Nemasekirancije, očito su promijenili taktiku jer sad stalno govore 1 ciklus pauze. Između prirodnih isto, sad, treba raditi pauzu. Ne znam zašto… Draže mi je bilo kad nije trebalo čekati jer se tijelo ne treba oporavljati od stimulacije. Možda zbog progesterona koji zna poremetiti ciklus!?
Na VV sam ja imala tri prirodna postupka mj u mj,uopce nije bilo pauze,to evo ovo ljeto,5,6,7mj...samo sam naravno izmedu pune stimulacije imala po 6mj pauze
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Molim vas nova sam ovdje (neznam dali je pravo pitanje za ovu temu)ali mozda ima ko slicnu situaciju da mi pomogne gdje da se obratim i dali uopce mogu u zagrebu. Dvije godine bezuspijesnog nadanja ,suprug konacno odlucio na spermiogram-nalaz uzasan uopce nema zivih spermija zbog kemo i radioterapija ,pregled urologa mu savijetovao doniranje sperme. Moje pitanje : dali ako imamo donora (naseg prijatelja) dali se to moze uraditi i koja poliklinika radi ili bolnica .Gdje da se obratim ,sta mi je potrebno ako ja imam donora koji bi donirao spolne stanice ? Hvala
Makani prije avega zao mi sto ti je suprug morao proci takav oblik lijecenja. Za doniranje sjemana sam cula da postoji, al ne znam nikog tko je to radio. Mozda bi trebali ako niste odraditi jos punkciju ili biopsiju pa da vide dal ipak ima nesto sjemena iako u ejakulatu nema. Mozda bi ti najbolje bilo da se javite na humanu reprodukciju lijecnicima koji ce ti moći vise objasniti o tome. To pitas ti svoju ginekologicu uputnicu i uputit ce te pod sifrom zenksa neplodnost uzrokovana muskom. Ono sto jos mozes je poslat mail sa svojim upitom i nalazima koje imate u polikliniku cito, lučiger ili podobnik. Odgovore dosta brzo svi oni i daju svoje misljenje. Mozes probat prvo da vidis sto oni misle o mogucnostima te dal se to kod njih moze odraditi. Sretno i zelim ti da unatoc svemu ostvaris trudnocu sa svojim suprugom!
Pinklife ici cu u iduci petak to ce biti 4 tjedna od embriotransfera pa zar ce moc nesto vidjet
Ja idem 4 tjedna i 1 dan nakon FETa i dr je rekla da bi se mogli otkucaji potencijalno vidjeti
Makani nisam upoznata s time ali ti želim svu sreću i svakako da probaš sa savjetom od grizli
Pozdrav cure, ja sam nova ovdje. Vidim da sve imate ovdje problema sa zacecem. Želim vam svu sreću.
Naime imam PCOS sindrom (polucisticne jajnike) od svoje 16-te godine….Svoju prvu mjesecnicu sam dobila u 18-toj godini uz pomoć Diane 35 tableta…svega 3 godine sam bila na toj terapiji… Naime da ne dužim…. Sada imam 24 godine i planiram trudnoću…. Trenutno sam bila na terapiji sa Duphastonon (posto naravno sama mjesecnicu nebi dobila) onda od 5-og dana ciklusa sam uzimala Klomifen rapid 1 dnevno kako bi izazvao ovulaciju. Na folikulometriji nije bilo vodećih folikula, pa sljedeći ciklus moram piti 2x dnevno od 5-og dana ciklusa. Doktor mi je također spominjao injekcije za pucanje folikula nakon toga. Dali netko ima slične probleme ili je već imao iskustva sa injekcijama?
I da da napomenem mužev nalaz isto nije baš bio bajan ..naime problem je što su malo bili usporeni ali čekamo sljedeći nalaz nakon njegove terapije da vidimo dali se stanje popravilo, a i doktor me tješi da je kod muškaraca to možda samo trenutno stanje pa držim fige. 😤🤞 Pozdrav.
Pozdrav i dobrodosla i zelim ti da sta prije ostvaris trudnocu.ja isto imam policist.jajnike i bila sam 3 mj na klomifenu,stim da mi je svaki mj povecavala za jednu tabletu ali nisam uopce reagirala na njega,nijednom nisam imala vodeci folikul i krenula sam onda na stimulaciju.ali mozda ima koja cura koja je uspjela sa njim,ja osobno nisam.sretno☺
Hvala ti puno! I ja tebi također! 😊 Nadam se da će uspjeti.
Sve imamo iskustva s injekcijama, vjeruj mi to ti nije nikakav problem. Pikaš se u trbuh i gotovo ni ne osjetiš. Držim fige da će ti ovaj postupak biti uspješan i da ćeš se samo sad trebati piknuti.
Uhhh... Nadam se da ću dobiti već neke instrukcije što se toga tiče. 🤗🤞 Držim fige!
Cvjetić držimo fige 🤞🤞
Pinklife tebi je FET bio uspješan? Hm, nadam se da onda i kod mene bude dobitan kad već ET nije bio.
Tea kakvu terapiju uzima muž da popravi spermiogram? Kod nas je to jedini problem, doduše prilično je loš spermiogram svaki putpali nitko nam nije ponudio nikakvo rješenje za to osim što smo preskočili inseminacije i odma išla na ivf
On uzima ACC long šumeće tablete od 600 mg. Broj spermija je sasvim u redu, ali naime gustoća je problem i to znači da su dosta usporeni. Navodno kada je sve ok sperma bi trebala poprimiti tekući oblik već nakon pola sata, a kod njega je bilo nakon 2 i pol što je poprilično dugo. Mi smo bili prvo sokirani njegovom terapijom jer su to tablete za iskašljavanje i razrjeđivanje sluzi u dišnim putevima... Pa smo ga čak pitali da nije greškom to prepisao, ali nije! Navodno to pomaže i u ovom slučaju. Uz to je dobio i vitamine. A sad čekamo kraj mjeseca za ponovni razgovor i ponovo davanje uzorka. 🙄
Tea stvarno je jako jednostavno, ali imaš i na YouTubeu dosta videa na tu temu pa možeš pogledati da si olakšaš.
Makani Grizli ti je dala super savjet pa poslušaj. Želim ti svu sreću ovoga svijeta! 🙂
Tea stvarno je jako jednostavno, ali imaš i na YouTubeu dosta videa na tu temu pa možeš pogledati da si olakšaš.
Makani Grizli ti je dala super savjet pa poslušaj. Želim ti svu sreću ovoga svijeta! 🙂
Svakako ću pogledati! Hvala vam puno... i ja vama! Taj PCOS je inače stvarno uzeo maha, jako puno cura ima taj problem. Od onih blažih pa do nažalost teških oblika. Iako se moj do sada smatrao blagi i tvrdilo se da neće biti problema posto imam normalnu kilazu i nikakve druge probleme osim malo pojačanje dlakavosti, povremenog opadanja kose i izostanka mjesečnice ipak ovo stvarno dugo traje. 😮 Huh. Jos jednom sretno i nadam se da ćemo svi uskoro imati plusić 🤞😃
Sortiraj odgovore
Najstariji