Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Malenaa88
    30. Rujan 2018. 17:19

Evo jos jedno pitanje koju folnu vi pijete ja pijem folacin 5mg i prije ovog postupka sam pila a kako mi je doktor rekao da nastavim pit folnu kiselinu to sam i uradila i sad nesto na nekim stranicama citam kao to je previse za organizam pa sam sad ostala ni na nebu ni na zemlji . I vrag me nosi na druge stranice da citam svasta . 

srećica
    30. Rujan 2018. 17:29

Grizli znam da je rano ali po onoj tablici po danima poslije transfera 5.dan bi se već trebali vidjeti. Nisam ga planirala raditi ali panika je napravila svoje. 

Jedino neznam dali da nastavim sa utrićima vaginalno ili da prijeđem na oralno? Koliko sam čitala svakako bi ih trebala nastaviti do bete ... Ima tko iskustva po tom pitanju?

srećica
    30. Rujan 2018. 17:30
    Vaki
    30. Rujan 2018. 18:01

Hvala, Grizli. 
    Srećice, a tako je lijepo krenulo... 
    Juliška, kako si nam ti? Povlače li se modrice? 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• Mala_martina1990
    30. Rujan 2018. 18:03

Pozdrav cure! Ovako imam pitanje! Na prvi dan ciklusa trebam nazvat Vuk Vrhovac kako bi se narucila za vadit hormone a muž spermiogram,tako su mi napisali na nalazu da nazovem 1dc,međutim problem je taj što ja trebam dobit za vikend a kud je i ponedjeljak iduci neradni pa neznam dali oni rade vikendom dali ce mi se ko javit ili kako da se naruciš u slucaju kad dobiješ vikendom?? 🤔🤔🤔🤔

Vaki
    30. Rujan 2018. 18:18

Kad dobiješ vikendom onda se samo pojaviš u ponedjeljak. Oni rade subotom pa ako dobiješ do tada onda ih nazovi. Mislim da rade u pon. Nazovi pa pitaj. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

• nemasekirancije
    30. Rujan 2018. 18:28

Srecice nadam se da je to jos rano..zao mi je svakako! Probaj doci sebi vim prije i samo hrabro daljr 😘
    Vaki, zanima me vezano za te ciste, kada imas cistu ne mozes u postupak ili? Koliko je dugo ti imas? Meni se pocetkom godine pojavila i dobila sam duphaston (i pukla je u slijed ciklusu), nisam dobivala kontracepcije. Takodjer imam policisticki izgled jajnika.

• Mala_martina1990
    30. Rujan 2018. 18:42

A morat cu nazvat da, kad imam uputnicu i za pregled i za hormone...

Grizli
    30. Rujan 2018. 18:58

Srecica ja sam isto vidjela tu tablicu, al se nisam opterecivala njome. Ona je za idealnu situaciju napisana, a mi nismo niti jedna u idealnim situacijama. Meni je receno ako dobijem M da prestajem terapiju progesteronom, a ako sumnjam da se ne radi o M onda da nastavim i vadim betu. Al kako sa ja dobila nisam vise uzimala progesteron, a i necu ici betu vaditi jer mi se to cini suludo. Drzim fige da je ipak u pitanju prerano testiranje. Dokle god nema svjeze krvi ne racuna se da je to M.

srećica
    30. Rujan 2018. 19:03

Grizli od danas ujutro je svježa krv, ali bez ugrušaka tako da opet nisam sigurna na čemu sam. Nazvati ću sutra odjel pa nek kažu šta dalje. Šta je tu je...

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.