Kengurica ti imas sutra aspiraciju jel tako? Sretno, da te ne boli previse i da bude uspjesno!
Rayna a tebi sretno da nam javis veliku betu za 15 dana.
Hvala Grizli, ma samo neka se ona meni sutra oplodi 😀 Ako se oplodi, necu se mrdati do bete. Zadnji puta sam bila hiperaktivna pa brijem da zato bila beta 0 ,zato cu sad samo krevet,filmovi i šetnja ❤
Pozdrav,
Da li netko zna u koje vrijeme je najbolje doci (Petrova) kada se dolazi 10.dan ciklusa sa svim skupljenim nalazima?
Da li je neko imao grčeve nakon transfera? Dobila sam lagane grčeve 3 dan nakon transfera (20 dan ciklusa) i traju 3 dana vec. Nije jaka bol ili tako nešto da bi trebala popit tabletu protiv bolova nego onako nelagodni grčevi slični menstruacijskim. Raspodjeljeni su kroz cijeli dan u kratkim intervalima ali različite jačine. Uplašim se svaki put pa jurim u wc da vidim ima li šta
Kazu 10.
Uh umene je bilo 11.sretno draga mozda se tu jos koji nadje ki umene
Ja sam imala blage skroz i danas me je pocelo bolit sa live strane a 4 mi je dan od transvera.i malo prije sam bila na wc i neka sluz kao ovulacijska tako nesto izislo iz mene.jel bilo ikome tako
Sretno vam cure,pratim vas stalno i jedva čekam da se zaredaju plusići🤞🤞🤞.
Ja sam nakon transfera,ne sjećam se koji dan počela osjećati kao menst.bolove i kao da me neko pika sa nekim iglicama iznutra.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Ja sam imala blage skroz i danas me je pocelo bolit sa live strane a 4 mi je dan od transvera.i malo prije sam bila na wc i neka sluz kao ovulacijska tako nesto izislo iz mene.jel bilo ikome tako
Imam i ja sluz al mislim da je to zbog vaginaleta.
Ja sam nakon transfera,ne sjećam se koji dan počela osjećati kao menst.bolove i kao da me neko pika sa nekim iglicama iznutra.
Joj što je beta bliže mene je sve više strah. I još su me ti grčevi uplašili. Ko da svaki čas trebam dobit isti takav osjećaj.
Ja inače nemam nikakve fizičke simptome PMS pa mi je to bilo nešto drugačije taj put,pokušaj se nečim zabavit dok čekaš.A i od punkcije i stimulacije je sve dole iziritirano tako da je teško oslanjati se na simptome.Znam kako je to,traje cijelu vječnost,ali preživi se 😃.

url=https://lilypie.com]
DANTE
Joj što je beta bliže mene je sve više strah. I još su me ti grčevi uplašili. Ko da svaki čas trebam dobit isti takav osjećaj.
Grčevi su normalna pojava nakon et,kod mene u svakom postupku je bilo grceva,nekad jacih nekad slabijih...nek vam svima beta bude velika...
JA-'89,AMH 37.1-bez jajovoda.MM-'85,oligoasthenozo
1.postupak-6js-1 blastica,beta 584(kiretaža)
2.postupak-1js-bez et
3.postupak-11js-3d et 2 embrija,beta 2050.9(VM-rog m)
4.postupak-1js-3d et-beta 1.20
5.postupak-8js- sve nezrele
6.postupak-2js-3d et-1embrij,beta 1.20
7.postupak-1js-3d et,beta 1.20
8.postupak-4js-3d et,2 embrija,beta 1.20
9.postupak-4js-3d et,1 embrij,beta 1.20
10.postupak-u planiranju/cekamo...
Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji