Didi, pa kako te doktorica nikud ne šalje? Glupo je da moraš sama istraživati, to je njen posao... Ma ja ne kužim te doktore, stvarno moraš sam biti stručnjak za sve...
🤞❤️🙏
url=https://lilypie.com]
Trombofiliju obavezno obavi ona je jako cest uzrok ranim spontanima, a zapravo se problem rijesava najvecim dijelom terapijom ili andol ili heparin. Inzistiraj na svemu pod hitno draga Didi! Kariogram je testiranje tvog i partnerovog kromosomskog profila odnosno utvrdjuje se dal postoji neka mutacija ili sklonost naslijednim bolestim isl kod vas kao partnera na dna. Das malo krvi i dobis nalaz. Vazno je da je on uredan. Bas cudno da te nikad nisu to slali. Ako trebas trazi uputnicu za Klaicevu najmanje se ceka red cca mjesec - mi sec i pol dana imas sve drugdje cekas nalaze mjesecima. Naravno ako si u RH. Nemoj privatno raditi jer je abnormalno skupo. Losa pokretljivost spermija i morfologija i tekkao mogu itjecat na spontane. Svakako pitajte nalaz. Jesu koristili icsi metodu kod oplodnje js?
Jel itko imao malo krvi u iscjetku prije punkcije dok ste jos na terapiji. Menga gotova vec danima.
E pa ja bih trebala u ponedjeljak na aspiraciju. Moja klinika ne radi nedjeljom :(
E pa ja bih trebala u ponedjeljak na aspiraciju. Moja klinika ne radi nedjeljom :(
Sritno draga.jel tebi ovo drugi put ili se varam
Didi, pa kako te doktorica nikud ne šalje? Glupo je da moraš sama istraživati, to je njen posao… Ma ja ne kužim te doktore, stvarno moraš sam biti stručnjak za sve…
Neznam stvarno,vec sam 3put izgubila trudnocu.koliko bih jos trebala da oni nedto poduzmu.strasnoo
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Trombofiliju obavezno obavi ona je jako cest uzrok ranim spontanima, a zapravo se problem rijesava najvecim dijelom terapijom ili andol ili heparin. Inzistiraj na svemu pod hitno draga Didi! Kariogram je testiranje tvog i partnerovog kromosomskog profila odnosno utvrdjuje se dal postoji neka mutacija ili sklonost naslijednim bolestim isl kod vas kao partnera na dna. Das malo krvi i dobis nalaz. Vazno je da je on uredan. Bas cudno da te nikad nisu to slali. Ako trebas trazi uputnicu za Klaicevu najmanje se ceka red cca mjesec - mi sec i pol dana imas sve drugdje cekas nalaze mjesecima. Naravno ako si u RH. Nemoj privatno raditi jer je abnormalno skupo. Losa pokretljivost spermija i morfologija i tekkao mogu itjecat na spontane. Svakako pitajte nalaz. Jesu koristili icsi metodu kod oplodnje js?
Hvala ti draga punoo! A upitnicu za trombofiliju trazim svog ginekologa ili mogu i mpo doktoricu,? Nitko me nije slao na nikakve dodatne pretrage,ali stvarno cu sad inzistirati jer nebi podnijela da izgubim trudnocu opet,presmijesno koliko bi mi morale izgubiti trudnocu da te posalju na daljnje pretrage.jer je meni dokzor rekao da nakon biokemijske dolazi zdrava trudnoca ali to očito kod mene nije,jel icsi ubrizgavanje spermija u jajnu stanicu ili?
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
E pa sretno draga!
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
Treci bome. Drugi stimulirani.
Sve uputnice daje opci ginekolog, mpo ne moze izdavati uputnice, ali moze napisati preporuku za te testove. Ja sam cula da bi nakon 3 izgubljene trudnoce trebai slati na pretrage.
Hvala cure :*
Sortiraj odgovore
Najstariji