Koliko ste aktivne 😀
Juliška i malagarava🎉🎉🎉💖💖💖 čestitam ajmo sad skupa dočekati bebice nadam se.
Vaki mi nikoga ne otpisujemo čekamo te😉
Srećice neka si se ti uspjela odmoriti i sada samo polako.
Cvjetic držim ti 🤞🏻. Meni je FET zasada uspješan tako da samo pozitivne misli i vibre
Grizli neks ti bude + bez procesa ja ću skakati od sreće kao i ti
Pozdrav cure, ja sam nova ovdje. Vidim da sve imate ovdje problema sa zacecem. Želim vam svu sreću.
Naime imam PCOS sindrom (polucisticne jajnike) od svoje 16-te godine....Svoju prvu mjesecnicu sam dobila u 18-toj godini uz pomoć Diane 35 tableta...svega 3 godine sam bila na toj terapiji... Naime da ne dužim.... Sada imam 24 godine i planiram trudnoću.... Trenutno sam bila na terapiji sa Duphastonon (posto naravno sama mjesecnicu nebi dobila) onda od 5-og dana ciklusa sam uzimala Klomifen rapid 1 dnevno kako bi izazvao ovulaciju. Na folikulometriji nije bilo vodećih folikula, pa sljedeći ciklus moram piti 2x dnevno od 5-og dana ciklusa. Doktor mi je također spominjao injekcije za pucanje folikula nakon toga. Dali netko ima slične probleme ili je već imao iskustva sa injekcijama?
I da da napomenem mužev nalaz isto nije baš bio bajan ..naime problem je što su malo bili usporeni ali čekamo sljedeći nalaz nakon njegove terapije da vidimo dali se stanje popravilo, a i doktor me tješi da je kod muškaraca to možda samo trenutno stanje pa držim fige. 😤🤞 Pozdrav.
Pozdrav cure, ja sam nova ovdje. Vidim da sve imate ovdje problema sa zacecem. Želim vam svu sreću.
Naime imam PCOS sindrom (polucisticne jajnike) od svoje 16-te godine….Svoju prvu mjesecnicu sam dobila u 18-toj godini uz pomoć Diane 35 tableta…svega 3 godine sam bila na toj terapiji… Naime da ne dužim…. Sada imam 24 godine i planiram trudnoću…. Trenutno sam bila na terapiji sa Duphastonon (posto naravno sama mjesecnicu nebi dobila) onda od 5-og dana ciklusa sam uzimala Klomifen rapid 1 dnevno kako bi izazvao ovulaciju. Na folikulometriji nije bilo vodećih folikula, pa sljedeći ciklus moram piti 2x dnevno od 5-og dana ciklusa. Doktor mi je također spominjao injekcije za pucanje folikula nakon toga. Dali netko ima slične probleme ili je već imao iskustva sa injekcijama?
I da da napomenem mužev nalaz isto nije baš bio bajan ..naime problem je što su malo bili usporeni ali čekamo sljedeći nalaz nakon njegove terapije da vidimo dali se stanje popravilo, a i doktor me tješi da je kod muškaraca to možda samo trenutno stanje pa držim fige. 😤🤞 Pozdrav.
Pozdrav i dobrodosla i zelim ti da sta prije ostvaris trudnocu.ja isto imam policist.jajnike i bila sam 3 mj na klomifenu,stim da mi je svaki mj povecavala za jednu tabletu ali nisam uopce reagirala na njega,nijednom nisam imala vodeci folikul i krenula sam onda na stimulaciju.ali mozda ima koja cura koja je uspjela sa njim,ja osobno nisam.sretno☺
Sve imamo iskustva s injekcijama, vjeruj mi to ti nije nikakav problem. Pikaš se u trbuh i gotovo ni ne osjetiš. Držim fige da će ti ovaj postupak biti uspješan i da ćeš se samo sad trebati piknuti.
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cvjetić držimo fige 🤞🤞
Pinklife tebi je FET bio uspješan? Hm, nadam se da onda i kod mene bude dobitan kad već ET nije bio.
Tea kakvu terapiju uzima muž da popravi spermiogram? Kod nas je to jedini problem, doduše prilično je loš spermiogram svaki putpali nitko nam nije ponudio nikakvo rješenje za to osim što smo preskočili inseminacije i odma išla na ivf
I da, pauzirati ćemo sad do 1.mj jer početi u 12.oko blagdana nam se neće. Nego sad se nakon skoro mjesec dana prisilne pauze bacamo s gustom na kućnu radinost 😁
Srecice onda se mi druzimo u istom pravcu o s istim planom. A ako prije nam ne uspije u free style inda u 1.mj cemo se opet bodriti i pikat skupa! 😀 Ili cekaj ti imas smrzlica?! Ne mogu popamtiti sve cure tko sto i gdje...
Cure hvala a ja vam od srca zelim da vam uspije svima a posebno cu pratiti Grizli i Srecicu zelim da vam uspije brzo a ja kad odradim prvi ultrazvuk koji ce biti za par dana a meni se sve cini ko godina javit cu vam se
Hvaka vam cure. Ma skroz sam ok jer je tek prva inseminacija, a ne ocekujem puno od inseminacija opcenito. Al eto moraju se odraditi. Malo mi je zao kaj pauziramo jedan ciklus posto mi je i Vaki rekla da mozemo jefnu za drugom a i citala po forumu. Al ocito se to promjenilo. Vaki nikako ne odustajemo od tebe :)! Drzim fige na najjace!!!
Nikita da da testic sam radila, danas zadnji na 14dpo. M jos nisam dobila.
Grizli idemo na najjace 😍
Srecice onda se mi druzimo u istom pravcu o s istim planom. A ako prije nam ne uspije u free style inda u 1.mj cemo se opet bodriti i pikat skupa! 😀 Ili cekaj ti imas smrzlica?! Ne mogu popamtiti sve cure tko sto i gdje…
Da da ja ću po smrzlića, ostao mi je jedan iz ovog postupka jer nisam htjela vraćati dvije blastociste nego po jednu. A onda ako FET ne uspije mislim da bi već u 2.mj mogla u novi postupak jer će proći 4 mj od prvog stimuliranog, mislim da je to dosta.
Sortiraj odgovore
Najstariji