. 

Inače, poslije transfera sam bila ful pozitivna, ono, ako sad i ne uspije ići ćemo po smrzlića i ok. Pa ako i to ne uspije imam dovoljno malo godina da stignemo u miru odraditi još postupaka. I ni u peti mi nije bilo da ću se jučer toliko raspasti psihički, doslovno sam proplakala dan. Ali danas je već psiha bolje.

• juliška
    02. Listopad 2018. 05:21

Drage cure, evo meni je danas 10dnt iako trebam čekati subotu dragi mi je jučer donio test i rekao da probam danas ujutro budući da on vidi po meni da sam drugačija( nemam pojma sto on to vidi 😊😊😊) i siguran je da sam trudna. I ja napravila test i ono se pojavio plusic, malo je svjetlija jedna crta ali bas se lijepo vidi... evo ja plačem već pola sata i ne mogu vjerovati. Bojim se jedino da ga nisam prerano napravila, mislim znam da jesam ali ne mogu vam opisati kako se osjecam... pusa svima i glavu gore.. ja sam još u šoku...

• nemasekirancije
    02. Listopad 2018. 07:17

Jutro. Na koji broj telefona na VVu moramo javit rezultate testa?

• nemasekirancije
    02. Listopad 2018. 07:34

juliška

Drage cure, evo meni je danas 10dnt iako trebam čekati subotu dragi mi je jučer donio test i rekao da probam danas ujutro budući da on vidi po meni da sam drugačija( nemam pojma sto on to vidi 😊😊😊) i siguran je da sam trudna. I ja napravila test i ono se pojavio plusic, malo je svjetlija jedna crta ali bas se lijepo vidi… evo ja plačem već pola sata i ne mogu vjerovati. Bojim se jedino da ga nisam prerano napravila, mislim znam da jesam ali ne mogu vam opisati kako se osjecam… pusa svima i glavu gore.. ja sam još u šoku…

Aaaaaa samo vjeruj :) cestitam 😍

Grizli
    02. Listopad 2018. 08:03

Juliska cestitam! Ako ti je proslo vise od 10 dana od stoperuce onda nema razloga za sumnju. Sretno i da sad jos beta bude velika. Al posto kazes da se crtica vec lijepo vidi onda je sigurno fina brojka. Koji test si radila?

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.