Srećice žao mi je😢 Uz sve još i takva bol, nadam se da će uskoro proći 🤞🏻
Ma muka mi već od svega, već mjesec dana neprekidno nešto boli. Od sisa i jajnika zbog stimulacije, pa poslije punkcije pa poslije transfera svako malo bol kao da ću dobit pa na kraju sad ovo 😤 još da je uspjelo pa mi nebi ni bilo žao ali ovako.... Još kad pogledam u ladicu i vidim sve one potrošene igle a sve uzalud. Nakon 4 godine opet negativan test, stvarno nije fer. No dobro ...
Nekako nisam fan tableta pa i kad me boli pokušavam ili durat ili ublažiti s najdlabijim neofenom ali ako nastavi ovako i sutra svakako ću zvati gina da mi da ketonale.
Oprostite što kukam, neću više. Šaljem svima dobre vibre da se što prije maknemo s ove teme!
Iskukaj se, kome ces ako neces nama. Uzasno je frustrirajuce kad ne uspije sta god netko rekao.
Srecuca samo ti kulaj i nemoj se ispricavati zbog toga. Zato i postoji forum da se izjadamo negdje. Drzim fige da te sutra barem ne boli vec kad je nazalost dosla. I ja sam se mucila u glavi sa misli gdje je otisla mrvica i zalostila zbog svega sto smo ucinili ovaog puta i prosli od muke i boli i svega a ipak nije uspjelo. Valjda nam je ovog puta tako potrfila karta, ali ime ti je ovdje srecica pa se nadam da ces uskoro imat i tu srecica svoju.
Nikitta meni je inače samo prvi dan grozan tj prvih 7-8 sati i to ono da ležim s termoforom pod dekicom i trrsem se od bolova i onda dalje laganini. Al ovo noćas je bilo next level bila, kao da me netko staklom reže iznutra.
Inače, poslije transfera sam bila ful pozitivna, ono, ako sad i ne uspije ići ćemo po smrzlića i ok. Pa ako i to ne uspije imam dovoljno malo godina da stignemo u miru odraditi još postupaka. I ni u peti mi nije bilo da ću se jučer toliko raspasti psihički, doslovno sam proplakala dan. Ali danas je već psiha bolje.
Drage cure, evo meni je danas 10dnt iako trebam čekati subotu dragi mi je jučer donio test i rekao da probam danas ujutro budući da on vidi po meni da sam drugačija( nemam pojma sto on to vidi 😊😊😊) i siguran je da sam trudna. I ja napravila test i ono se pojavio plusic, malo je svjetlija jedna crta ali bas se lijepo vidi... evo ja plačem već pola sata i ne mogu vjerovati. Bojim se jedino da ga nisam prerano napravila, mislim znam da jesam ali ne mogu vam opisati kako se osjecam... pusa svima i glavu gore.. ja sam još u šoku...
Jutro. Na koji broj telefona na VVu moramo javit rezultate testa?
Drage cure, evo meni je danas 10dnt iako trebam čekati subotu dragi mi je jučer donio test i rekao da probam danas ujutro budući da on vidi po meni da sam drugačija( nemam pojma sto on to vidi 😊😊😊) i siguran je da sam trudna. I ja napravila test i ono se pojavio plusic, malo je svjetlija jedna crta ali bas se lijepo vidi… evo ja plačem već pola sata i ne mogu vjerovati. Bojim se jedino da ga nisam prerano napravila, mislim znam da jesam ali ne mogu vam opisati kako se osjecam… pusa svima i glavu gore.. ja sam još u šoku…
Aaaaaa samo vjeruj :) cestitam 😍
Juliska cestitam! Ako ti je proslo vise od 10 dana od stoperuce onda nema razloga za sumnju. Sretno i da sad jos beta bude velika. Al posto kazes da se crtica vec lijepo vidi onda je sigurno fina brojka. Koji test si radila?
Sortiraj odgovore
Najstariji