Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    25. Lipanj 2018. 14:18

Ja imam suprotan problem di mi je u prvom postupku o bila jasno,punkcija 21.dc i to je po pravilu trebao bit anoovulativni ciklus pa je stanica opet bila

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• BackInBlack
    25. Lipanj 2018. 14:52

Cure, znam kako vam je...tesko je sve to prolaziti no budite sto je vise moguce pozitivne...navijam za sve vas ;-)

38+6

25. Lipanj 2018. 15:33

Joj njima nis ne stima,ni prekratki ni predugi ciklusi, pa nismo mi ko skolski sat nastimane,bitna je ovulacija kad god ona bila,kazu da je normalno kada folikularna faza varira,i bitan je endo znaci on se deblja kako folikul raste i to znaci da je unutra i stanica,a mislim da ti je 8 mm ok,ne znam kako ti je inace,uglavnom sretno sutra i ne brini previse...

Grizli
    25. Lipanj 2018. 16:10

Ma joj prosli put je folikul 8dc bio 17,5 mm, a endo 7 pa sam imala punkciju 10dc sa stopericom. Ovaj put nista samo kao ako ne pukne do sutra ce probat punktirat, a malo je i mene iznenadilo da je vec 21mm bas ono na onom ekranu vidis ogromnan krug, prestrasila se prvo da nije neka cista. Hahah ja glupaca! A rekla da endometrij sve iznad 7mm je ok. 

• Rayna
    26. Lipanj 2018. 06:48

Cure, jedno pitanje. Sutra ponovno krecem u postupak ali ne znam hoce bi biti inseminacija ili ivf. Za inseminaciju znam da su tablete oko 100 kn a ako bude ivf koliko love se plaća u ljekarni? Da znam novaca ponesti.
    hvala

Grizli
    26. Lipanj 2018. 06:57

Rayna a zasto placas lijekove, sto ti ih n daju na recept? Mozda je moje pitanje bedasto, al ja nis od lijekova ne placam za ivf

Beba
    26. Lipanj 2018. 07:05

Rayna ja isto o tome ne znam niš budući da sam odradila 2 prirodna i nisam ništa platila.
    Grizli sretno danas,i nemoj kasniti!!😋

url=https://lilypie.com]
    DANTE

• Rayna
    26. Lipanj 2018. 07:10

Grizli

Rayna a zasto placas lijekove, sto ti ih n daju na recept? Mozda je moje pitanje bedasto, al ja nis od lijekova ne placam za ivf

Ne , pokupim ih u ljekarni u Vuk Vrhovac i onda sljedeci puta donesem recept od svoje doktorice (ginekologa) pa mi vrate lovu. Nije bedasto pitanje vec je bedasto to sto nas zezaju i sa tim. Klomifene sam plaćala oko 100 kn a ako bude ivf sad nemam ni otprilike koliko plaćam hormone. Bas bzv

• Rayna
    26. Lipanj 2018. 07:12

I jos danas štrajk doktora opće prakse a trebam dan bolovanja za sutra jer godišnjeg sam vec ispucala dosta. Bas fino...
    Nesto me zanima pa ako ima tko da pita. Ja sam iz Požege i putujem u Zagrem na potpomognutu da li ima tko da isto iz Slavonije putuje u Zagreb a dobiva putne troškove?!?!

• Rayna
    26. Lipanj 2018. 07:25

Beba

Rayna ja isto o tome ne znam niš budući da sam odradila 2 prirodna i nisam ništa platila.
    Grizli sretno danas,i nemoj kasniti!!😋

Pa nisam valda jedina koja plaća 😁 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.