Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Beba
    13. Lipanj 2018. 15:58

Grizli

Evo bila vaditi krv i sutra do 12 ce eoc rezultati mi na mail. Uf a mene ne znam sto uhvatilo, imam neke blage bolove u trbuhu, al me zato zdjelica i kriza ubijaju. Cim malo stojim mislim da cu se srusiti kako imam pritisak. Na poslu sam bila i stajala nekih 2-3 sata najvise i slabo mi doslo morala ici sjesti malo i kad sam odmorila ko da niskad nista bilo nije. Ocito taj progesteron me opet drma ili moram dobiti pa od svih lijekova mi tako.Jel imala koja to iskustvo?

Nadam se da ima veze sa pozitivnim betom! A šta se tiče privatnog lab koji naplati 250 kn i rezultati za 24h no coment, meni su bili na mailu za 1.5h

url=https://lilypie.com]
    DANTE

truskawka
    13. Lipanj 2018. 16:26

Beba

Grizli

Evo bila vaditi krv i sutra do 12 ce eoc rezultati mi na mail. Uf a mene ne znam sto uhvatilo, imam neke blage bolove u trbuhu, al me zato zdjelica i kriza ubijaju. Cim malo stojim mislim da cu se srusiti kako imam pritisak. Na poslu sam bila i stajala nekih 2-3 sata najvise i slabo mi doslo morala ici sjesti malo i kad sam odmorila ko da niskad nista bilo nije. Ocito taj progesteron me opet drma ili moram dobiti pa od svih lijekova mi tako.Jel imala koja to iskustvo?

Nadam se da ima veze sa pozitivnim betom! A šta se tiče privatnog lab koji naplati 250 kn i rezultati za 24h no coment, meni su bili na mailu za 1.5h

Ja sam vadila u analiza lab 150kn..prvi put u subotu vadila i rezultat dobila u roku pol sata, a drugi put sam u pon dok je bila mala guzva pa sam dobila kroz sat vremena.

❤N i V💙

Grizli
    13. Lipanj 2018. 17:49

Moram priznat da sam se iznenadila kad mi je zena rekla da zaista nalaze cu dobiti tek sutra, a cijenu sam i ocelivala paprenu jer to je u turistickom mjesto pa gule ocito turiste. Mislim da je to zato sto ta poliklinika samo vadi krv, a analizu radi drugi za njih. Ah sad sto je tu je samo da ja znam na cemu sam.

• Wonderland19
    13. Lipanj 2018. 18:50

Babylove

Kako se ti osjecas? 💖

Ludo 😂 isto kao i sve mi, u jednom trenu super jer mislim da je sve ok, u drugom ljuto i tuzno jer mislim da nije nista dobro... i tako par puta kroz dan
    Osjetim "nesto" u trbuhu al ne znam od cega jel od dolaska menstruacije, punkcije ili mrve... luda glava skroz! Ja cu u pon ic vadit betu ako mi test bude pozitivan a ako ne necu niti ic.... 

• Wonderland19
    13. Lipanj 2018. 18:53

Mislim da sam ja oko 130 placala i nalaz kroz pola sata dobijem ako nije guzva to znaci ako popodne dodes 😉 
    Bas mi je zao i sto toliko moras cekat i sto su takve cijene! Cekamo s tobom! 💪

Korina2010
    13. Lipanj 2018. 18:57

Curke, da li se vama ekstremno jako spavalo dok ste se bockale injekcijama? Ja sam na BEMFOLI (ista stvar kao gonal) i jaaaako sam pospana. Čini mi se da je zbog njih... Ne mogu prestat zijevati i jedva gledam.

_lily_0
    13. Lipanj 2018. 21:51

Korina2010

Curke, da li se vama ekstremno jako spavalo dok ste se bockale injekcijama? Ja sam na BEMFOLI (ista stvar kao gonal) i jaaaako sam pospana. Čini mi se da je zbog njih… Ne mogu prestat zijevati i jedva gledam.

Ja sam bila na gonalu i iskreno jako sam ga tesko podnosila..
    I pospanost, mucnina i na kraju krajeva svaki dan sam osjetila jajnike kako rade i sto se vise blizila punkcija bolovi su bili jaci cak sam imala osjecaj da su mi svi popucali ali hvala bogu nisu... na kraju sam imala najbolje rezultate s njim eto vracene 2blastice jedna se primila i 2 imamo smrznute... 

Korina2010
    13. Lipanj 2018. 22:09

_lily_0

Korina2010

Curke, da li se vama ekstremno jako spavalo dok ste se bockale injekcijama? Ja sam na BEMFOLI (ista stvar kao gonal) i jaaaako sam pospana. Čini mi se da je zbog njih… Ne mogu prestat zijevati i jedva gledam.

Ja sam bila na gonalu i iskreno jako sam ga tesko podnosila..
    I pospanost, mucnina i na kraju krajeva svaki dan sam osjetila jajnike kako rade i sto se vise blizila punkcija bolovi su bili jaci cak sam imala osjecaj da su mi svi popucali ali hvala bogu nisu… na kraju sam imala najbolje rezultate s njim eto vracene 2blastice jedna se primila i 2 imamo smrznute…

Da...nuspojave su bljak, ali lajkam rezultate! Koji dan ti je bila punkcija? Koliko ti traju ciklusi?

_lily_0
    13. Lipanj 2018. 22:22

Ciklusi su mi 28-32
    Punkcija je bila 13 dan da nuspojave su uzas ali kad dobijes dobre rezultate sve se zaboravi 
    Drzim fige i tebi na ljepim rezultatima.. 

• Babylove
    14. Lipanj 2018. 08:31

Grizli cekamo rezultate 🤞🤞🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.