Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Vaki
    01. Listopad 2018. 12:58

Juliška, mužić mi ne dozvoljava da ovaj put radim testove jer sam se prošli put baš jako rastužila. Obećala sam da ću čekati betu. 
    Držim fige za testić. 

🤞❤️🙏
    url=https://lilypie.com]

Grizli
    01. Listopad 2018. 13:42

Kengurica jesam na kraju sam ponovila test jer mi je sve to cudnovato, pa me muz navovorio da ponovim da nam se ne dogodi ko u zadnjoj T da imam mengu a trudna bila, al i dalje je minus. Tako da nema vise sumnje, osim ako sam neki izrod pa testovi na urin ne rade kod mene. 
    Pinklife a moras se i saliti ne mozemo bas stalno oubiljne biti. Idem drugi tjedan kod nje taman bi mi onda trebala i ovulacija biti taj dan ako ciklus bude normalne duzine pa cu odmah znat dal mi se sto poremetilo od stimulacije ili ne. Jeste ja sam pisala za istrazivanje sad cu vidjet s njom kad bi to odradila.

• Malenaa88
    01. Listopad 2018. 14:12

Grizli evo dobro sam taman se sa posla vratila kako sam bila na bolovanju 15ak dana kuci mirovala sad odradila smjenu i odmaram malo me muce kao menstrualni grcevi zar ce se umiriti i u noge mi udara neka bol 

Grizli
    01. Listopad 2018. 18:25

Srecica nam se jos ne javlja?! Nadam se da je s njom sve u redu. 
    Nikitta jos nisi dobila?! Hmm jesi probala zvat gin pa pitat sto da radis? Meni su rekli da nakon progesteron u roku 10 dana moram dobiti M. Nadam se da ce ti uskoro doc jer oco iscekivanje m je jos gore. Ne mices se s mjesta. 

srećica
    01. Listopad 2018. 20:13

Evo me. Krvarim i dalje, cijelu noć skoro nisam spavala od bolova. Zvala sam ujutro odjel, rekla mi je sestra da mogu prestati sa utrogestanima i da nema potrebe da vadim betu. I vidimo se za mjesec, dva, kad budemo htjeli. Danas sam morala na posao,nije me imao tko mijenjati tako da se mučim cijelo popodne, točno bi mi pasalo da sam još danas preležala. Al eto.

srećica
    01. Listopad 2018. 20:14

Nikitta o čemu ti, kakvu mengu čekaš? Pa zar nisi imala transfer? 

Grizli
    01. Listopad 2018. 20:42

Srecica bas mi je zao draga. Zelim ti vec kad je prokletnica dosla da nemas bolove i da prodje to prije. Cuvaj se. 
    Nikitta ovaj ciklus postupka nisam isla, al na prosla dva jesam. Meni je to bilo isto ugodno, al ovaj put sam dosla 2.dan na dogovor i mislila kao da ce traziti me sve nove nalaze da vadim pa tek onda da idem u postupak, a na kraju odmah krenuli sa menopurima pa mi se nije dalo zenu gnjaviti preko noci jer sam joj rekla da cu joj se najaviti barem 10-tak dana prije. Iako sam ovaj put bila bas skroz opustena i pozitivna. Nakon punkcije ja sam bila 100% sigurna da cu imat et. Dakle bas ono jak predosjecaj. Dok prva dva puta sam bila jako uznemirena. Mislim da ta akupunkturu ima djelovanje i nakon sto preatanes ici na nju. Jesi rekla terapeutu da jos nisi dobila mislim da cak imaju i za to tockicu na tijelu ako sam ja svoju dobro skuzila pa probaj pitat.

srećica
    01. Listopad 2018. 21:10

Boli blesavo! Svaka 2-3 sata popijem tabletu čim prethodna počne popuštati. Baš me oštro reže 😓

Grizli
    01. Listopad 2018. 21:18

Ajme bas mi je zao! Nadam se da ce sutra biti lakse. Ako ne probaj zvat si gin ili opcu praksu i trazi recept za ketonal forte. Mene to spasilo prisli mjesec jer sam imala uzasne bolove 3 dana. 

• nemasekirancije
    01. Listopad 2018. 21:19

Nikitta

nemasekirancije ako imaš vodenu cistu, tzv. ostatak žutog tijela, takve ciste su u pravilu bezopasne i odlaze s idućom m. ili u roku 3 mjeseca. Dobije se terapija po potrebi. Kod Vaki je sumnja na edometriom. To je cista ispunjena krvlju koja u pravilu ne odlazi osim kirurški, no u mom slučaju se smanjila sa 7,5 na 1.5 cm bez ikakve terapije (samo prehrana i suplementi) i sad tako stoji i idem u postupke bez kontraceptiva, operacije ili terapije. Vidjet ćemo kako će sad biti idući ciklus. M ne dolazi i dalje, a zadnji utrogestan sam stavila prošli utorak. Ne znam kaj ću. 🐨🔫

Hm..a koje su one ciste koje za vrijeme O ne pukne fulikul nego se pretvori u cistu? 
    Hvala vam cure na odgovoru. Malo se informiram o svemu. Vaki drzim ti figeeeee 😍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.