Žene jel imala koja problema sa spavanjem? Ja od transfera nikako pa nikako, em se budim više puta po noći em ujutro rano se probudim i više nemogu zaspati. A do sada nikada problema sa spavanjem.
Srecica evo isti problem me muci. Inace sam spavalica sad ako prespavam 3 sata bez budjenja dobro je. S time da se ja dizem po 2 puta na noc piskiti. Inace bi mozda 1 put se digla obavila legala i nastavila, a sad ne mogu zaspat poslije. Pretpostavljam da zato i se osjecam umorno tokom dana.

Cure koje koriate crinone gel - jel se vama dogadja da ko neka voda ide iz vas. Ne vezano za mokrenje. Ko isjedak samo sto je doslovno ko voda. Ako nemam dnevni ulozak gacice su mi svako malo mokre.

Ista sam ti takva poznata sam ko spavalica ali ima nekoliko dana budim se po noci par puta nekad odem u wc nekad ne . Navijem alarm ali mi ne treba jer se evo svaki put ustanem prije alarma a inace nisam takva hahah. Evo sinoc sam zaspala u 3 i u 8 sam vec pila kavu
Izgleda da je to normalno jer i ja imam tih problema. Budim se svaka 2 sata i u 6h nema više šanse da ponovo zaspim. Za crinone gel još ne znam jer sam ga tek počela stavljati. Ne mogu se sjetiti kako je bilo s njim u prošlom postupku jer sam ga kombinirala s utrogrstanima.

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Očito onda ili od stimulacije ili od utrića.
Crinone ne koristim (čemu služi on?), dosta mi je curenja od duplih utrogestana 🙄
Prosli put koliko se sjecam sam imala samo ujutro iscjedak od onog kad bi ga stavila i to je to. Al sad bas imam tokom dana. Ne kuzim.srecica crinone je peogesteron sam u gelu.

Eto, taman je i meni počelo curkati. Samo što sam jučer još stavljala utrogestane pa je možda od njih!?

🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Cure koje koriate crinone gel - jel se vama dogadja da ko neka voda ide iz vas. Ne vezano za mokrenje. Ko isjedak samo sto je doslovno ko voda. Ako nemam dnevni ulozak gacice su mi svako malo mokre.
Meni je tako svaki put kad ga koristim,sto je sasvim normalno.I da dnevne uloske uvijek moram imat
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji