Ma cekaj klaus koliko dana od transfera ti je? Bit ce da je biokemijska onda ti bila kod tebe. Bas mi je zao! 😕
Cure znate sto mene zanima dal folikul svaki put istom brzinom raste? Odnosno dal ako je jedan mjesec bio npr 8dc 18mm, dal ce onda i slijedeci mjesec biti otprilike iste velicine ili moze biti drasticne razlike. To me bas zanima a ne mogu docekat pon za moju folikulometriju pa da se sama uvijerim.

Zao mi je Klaus,znaci da se nesto krenulo desavat i tu biokemijsku gledaju kao dobar znak,znam da ti to sad nije utjeha al uzmi si vremena,prezali i napravi plan za dalje....
Grizli svaki ciklus je za sebe,i nece ti folikul isti dan bit iste velicine niti rast istom brzinom,mozda jedino kod cura ciji je ciklus skolski u dan,ovulacija uvijek isti dc
Bas cu vidit sad u ponedjeljak jer ja ima prilico uredne M u pravilu na 28 dan dodje. O dok sam ju pratila bi uvijek dolazila 11-13 dan pa zato me zanimalo. Aja nemam sto raditi pa mozgam.
Da nazalost Klaus nesto se krenulo dogadjat al nije uspijelo ocito. Drzi se i znam da te nis ne moze utjesiti ali moras vjerovat da ce uskoro biti vise srece.

Idemo u pobjede nove!!!
Ali tek od 20.8. su rekli....
Ništa, moramo se sad prirodno 2 mjeseca borit!! 😂😂😅
Klaus
Beba i BlackInBlack kako ste? Kad radite testove?
Babylove sto je na kraju s tvojom frendicom za koju si pitala? Kako si ti?
Nema nikakvih lijepoh novosti ovdje vec danima, kad ce krenut sezona plusica, dosta je vec ovih negativnih beta!

Obriši komentar
Jeste li sigurni da želite obrisati komentar?
Sortiraj odgovore
Najstariji