Ja iskreno nisam za prerano radjenje kucnog testa, jer se grozno razocaramo a mozda bezveze. Ja sam radila 10dnt test i ranije od toga ne bi ni pokusavala. Samo se uzrujam. A betu mozes vaditi i 11dnt ili cekas pon. Ja cekam jutro i da opet krenem na folikulometriju u novi ciklus. Osjecam malo grceve, sve onako kako zapravo i biva svaki put pred O, samo sto sam sad vise znatizeljna. Joj to vrijeme od et do bete mi je koma.
Cure dal mislite da jako stresne situacije u vrijeme nakon et mogu rezultirat da ne dodje do implantacije. Pricala s nekom curom i ona tvrdi da to je uzrok da ne dodje do implantacije, naravno ako se poklopi s tim danima kad bi do nje trebalo doc. Pa me malo zabrinula. Naravno sto je tu je u proslom ciklusu i ne razbijam glavu s onim sto je bilo, al navelo me na razmisljanje jer su mi se bas 5dnt i 7dnt dogodile 2 situacije di mi je srce stalo od straha i soka.
Ja iskreno nisam za prerano radjenje kucnog testa, jer se grozno razocaramo a mozda bezveze. Ja sam radila 10dnt test i ranije od toga ne bi ni pokusavala. Samo se uzrujam. A betu mozes vaditi i 11dnt ili cekas pon. Ja cekam jutro i da opet krenem na folikulometriju u novi ciklus. Osjecam malo grceve, sve onako kako zapravo i biva svaki put pred O, samo sto sam sad vise znatizeljna. Joj to vrijeme od et do bete mi je koma.
Cure dal mislite da jako stresne situacije u vrijeme nakon et mogu rezultirat da ne dodje do implantacije. Pricala s nekom curom i ona tvrdi da to je uzrok da ne dodje do implantacije, naravno ako se poklopi s tim danima kad bi do nje trebalo doc. Pa me malo zabrinula. Naravno sto je tu je u proslom ciklusu i ne razbijam glavu s onim sto je bilo, al navelo me na razmisljanje jer su mi se bas 5dnt i 7dnt dogodile 2 situacije di mi je srce stalo od straha i soka.
Osobno mislim da je sve do embrija,ako je dobar primit će se ,a mi tu ne možemo jako puno utjecati
url=https://lilypie.com]
DANTE
Beba i BlackInBlack kako ste? Kad radite testove?
Babylove sto je na kraju s tvojom frendicom za koju si pitala? Kako si ti?
Nema nikakvih lijepoh novosti ovdje vec danima, kad ce krenut sezona plusica, dosta je vec ovih negativnih beta!
Ej draga.. nazalost je bila biokemijska izgleda.. tako joj je doktor rekao.. jer dva dana poslje joj je pala na 3 nesto..
A ja ja sam ok.. idemo u nove pobjede 💪💪 sutra mi je 11dc idem na dogovor za dalje.. a vidjet cu dali cu moc u prirodnom ovaj ciklus jos... ako ne cekati cemo stimulirani.. tako je moralo biti.. sad smo okupirani sa kucom.. radovi idu kraju i jako smo uzbudeni.. nadamo se da cemo se u 8 mj seliti.. mozda ce tada sve dodi na svoje.. pa mozda nam se posreci pa bez postupaka dobijemo svoju srecu 💖 citala sam da je zeleni caj dobar za poboljsanje spermiograma.. ali naravno u umjerenim kolicinama.. sto mislite o tome..
Cure sve bas mi je zao sto nas ovaj mj sve prati losa sreca.. nadam se da ce nas bar netko uskoro razveseliti lijepim vijestima... 🤞👨👩👦👦
Grizli sto se tice stresa ne znam...kao i na sve drugo, mozda ima nekakvog utjecaja, ali opet mislim da to nije presudno...
Znam da mozda nije bilo pametno raditi test, ali ja nisam mogla izdrzati, pogotovo jer me zivcira taj smedi iscjedak...radila sam ga jutros s prvim urinom i pokazuje drugu liniju, ali skroz bliijedu...nadam se da je to dobar znak...
Drzim vam fige za dalje ;-)
38+6
Backinblack valjda ce jednom moj mob tocno upisat tvoj naziv... Hahaha... Pa super ako se vidi 2 crtica. Meni danas 8dc, a folikul vec 21 mm, endometrij 8. Sutra imam punkciju bez stoperice probat ce kao ako izdrzi i ako uopce bude js unutra posto je tako rano. Dakle kod mene opet neke filozofije i komplikacije.
Backinblack valjda ce jednom moj mob tocno upisat tvoj naziv… Hahaha… Pa super ako se vidi 2 crtica. Meni danas 8dc, a folikul vec 21 mm, endometrij 8. Sutra imam punkciju bez stoperice probat ce kao ako izdrzi i ako uopce bude js unutra posto je tako rano. Dakle kod mene opet neke filozofije i komplikacije.
Drzim fige da sve bude ok, javi kako je proslo ;-)
Ja mirujem, smedi iscjedak i dalje imam pa cemo vidjeti kako ce sve ovo zavrsiti...ne veselim se jos zbog toga...
38+6
Bakin black super znak!
Grizli kod tebe skroz čudna situacija,nadajmo se da će sve bit ok.
DANTE
Ma kod mene uvijek nesto nikad vidjeno. Tri put me pregledavala jer joj nije bilo jasno kako je moguce da sve izgleda ko da mi je 14dc a ne 8. A ma sta bude sta sad da radim. Kao ako ne uspije ovaj mjesec onda me stavlja na kontracepciju do 9 mj.
Koliko ti raje ciklus? I zadnji put je bilo rano je pa je bilo sve ok
DANTE
Pa ovaj put sam dobila 28 dan, a tako mi obicno i budu 28 dana ako mi je O oko 12dc, a od zadnjeg spontanog imam te rane O cesce. Na duphastonu sam dobila bila o 5dc. Tako da racunam da meni to uzrokuje progesteron. Prosli put mi je punkcija bila na 10dc a to je kao bilo na knap je rekla, al ovo da je bas prerano. Bila je moja dr i jos ona mene pita sto zelim mislim ko da ja znam manje nego ona kakva js moze uopce sad biti i dal je ista moguce. A ako nista onda cemo u 9 mjesecu opet pocet sta cu.
Sortiraj odgovore
Najstariji