Potpomognuta oplodnja

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Babylove
    11. Lipanj 2018. 17:51

Norules zao mi je bas 😔 u kojem si ti postupku ono bila?
    Beba hvala ti... u petak cemo vidjeti sto mi je sudbina odredila.. suze radosnice ili pak one druge... sretno svima 🤞🤞

11. Lipanj 2018. 18:07

ET u stimuliranom ciklusu,tebi zelim srecu i da bude dobitan ipak su dva u pitanju a i svim curama koje su cekalice

Grizli
    12. Lipanj 2018. 06:12

Eto cure poklekla sam i napravila test jutros i negativan je. Mislim da cu tamo u cetvrtak ici vaditi betu bit ce mi 12dnt cisto rekreativno kako je jedna od vas napisala da ne razbijam glavu kad dobim M, a i da mirne duse prestanem koristiti crinone. U principu ocekujem M za vikend i onda u nove ratne pobjede.

• Babylove
    12. Lipanj 2018. 07:54

Grizli

Eto cure poklekla sam i napravila test jutros i negativan je. Mislim da cu tamo u cetvrtak ici vaditi betu bit ce mi 12dnt cisto rekreativno kako je jedna od vas napisala da ne razbijam glavu kad dobim M, a i da mirne duse prestanem koristiti crinone. U principu ocekujem M za vikend i onda u nove ratne pobjede.

Zao mi je draga...ali nada jos postoji... nadam se da ce beta ipak biti pozitivna... a ako ipak ne tako je u nove pobjede... tesko je ali mozemo mi to... bojim se sa cemo se skupa dalje boriti jer evo kod mene krecu lagani menstrualni bolovi... tako da koliko god se nadam i dalje ti bolivi me spustaju na zemlju... ali biti ce kada god bude 💖

Grizli
    12. Lipanj 2018. 08:17

Iskreno bas sam nekako flegmatik, ne opterecujem se vise. Naravno da bi bila jako sretna da je plus, al bar za sad nisam niti tuzna. Samo moji osjecaji i mozak su na razlicitim valnim duljinama, jer imam ko neki osjecaj da to je plus samo ga jos ne vidim, a mozak je 100% uvijeren da nije uspjelo jer bas nis ne osjecam znaci bas nista - ko kad tek imam M pa onih dana poslije nit cice, niti trbuh, nista, nista. Tako da se ne zavaravam. Nista draga skupa brojimo dalje do novog postupka. Sto ti ides u stimuliranom? 

Diana30
    12. Lipanj 2018. 08:20

Notules zso mi je draga za biokemijsku,bolje da ugledas negativnu betu nego biokemijsku, o o nadas se a na kraju ništa. ..

👩30,,pcos 🧔32
    Od 2014.pokusavamo
    👦10god.rodila 2010.
    2/2015.1biokemijska
    5/2017.missed AB 7tt
    7/2018.2biokemijska
    1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
    Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
    Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️

12. Lipanj 2018. 11:04

Pa iskreno nisam se ni nadala kad je u startu bila niska,nego gledam kao dobar znak da moze doc do implantacije
    Zanima me cure koje su imale iskustva s biokemijskom dali su odmah isle u postupak tj u fet ili je ipak pozeljna pauza?
    Grizli nemoj si to radit,preeeerano je jos,ako imas uputnicu izvadi betu radije

Lolla_
    12. Lipanj 2018. 12:13

Nemojte se rasturati tim, ovo sam našla - ne znam koliko je točno. 

A ovo je akademski članak - dolje je tablica s razinama HCG-a na 14 i 16 dnt - po prosjeku na danom uzorku je  rano još 

Lolla_
    12. Lipanj 2018. 12:14

https://academic.oup.com/humrep/article/15/6/1221/2915550

I link:)

• Babylove
    12. Lipanj 2018. 12:34

Grizli

Iskreno bas sam nekako flegmatik, ne opterecujem se vise. Naravno da bi bila jako sretna da je plus, al bar za sad nisam niti tuzna. Samo moji osjecaji i mozak su na razlicitim valnim duljinama, jer imam ko neki osjecaj da to je plus samo ga jos ne vidim, a mozak je 100% uvijeren da nije uspjelo jer bas nis ne osjecam znaci bas nista - ko kad tek imam M pa onih dana poslije nit cice, niti trbuh, nista, nista. Tako da se ne zavaravam. Nista draga skupa brojimo dalje do novog postupka. Sto ti ides u stimuliranom?

Jos trenutno ne razmisljam.puno sto dalje jer ipak se nadam bez obzira na sve da ce mozda ibiti bozitivna beta... 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.

Odustani

POVEZANI ČLANCI