Imam. Ne smijem ni razmisljati o boli jer sam sad u stimuliranom pa imam vise folikula 😱. Hvala ti!
Imam. Ne smijem ni razmisljati o boli jer sam sad u stimuliranom pa imam vise folikula 😱. Hvala ti!
Lutko koliko jih imaš?I sretno sutra
Ne zezaj to za crijeva. Nadam se da se to nece dogoditi meni kad imam vise folikula. Jel jako boljelo? Ma ima da se oplodi i dijeli savrseno, ne dozvoljavamo nista drugo.
Ne zezam te, stvarno. Ali mislim da je to meni bilo od nervoze. Ma ustvari neboli ali nevolim kad netko prcka po meni...to je doslovno sekunda posla. Ali eto, ja se toliko ukocim da sondu nemoze izvuci iz mene hahaah
Rayna, ima sta novoga?
Hej, citam vas ali ne komentiram. U petak je bila punkcija i sva sreća nije puknuo i nije folikul bio prazan…e sad.. U ponedjeljak je transfer tako da cemo biti skupa gore 😀 Malo su mi crijeva divljala tjekom aspiracije pa je doktorici bilo teze ali uspjela je.
sad je pitanje hoce li se oploditi i pravilno djeliti ali uopće ni ne razmišljam o tome niti se opterećujem 😀☺
Hej Rayna,koliko si imala folikula? Samo tako biti ce to sve super,drzim fige da se oplode..
Sto da ti kazem, samo jedan 😐 ali sam u prirodnom ivf,prošli mjesec bio stimulirani ivf pa ne mogu odmah jedan za drugim stimulirani.. Al reko da nema praznog hoda pa sam prirodni.
Hvala, najgore mi je kad biolog prozove i mora reci situaciju, meni noge krenu klecati. 😘
Kengurica ti imas sutra aspiraciju jel tako? Sretno, da te ne boli previse i da bude uspjesno!
Rayna a tebi sretno da nam javis veliku betu za 15 dana.
Hvala Grizli, ma samo neka se ona meni sutra oplodi 😀 Ako se oplodi, necu se mrdati do bete. Zadnji puta sam bila hiperaktivna pa brijem da zato bila beta 0 ,zato cu sad samo krevet,filmovi i šetnja ❤
Pozdrav,
Da li netko zna u koje vrijeme je najbolje doci (Petrova) kada se dolazi 10.dan ciklusa sa svim skupljenim nalazima?
Da li je neko imao grčeve nakon transfera? Dobila sam lagane grčeve 3 dan nakon transfera (20 dan ciklusa) i traju 3 dana vec. Nije jaka bol ili tako nešto da bi trebala popit tabletu protiv bolova nego onako nelagodni grčevi slični menstruacijskim. Raspodjeljeni su kroz cijeli dan u kratkim intervalima ali različite jačine. Uplašim se svaki put pa jurim u wc da vidim ima li šta
Kazu 10.
Uh umene je bilo 11.sretno draga mozda se tu jos koji nadje ki umene
Ja sam imala blage skroz i danas me je pocelo bolit sa live strane a 4 mi je dan od transvera.i malo prije sam bila na wc i neka sluz kao ovulacijska tako nesto izislo iz mene.jel bilo ikome tako
Sortiraj odgovore
Najstariji