Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Srećica@
    10. Lipanj 2018. 10:48

Meni danas 6dnt,od jutra me boli trbuh kao pred M,i jajnik na kojem je bila ovulacija. Cice nista i to me brine. 

• Klaus_zg
    10. Lipanj 2018. 11:40

Hvala curke...ma toliko me je iznervirala...
    I da mi nemoze sad Dat g.o. jer je ona već napravila plan....
    Uspjela sam negdje pročitat da ako uzmem g.o. da mi nesmije prelazit 30 dana jer da mi onda zezne prosjek...budem vidjela možda na HZZO iako i oni jedan dan vele jedno drugi dan drugi i ne vjerujem im bas pa sam se zato vama obratila...
    A i možda bezveze dramim.
    Sutra idem na VV da vidimo dal bude transfer jer su mi u petak odgodili za ponedjeljak..
    Možda i ne bude pa vas pitam ako mi odgode dal me naručuju sljedeći mjesec i koji damenstruacije ili prije menstruacije ili mogu jaRec da mi odgode za 8mjesec pa da to dve obavim na miru i bez stresa tokom godišnjeg jer jako pusu na mene kad uzmem bolovanje...
    Oprostite na pravopisnim greškama ali tipkovnica na mobu mi užasno blokira!

Klaus

Grizli
    11. Lipanj 2018. 07:00

Hej zene kako ste? Gonal jesi bolje? Babylove i Srecica kako kod vas stanje? Ne znam dal je jos koja cura cekalica trenutno. 
    Meni jucer bio dan koma, oprale me emocije na nekom krstenju i poslije dok sam bila medju svom onom djecicom satrale me emocije bas bas. Ja i dalje nemam nikakvih simptoma 9dnt mi je i sad cekam tamo neki 12-13 dnt da neki test nabacim. Waitnig ti si rano radila testove jel da??? Koji test si koristila da valja kad ga se rano radi?

Srećica@
    11. Lipanj 2018. 07:57

Grizli

Hej zene kako ste? Gonal jesi bolje? Babylove i Srecica kako kod vas stanje? Ne znam dal je jos koja cura cekalica trenutno.
    Meni jucer bio dan koma, oprale me emocije na nekom krstenju i poslije dok sam bila medju svom onom djecicom satrale me emocije bas bas. Ja i dalje nemam nikakvih simptoma 9dnt mi je i sad cekam tamo neki 12-13 dnt da neki test nabacim. Waitnig ti si rano radila testove jel da??? Koji test si koristila da valja kad ga se rano radi?

Hey. I meni zasuze oci dok vidim trudnicu,ne izlazim puno iz kuce da to ne gledam puno. Znam da je glupo ali eto... Meni je danas 7dnt isto nista ne osjetim posebno,bolio me trbuh 2 dana kao pred M,i da oprostiš podrigava mi se na sve sto pojedem . Eto to je to i opet nista ne znam,nista posebno nije drugacije nego prije.

11. Lipanj 2018. 08:40

Grizli

Ajmeee...12 -13 dana za test🙈😂😂
    Pa tad se beta vadi haha.
    Ja sam radila 5 i 6 dan test a betu 10dnt.
    Kad sam bila trudna bilo je crte kad nisam bila nije bilo ni crte..a prosla sam nazalost puno transfera😪.
    U mulleru njihov narandjasto plavi 14 kn kosta i meni nepogrjesiv....

waithing

• Babylove
    11. Lipanj 2018. 10:11

Grizli

Joj i ja sam imala placljiv i vesel vikend... bila sam vjencana i krsna kuma.. nas je tri u drustvu.. i svaka na svom kraju i sada kada smo se skupile bas je bilo emocija...  jos kad je na krstenju propovjed drzao a ja gledam u kumce a ona spava i smjeska se bas me je dirnulo... obozavam ju 💖💖 sto se tice nekih simptoma nemam.. danas mi je 6dpt  i jedino sto osjetim s vremena na vrijeme dolje ko neke grceve kada stojim dugo ili hodam... cim sjednem ili legnem umiri se i naduta sam jako i cice me rasturaju... ali to mi je i tak sve pocelo prije aspiracije pd svih tih inekcija... tako da se ne nadam pretjerano

Lolla_
    11. Lipanj 2018. 10:28

waithing

Grizli

Ajmeee…12 -13 dana za test🙈😂😂
    Pa tad se beta vadi haha.
    Ja sam radila 5 i 6 dan test a betu 10dnt.
    Kad sam bila trudna bilo je crte kad nisam bila nije bilo ni crte..a prosla sam nazalost puno transfera😪.
    U mulleru njihov narandjasto plavi 14 kn kosta i meni nepogrjesiv….

Nije li 5-6 dan prerano? ja sam našla podatak da se HCG počinje lučiti (doduše u krv) 8 dpt zametka starog 3 dana, odnosno 6 dnt zametka starog 5 dana... za ICSI imaju studije da se HCG sporije luči... 
    Tebi je bilo tako rano baš pozitivno? Čim sam vidjela tvoj post sam otrčala napraviti test - negativan- 6 dnt

Grizli
    11. Lipanj 2018. 10:31

Waitnig ja cvrsto odlucila da cu valjda sutra test raditi biti će 10dnt, a betu ici vaditi na 12dnt. Al morat cu i 21.6 ju vaditi jer mi a humanoj u Rijeci bas inzistiraju na beti od tog datuma. 😏 al ovo cu za svoju dusu napraviti. Hvala za preporuku testa budem valjda stigla danas do mullera po to. 
    Babylove pa ti si onda imala jos vise turbo vikrnd od mene sto se emocija tice. Auuu pa ja mislim da bi poplava izbila da sam na tvom mjestu bila. Drzim fige da su to ipak simptomi oni pravi

• Babylove
    11. Lipanj 2018. 10:43

Grizli

Waitnig ja cvrsto odlucila da cu valjda sutra test raditi biti će 10dnt, a betu ici vaditi na 12dnt. Al morat cu i 21.6 ju vaditi jer mi a humanoj u Rijeci bas inzistiraju na beti od tog datuma. 😏 al ovo cu za svoju dusu napraviti. Hvala za preporuku testa budem valjda stigla danas do mullera po to.
    Babylove pa ti si onda imala jos vise turbo vikrnd od mene sto se emocija tice. Auuu pa ja mislim da bi poplava izbila da sam na tvom mjestu bila. Drzim fige da su to ipak simptomi oni pravi

Hvala ti draga.... drzim 🤞🤞 da test sutra bude pozitivan... nestrpljivo cekam 💖💖💖 ja cu ici u petak 11dpt jer 12 kad su rekli da vadim pada u subotu... a test hmnm neznam.. rekla mi je kolegica sto je isto isla na ivf da mogu vec 9dpt raditi... a strah me.. vidjet cu dal cu izdrzati do petka... jer sam mislila u petak ujutro prije nego odem vaditi betu napraviti test... da vidim sto da ocekujem...

Srećica@
    11. Lipanj 2018. 10:50

Meni se plače dok citam ovo sve,a kamoli da prisustvujem nečem emocionalnom😂, mene cice.nisi bolile ni kada sam se pikala ,ni kada sam imala vanmatericnu beta bila 800,nikad cice nista.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.