Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Kengurica
    26. Lipanj 2018. 19:25

Rayna, na Vuku clomid uzmes bez recepta i utrogestane i cefalexin antibiotik nakon punkcije te platis pa prek svog gina kasnije uzmes recept i vrate lovu. Za one ‘prave lijekove’ ne brini. Sve ti sestre daju, pokazu i kako se hendla s njima i ne dobijes sve odjednom vec onoliko koliko trebas do sljedece folikulometrije. Za to ne trebas novce. Za putne troskove Waithing ja mislim da je iz Slavonije i mislim da je dobivala. Imalo je i cura kojima nisu dali jer je kao Osijek blize, ali probaj. 

du1988
    26. Lipanj 2018. 20:38

rayna, ja sam iz Zadra isla u Petrovu i dobila sam putne troskove iako je Split blizi! To ti sve ovisi o tvom ginekologu/sestri i njihovoj dobroj volji! Po pravilu bi trebala dobivati samo za najblizu ustanovu, ali eto...meni je proslo!

url=https://lilypie.com]

Beba
    26. Lipanj 2018. 21:11

BackinBlack i ja bi isto vadila 11.dan baš zbog iscjedka,a svakako ćeš morati ponavljati ,jer vjerovatno još neće bit ogromna.
    Ja sam isto u iskušenju da navratima do Millera ,sutra mi je 8. dan 3- dnevnog embrija

DANTE

• Gonal
    26. Lipanj 2018. 21:24

du1988

rayna, ja sam iz Zadra isla u Petrovu i dobila sam putne troskove iako je Split blizi! To ti sve ovisi o tvom ginekologu/sestri i njihovoj dobroj volji! Po pravilu bi trebala dobivati samo za najblizu ustanovu, ali eto…meni je proslo!

Ja sam iz Like i isto sam dobila putne bez problema za Petrovu a Rijeka mi je blize☺

https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png

Grizli
    26. Lipanj 2018. 22:20

Cure dal su koju od vas nakon punkcije bolila leđa? Ja imam neke tupe bolove u trbuhu dole onako prema tom desnom jajniku di je bila punkcija ne bas jake, mozda mrvu jace nego zadnji put, al me bas kriza bole strava. 

Beba
    26. Lipanj 2018. 22:36

Grizli

Cure dal su koju od vas nakon punkcije bolila leđa? Ja imam neke tupe bolove u trbuhu dole onako prema tom desnom jajniku di je bila punkcija ne bas jake, mozda mrvu jace nego zadnji put, al me bas kriza bole strava.

Mene je samo trbuh u prvom,a u drugom apsolutno ništa,pripisala sam to injekciju protiv bolova,ali ni kasnije me ništa nije boljelo.Možda te križa bole od nečeg drugog,mene često leđa bole od silnog sjedenja.

DANTE

• BackInBlack
    26. Lipanj 2018. 23:28

Beba

BackinBlack i ja bi isto vadila 11.dan baš zbog iscjedka,a svakako ćeš morati ponavljati ,jer vjerovatno još neće bit ogromna.
    Ja sam isto u iskušenju da navratima do Millera ,sutra mi je 8. dan 3- dnevnog embrija

Najvjerojatnije ce i biti tako, otici cu u petak pa cu biti mirnija...a mozda ih nazovem prije i pitam pa da cujem sta ce mi reci....
    Meni je danas 8dnt blastica pa ce tebi mozda trebati jos dan-dva...cisto da ti nije prerano za kucno testiranje....premda znam kako ti je, izluduje me to iscekivanje jel je ili nije :-D

38+6

• BackInBlack
    26. Lipanj 2018. 23:32

Grizli

Mene su svaki put boljela zajedno s trbuhom ali ja sam tada popila neke jace tablete protiv bolova pa se smirilo...

38+6

Grizli
    27. Lipanj 2018. 09:23

Ma dobro valjda me nece jace boliti. Da se izdrzat. Bitno da je to nesto sto se i vama znalo dogadjat da nije neki problem. Ja odmah na crne misli krenem. He he. Sad mi je najgore mirovanje. Uf! 
    Cure drzim fige da nam javite visoke bete onda ovih dana, cekanje je koma. 

• Kengurica
    27. Lipanj 2018. 11:24

Rayna javi kaj su ti rekli.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.