Cure koje koristite crinone gel a vec imate bete… Dali ste primjetile u tim grudicama da je nekad pomajsano nesto crno ili tamno smede?
Da,ja sam imala crno još prije bete,a sad znam imati i onako crvenkasto,na početku sam se bila uspaničila,ali sad ne prodajem više tome neku pažnju,pitat ću sutra dr
Negdi sam iskopala da je to sve normalno da to nije krv al tako me panika uhvatila za riknut.. Danas sam se malo vise kretala pa me cak i bolucka
Meni kad se pojavilo to crno zvala sam moju soc.gin i o a je rekla da joj se to ne sviđa,ali ako bi na tome ostalo onda je to ok,kasnije se pojavile te roza-crvene grude ,ali budući da je prišlo jedno 2 tj od početka toga i ništa se kasnije nije pojačalo ne prodajem tome neku pažnju
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cestitke svim curama na plusicima i pozitivnim betama :-) a cekalicama sretno do kraja !
Kad vidim vase pozitivne postove odmah sam i ja pozitivnija.
Imam pitanje za vas ...... Crinone gel ide na recept ili se kupuje ? Ako kupuje, gdje kupujete i kakva je cijena ?
muž-sve ok, ja- odstranjeni jajovodi,niski amh
1.) polustim.gonal - 1 js ,beta 0
2. ) prirodni 0 js
3. ) elonva 2 js , 2 vraćena,beta 0
4. ) elonva 4 js, sve došle do 3d,ali 5d=1 bl, beta 0
5. ) puregon , 0 js
6. ) prirodni 0 js
Cure koje koristite crinone gel a vec imate bete… Dali ste primjetile u tim grudicama da je nekad pomajsano nesto crno ili tamno smede?
Da,ja sam imala crno još prije bete,a sad znam imati i onako crvenkasto,na početku sam se bila uspaničila,ali sad ne prodajem više tome neku pažnju,pitat ću sutra dr
Negdi sam iskopala da je to sve normalno da to nije krv al tako me panika uhvatila za riknut.. Danas sam se malo vise kretala pa me cak i bolucka
Meni kad se pojavilo to crno zvala sam moju soc.gin i o a je rekla da joj se to ne sviđa,ali ako bi na tome ostalo onda je to ok,kasnije se pojavile te roza-crvene grude ,ali budući da je prišlo jedno 2 tj od početka toga i ništa se kasnije nije pojačalo ne prodajem tome neku pažnju
Da tako i meni... U pocetku crne grudice pa sam ja to nekako prepisala implatacijskom, pa jedno vrijeme nista i sad ovo... Jedna crna i kasnije u razmazu na papiru rozasto
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
Hospitalizacija radi hipera
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
Danas 8tt i srceko kuca 134 otkucaja u min
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Gonal cestitam! 😘
Ja sam danas isla opet radit test 🙈 da slucajno negdje nije pobjeglo dok cekam uzv, trebala bi ic iduci tjedan
I ima li crtice...he he, baš si me nasmijala. Kada ides na pregled? Ako sam dobro zapamtila ti si dan prije mene imala transfer?! Ja sam 6.7. Ja sam do danas bila super, ali od jutros bas imam neku tupu bol u trbuh i tako se razdrazljivo osjecam, da mi nije nimalo drago. A do danas nista, ni prije bete ni nakon...osim malog probadanja desnog jajnika al to je brzo prestalo. Ja u ponedjeljak idem na pregled i tako mi je daleko taj ponedjeljak. Morat cu i ja koristiti tu tvoju metodu da provjerim crticu.
Ima ima, stoji lijepo 😂
Ja sam nekad ok, a nekad me stvarno prebaci na abnormalni strah! U nekim trenutcima pomislim da se uopce ne osjecam trudno pa me panika uhvati... luda glava, sta ces...
Da, meni je transfer bio 5.7 a uzv bi trebo bit pon ili uto. Nadam se da je sve ok i da ce tako i ostati ❤
Ima ima, stoji lijepo 😂
Ja sam nekad ok, a nekad me stvarno prebaci na abnormalni strah! U nekim trenutcima pomislim da se uopce ne osjecam trudno pa me panika uhvati… luda glava, sta ces…
Da, meni je transfer bio 5.7 a uzv bi trebo bit pon ili uto. Nadam se da je sve ok i da ce tako i ostati ❤
Ejj koda citam svoj post hahahaha tocno tako se i ja osjecam 💕
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Beba javi sta ti je rekla dr za taj crinone
Prvi stimulirani 3mj2018
27 jajnih stanica
5 oplodenih
Samo 1 blastica
Fet 22.dan ciklusa
5dnt 🍼
9 1tt otkucaji 2 srceka💕
15tt dva pisulinca
Otišla sam izvadit betu, bas krvarim jako. Ne ocekujem pozitivu ali... izgleda da je menstruacija, taman kad sam krenula krvariti ispada dan na koji trebam procuriti bez obzira na utrogestane.
mislim da kad vidim nalaz da cu past od tuge 😥😌😌😌😌😌
Evo moja je slizbeno nula. S obzirom na testove sam ocekivala pa sam danas ok. Danas sam se usudila i ne uzeti terapiju, jedino mi je to zao da nisam ranije prestala da dobijem mengu jer idem na godisnji, a sad cu je fino na godisnjem dobiti.
Sortiraj odgovore
Najstariji