Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    23. Lipanj 2018. 10:36

Zao mi je Klaus,znaci da se nesto krenulo desavat i tu biokemijsku gledaju kao dobar znak,znam da ti to sad nije utjeha al uzmi si vremena,prezali i napravi plan za dalje....
    Grizli svaki ciklus je za sebe,i nece ti folikul isti dan bit iste velicine niti rast istom brzinom,mozda jedino kod cura ciji je ciklus skolski u dan,ovulacija uvijek isti dc

Grizli
    23. Lipanj 2018. 12:25

Bas cu vidit sad u ponedjeljak jer ja ima prilico uredne M u pravilu na 28 dan dodje. O dok sam ju pratila bi uvijek dolazila 11-13 dan pa zato me zanimalo. Aja nemam sto raditi pa mozgam. 
    Da nazalost Klaus nesto se krenulo dogadjat al nije uspijelo ocito. Drzi se i znam da te nis ne moze utjesiti ali moras vjerovat da ce uskoro biti vise srece.

• Klaus_zg
    23. Lipanj 2018. 14:25

Idemo u pobjede nove!!!
    Ali tek od 20.8. su rekli....
    Ništa, moramo se sad prirodno 2 mjeseca borit!! 😂😂😅

Klaus

• Kengurica
    23. Lipanj 2018. 15:16

Klaus jesi vadila betu

• Kengurica
    23. Lipanj 2018. 15:18

Joj oprosti, nes mi se zblesiralo pa nisam vidjela. Bas mi je zao.

• Klaus_zg
    23. Lipanj 2018. 16:44

Bit će bolje drugi puta!!! 💪💪💪💪

Klaus

Grizli
    24. Lipanj 2018. 10:33

Beba i BlackInBlack kako ste? Kad radite testove? 
    Babylove sto je na kraju s tvojom frendicom za koju si pitala? Kako si ti? 
    Nema nikakvih lijepoh novosti ovdje vec danima, kad ce krenut sezona plusica, dosta je vec ovih negativnih beta! 

Beba
    24. Lipanj 2018. 12:40

Grizli

Babylove sto je na kraju s tvojom frendicom za koju si pitala? Kako si ti?
    Nema nikakvih lijepoh novosti ovdje vec danima, kad ce krenut sezona plusica, dosta je vec ovih negativnih beta!

Ja sam ok,ovaj put sam puuuno smirenija,dani mi puno brže prolaze jer radim ,nekad me zaboli trbuh dolje,to pripisujem postupku a ostalih simptoma nemam,i ja se iskreno nadam da će plusići već krenut 

url=https://lilypie.com]
    DANTE

Korina2010
    24. Lipanj 2018. 14:24

Cure iz Rijeke (i okolice),
    …još jednom da javim ako neka nije pročitala…
    sutra (ponedjeljak 25.6.) u 11h kava na Škurinjama na terasi Lidla. Ako možete, dođite da se upoznamo i podijelimo iskustva. Za sada imamo samo dvije potvrđene osobe za kavu.
    Vidimo se! 

• BackInBlack
    24. Lipanj 2018. 18:57

Grizli

Evo brojim dane do bete...trebala bi je vaditi 12dpt no to mi pada u subotu pa jos ne znam kad cu je ici vaditi...bolovi su se smirili, najgore mi je bilo 3 i 4 dpt....danas mi je 6dpt, a od jucer imam  nekakve grceve, slicno kao pred m, i imam tamno smedi iscjedsk...i sad vise ne znam sto da mislim...ima li uopce ikakve sanse za ovaj postupak ili ne...
    Sto se tice kucnih testova imam kuci jedan osjetljivosti 10miu pa razmisljam da bi ga mogla sutra napraviti pa kamo bude...mislis da je prerano za 7dpt?
    Kako si ti i kako provodis vrijeme?
    Ne znam kako ostalim curama no ovo vrijeme do betd nikako da prode :-/

38+6

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.