Sretno vam cure,pratim vas stalno i jedva čekam da se zaredaju plusići🤞🤞🤞.
Ja sam nakon transfera,ne sjećam se koji dan počela osjećati kao menst.bolove i kao da me neko pika sa nekim iglicama iznutra.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam imala blage skroz i danas me je pocelo bolit sa live strane a 4 mi je dan od transvera.i malo prije sam bila na wc i neka sluz kao ovulacijska tako nesto izislo iz mene.jel bilo ikome tako
Imam i ja sluz al mislim da je to zbog vaginaleta.
Ja sam nakon transfera,ne sjećam se koji dan počela osjećati kao menst.bolove i kao da me neko pika sa nekim iglicama iznutra.
Joj što je beta bliže mene je sve više strah. I još su me ti grčevi uplašili. Ko da svaki čas trebam dobit isti takav osjećaj.
Ja inače nemam nikakve fizičke simptome PMS pa mi je to bilo nešto drugačije taj put,pokušaj se nečim zabavit dok čekaš.A i od punkcije i stimulacije je sve dole iziritirano tako da je teško oslanjati se na simptome.Znam kako je to,traje cijelu vječnost,ali preživi se 😃.
url=https://lilypie.com]
DANTE
Joj što je beta bliže mene je sve više strah. I još su me ti grčevi uplašili. Ko da svaki čas trebam dobit isti takav osjećaj.
Grčevi su normalna pojava nakon et,kod mene u svakom postupku je bilo grceva,nekad jacih nekad slabijih...nek vam svima beta bude velika...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Cure evo da i ja kazek svoje iskustvo meni je nakon obe punkcije 2-3 dana kasnije krenuli grcevi 1 imala ET, drugi put ne pa sam ja pretpostavila da je to zbog aspiracije. Nadam se da ce ti grcevi ipak biti kao kod Bebe uzrok. 🤞 A sluz sam imala dokle god sam koristila crinone gel.
Didi ja imam trombofiliju nasljedna mutacija PAI-1 heterozigot 4g/5g. To je jedan od najblazih oblika mutacija koju ima velik broj ljudi i rijesi se doslovno andolom od 100 koji moras uzivat u trudnoci, a moze recimo izazvat rane spontane ili krvarenja jaka na porodima. Vi ste imali onda obican IVF postupak. Mozda da probas razgovarat s njima da slijedeci put se proba icsi jer oni odaberu onda ipak najvitalnije spermije iako nije garancija ni 100% al opet je veca sansa uspjeha. Al ja ti prije svega zelim da sad ovaj put uspije FET i da se ovim temama i brigama ne opterecujes vise nikad.
A zao mi je mila,da li si ostvarila trudnoću, sjecam te se od prije ali toliko nas ima da nemogu sve pohvatati..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Imam. Ne smijem ni razmisljati o boli jer sam sad u stimuliranom pa imam vise folikula 😱. Hvala ti!
Samo hrabro! Ja sam imala cc 20... proslo prije nego je pocelo 😂! Cijelo vrijeme sam si ponavljala ako ne mogu to izdrzat kak cu onda rodit 😂😂, a toliko sam bila uplasena da sam dan ranije otisla na bolovanje, raspitivala se na VV za anesteziju, dobila braunilu kao utjehu! Razgledaj okolo, broj predmete na polici i duboko disi 😀 ja sam se toliko bila skoncentrirana na disanje da sam na kraju osjetila samo kad su se prebacili na drugi jajnik! Jedino sto zbog hipera evo vec dva mj cekam na transfer 😬
Ja sam imala blage skroz i danas me je pocelo bolit sa live strane a 4 mi je dan od transvera.i malo prije sam bila na wc i neka sluz kao ovulacijska tako nesto izislo iz mene.jel bilo ikome tako
Draga, ja sam isto imala sluz, to je zbog vaginaleta...sutra idem betu vaditi! Kengurice sretno na aspiraciji, nek bude sto vise jajnih i da se oplode!
Didi kako ces popamtiti sve puno nas je. Nazalost nisam jos dozivjela uspjesnu trudnocu. Imala 4 spontana, 2 ivf postupka prirodna prosli i sad bas cekam pregled i dogovor da krenemo opet u postupak vjerojatno tek od slijedećeg mjeseca jer su mi nalazi brisa radjeni prije 4 mj. Pa vas malo tu pratim za zagrijavanje. 😀
Tota zeno drzim fige za ogromnu betu!!! 🤞🤞🤞 sretno
Sortiraj odgovore
Najstariji