Super srecica da imas smrzlica. Mi nemamo tako da moram jovo na novo, al nema veze valjda ce mi sad dat jacu stimulaciju ili nesto da dobijemo barem vise tih js. Valjda nece opet nesto kod mene pozuriti. Al do onda mi cemo se truditi opusteno, no stress, ako nis da se bar malo nauzivamo.
Malagarava javi svakako lijepe vijesti nam.
Nakon 4 godine pokušavanja i 5 stimulacija danas mi je beta 224,9!! Treba ponoviti opet ali nadamo se da je sve ok 🙏
S obzirom da se svi najviše mucimo i bavimo tim 'simptomima' htjela bi samo rec sta je bilo kod mene drugacije kod ove dobitne. Inace sve isto kao i pms, 4-5 dan nakon transfera koji je trajao par dana, zivcana, luda, svadljiva. Drugacije je bilo to sto sam se budila po noci na wc pisati i po dva, tri puta, imala dve noci sexy snove, mala bol u leđima, i 7 dnt kap smeđe točkice na gaćicama. Nakon toga se sve smirilo vec dva dana...
kittyketty
Grizli ja sam imala 7 kvalitetnih js s kojima se moglo raditi ali šta mi vrijedi kad su se samo 2 razvile do blastociste. Ok, veća je šansa kad ih je više ali opet i da sam imala samo te 2 i da su se tako razvile bila bi na istome. I opet mi uzalud kad nije uspjelo.
Nemasekirancije, očito su promijenili taktiku jer sad stalno govore 1 ciklus pauze. Između prirodnih isto, sad, treba raditi pauzu. Ne znam zašto... Draže mi je bilo kad nije trebalo čekati jer se tijelo ne treba oporavljati od stimulacije. Možda zbog progesterona koji zna poremetiti ciklus!?
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Je slazem se dosta su bile i te dvije, al to je valjda tako kad ih imas vise ima i vise sanse da ce ih vise uspjer. Ja sam imala 4js, 1 losa, 1 se nije oplodila, 1 se prebrzo duplala i nije dozivila 5.dan i samo 1 od svega toga bila za et s time sa mi je bio 3.dan i pitanje dal je ta uopce dosla nakon et u blasticu.
Malagarava s koliko ideš na prvi uvz?
Srećice da, nama je FET bio uspješan. Na ET nisam mogla i kaj je došlo taman ljeto imali smo pauzu i onda FET. Čitala sam o uspješnosti općenito pame bilo malo strah ali bez razloga očito😊
Kažu jedna je dovoljna u pravo vrijeme 💖
Srecice na VVu sam u postupku. Vaki kud su bas sad mjenjali pravila 😂😂 a dobro sta je tu je. Kaj mislite dal da odem svojoj gin nakon M da vidi dali je sve cisto ili su ciste? Strah me da jos i nakon mj dana pauze recimo ostanu ciste nakon 2 M pa cu opet morat pauzirati 😂
Htjela sam pitat za FET, ako ostaju smrzalice za slijed put, dali se on broji kao novi postupak ili fet spada pod taj prvi gdje je doslo do zamrzavanja.
Fet se ne broji kao novi postupak. I bilo bi dobro da odeš na ultrazvuk, za svaki slučaj.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Pinklife ici cu u iduci petak to ce biti 4 tjedna od embriotransfera pa zar ce moc nesto vidjet
Sortiraj odgovore
Najstariji