Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Lipanj 2018. 10:54

Lolla_

waithing

Grizli

Hej zene kako ste? Gonal jesi bolje? Babylove i Srecica kako kod vas stanje? Ne znam dal je jos koja cura cekalica trenutno.
    Meni jucer bio dan koma, oprale me emocije na nekom krstenju i poslije dok sam bila medju svom onom djecicom satrale me emocije bas bas. Ja i dalje nemam nikakvih simptoma 9dnt mi je i sad cekam tamo neki 12-13 dnt da neki test nabacim. Waitnig ti si rano radila testove jel da??? Koji test si koristila da valja kad ga se rano radi?

Ajmeee…12 -13 dana za test🙈😂😂
    Pa tad se beta vadi haha.
    Ja sam radila 5 i 6 dan test a betu 10dnt.
    Kad sam bila trudna bilo je crte kad nisam bila nije bilo ni crte..a prosla sam nazalost puno transfera😪.
    U mulleru njihov narandjasto plavi 14 kn kosta i meni nepogrjesiv….

Nije li 5-6 dan prerano? ja sam našla podatak da se HCG počinje lučiti (doduše u krv) 8 dpt zametka starog 3 dana, odnosno 6 dnt zametka starog 5 dana… za ICSI imaju studije da se HCG sporije luči…
    Tebi je bilo tako rano baš pozitivno? Čim sam vidjela tvoj post sam otrčala napraviti test - negativan- 6 dnt

Da bas pozitivno je bio...ima negdje i slikica na klokanici darum 24.07.2017-e sjecam se...peti dan uslikan
    Mozda je jos rano..no kod mene do sad nije bio takav slucaj...

waithing

11. Lipanj 2018. 11:39
    Evo nasla sam slikice..
    Evo nasla sam slikice..

waithing

• Klaus_zg
    11. Lipanj 2018. 11:39

Evo cure da vam javim danas je ipak bio transfer...dva embrija preživjela (ako se dobro izražavam) i oba su mi vraćena....imate kakve savjete za mene? 
    Šaljemo puse ja i dvije točkice!

Klaus

Grizli
    11. Lipanj 2018. 11:50

Lolla ja sam isto tako gdje nasla podatak da se nakon ICSI i transfera 3 dan sporije luci hcg zato nekako i crkam sto vise mogu glupo mi jer znam ako vidim - da cu se odmah sva zbedirat a mozda ce biti lazna uzbuna. Dosla ja i do info sto sa crinone i zasto koram betu vaditi tek kao 21.6. Objasnila meni dr jer nisam mira dala. Znaci Crinone morma koristiti do M, ako ne dobim prirodno m 14dnt onda da odradim test ili vadim betu kako hocu je rekla ako bude pozitivano nastavljam s crinone i njima se javljam sa nalazom bete od 21.6 jer zele vidit dal se embrij razvija i dalje. To je s obzirom da u prvim tjednima puno cura ima biokemijske, neke jos i kasnije dobiju stoperice nakon transfera pa bi im nalaz mogao biti krivi. Posto sam imala vise spontanih rekla je da bi mi vjerojatno psihicki lakse bilo podnjet da et nije uspio i eto jije se ulovilo nego da imam spontani opet. S cime se slazem. A kao onda ce vec proc 19 dnt i beta bi trebala biti vec veca ako se sve pravilno razvija i onda bi mi na pregledu dali da vadim jos jednom kako bi se potvrdio pravilan rast. I ako imam pozitivnu betu na crinone miram biti najmanje do 12tt. Tako da ovaj tjedan radim test cisto rekreativno. Inace crinone gel da je "prirodni" progesteron, a utrogestan sintetski i tu je razlika u simptomima i tom "blokiranju" menge da se dobije pod tom terapijom. 

11. Lipanj 2018. 11:58

Ma naravno da je bolje cekati..tko moze🙈
    No moja frendica je imala icsi i test joj 6dnt bio pozitivan...
    Ja danas tranafer...i vec znam da ce u nedjelju naajkasnije ponedjeljak pasti test🙈..
    Mene vise zbedira 0 na papiru bete nego minus na testu...ovako se pripremim psihicki kod kuce u kupaoni koliko je to moguce u ovom svemu...

waithing

11. Lipanj 2018. 12:10

No to se odnosi na blastice..
    Za trodnevne je to rano...

waithing

• Wonderland19
    11. Lipanj 2018. 15:59

Waithing jel to na jutarnji urin? Ja sam danas 5 dnt i uzasno sam nestrpljiva jos sad procitam ovo, dovodis me u veliku napast  danas sam sto puta prebrojala koliko je proslo od punkcije, koliko od transfer! 
    Inace i ja podnosim lakse negativne testove i znakove na wc papiru😂 nego 0 na papiru! 

11. Lipanj 2018. 16:07

Wonderland19

Waithing jel to na jutarnji urin? Ja sam danas 5 dnt i uzasno sam nestrpljiva jos sad procitam ovo, dovodis me u veliku napastdanas sam sto puta prebrojala koliko je proslo od punkcije, koliko od transfer!
    Inace i ja podnosim lakse negativne testove i znakove na wc papiru😂 nego 0 na papiru!

Ma kakvi
    Ovaj peti dan je bio popodne nakon 20 pisanja😂😂😂

waithing

• Wonderland19
    11. Lipanj 2018. 16:14

Morat cu u nabavku danas 😂😂

11. Lipanj 2018. 16:22

Sesti dan je kao sto se na slici vidi bio odmah ujutro🙈
    Sjecam se da nisam mogla jutro docekat🙉😂...

waithing

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.