Grizliii....ja sam imala tempraturu od 37-37,4...par dan, nisam nista koristila. Negdje sam cak procitala da su to prvi znaci trudnoće. Tako da ocekujemo veliki plusic i ogromnu betuuu!!!! 😘😘😘 Test sam radila 12 dan a betu 14. Mahanje od mene i male mrvice u meni. Sretnoo svima i zelim da nas obaspete sa puno lijepi plusića i velikih beta!!!
Joj da sad sam se sjetila da si pisala o tome. Sorry bas sam pogubljena vec 2 dana ne znam ko mi glavu nosi i mozgom upravlja. Hodam ko nadrogirana. Bas me omamljuje taj nerad. Hvala na odgovoru. To bi u mom slucaju bilo kao da radim test 11 dana od punkcije. A to je sutra.

Hvala Radost na dobrim zeljama. U svakom slucaju budem test napravila ako ne prije onda u ponedjeljak pa cu znat onda vi vec mogao pokazat ako je stogod. To bi onda mi bilo 10dnt. Ili bolje jos pricekat?

Grizli ja sam radila 8.dan popodne,a embrij je bio star 3 dana

url=https://lilypie.com]
DANTE
Kengurice draga kako je stanje kod tebe?Nije me bilo par dana al si mi u glavi stalno bila.😘
Prokrvarila :( Sad sam se vec sabrala skroz, ali smisljam sto cu dalje. Na konzultacije cemo i na druga mjesta samo nismo pricali jos di i kad. Ti kako si?
Grizli, ovako, idealno je izdrzati 14. dan nakon punkcije jer tad bi test vec trebao pokazati, ali za trodnevne nekima pokaze 8.,9.,10....dnt. To je inače baš rano i ako je fada minus ne znači da nema trudnoće. Ako se nećeš zbedirati ako bi bio minus na 8. dan to ti je najranije što možeš raditi, ali ja osobno ne bih prije 11. dnt trodnevnog embrija.

Ja isto tako sam strasno radoznala ali sam samoj sebi rekla da necu radit test prije nego sto mi je doktor rekao jer bojim se da ako uradim prije da mozda nece pokazat "stvarno " stanje koje me slijedi a ovako kad ga uradim kad mi je receno znat cu na cemu sam i to bi valjda trebalo biti to pa sta god jest,naravno nadam se pozitivnom ishodu a i ako ne bude krenut u nove bitke prvom prilikom kao i do sad jer svaki novi pokusaj je moja nova bitka i nadam se da cu je jednom osvojit
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji