Eto cure poklekla sam i napravila test jutros i negativan je. Mislim da cu tamo u cetvrtak ici vaditi betu bit ce mi 12dnt cisto rekreativno kako je jedna od vas napisala da ne razbijam glavu kad dobim M, a i da mirne duse prestanem koristiti crinone. U principu ocekujem M za vikend i onda u nove ratne pobjede.
Zao mi je draga...ali nada jos postoji... nadam se da ce beta ipak biti pozitivna... a ako ipak ne tako je u nove pobjede... tesko je ali mozemo mi to... bojim se sa cemo se skupa dalje boriti jer evo kod mene krecu lagani menstrualni bolovi... tako da koliko god se nadam i dalje ti bolivi me spustaju na zemlju... ali biti ce kada god bude 💖
Iskreno bas sam nekako flegmatik, ne opterecujem se vise. Naravno da bi bila jako sretna da je plus, al bar za sad nisam niti tuzna. Samo moji osjecaji i mozak su na razlicitim valnim duljinama, jer imam ko neki osjecaj da to je plus samo ga jos ne vidim, a mozak je 100% uvijeren da nije uspjelo jer bas nis ne osjecam znaci bas nista - ko kad tek imam M pa onih dana poslije nit cice, niti trbuh, nista, nista. Tako da se ne zavaravam. Nista draga skupa brojimo dalje do novog postupka. Sto ti ides u stimuliranom?
Notules zso mi je draga za biokemijsku,bolje da ugledas negativnu betu nego biokemijsku, o o nadas se a na kraju ništa. ..
👩30,,pcos 🧔32
Od 2014.pokusavamo
👦10god.rodila 2010.
2/2015.1biokemijska
5/2017.missed AB 7tt
7/2018.2biokemijska
1/2019.cervikalna trudnoca lijecena metatroksat lijekom
Od toga prosla 2inseminacije i stimulirani ivf postupak, ovo su sve prirodne trudnoce koje se nisu odrzale🙏🙏
Uvijek ima nade za svaku od nas, i nikad netreba odustati🤞🙏❤️
Pa iskreno nisam se ni nadala kad je u startu bila niska,nego gledam kao dobar znak da moze doc do implantacije
Zanima me cure koje su imale iskustva s biokemijskom dali su odmah isle u postupak tj u fet ili je ipak pozeljna pauza?
Grizli nemoj si to radit,preeeerano je jos,ako imas uputnicu izvadi betu radije
Nemojte se rasturati tim, ovo sam našla - ne znam koliko je točno.
A ovo je akademski članak - dolje je tablica s razinama HCG-a na 14 i 16 dnt - po prosjeku na danom uzorku je rano još
Iskreno bas sam nekako flegmatik, ne opterecujem se vise. Naravno da bi bila jako sretna da je plus, al bar za sad nisam niti tuzna. Samo moji osjecaji i mozak su na razlicitim valnim duljinama, jer imam ko neki osjecaj da to je plus samo ga jos ne vidim, a mozak je 100% uvijeren da nije uspjelo jer bas nis ne osjecam znaci bas nista - ko kad tek imam M pa onih dana poslije nit cice, niti trbuh, nista, nista. Tako da se ne zavaravam. Nista draga skupa brojimo dalje do novog postupka. Sto ti ides u stimuliranom?
Jos trenutno ne razmisljam.puno sto dalje jer ipak se nadam bez obzira na sve da ce mozda ibiti bozitivna beta...
Pa iskreno nisam se ni nadala kad je u startu bila niska,nego gledam kao dobar znak da moze doc do implantacije
Zanima me cure koje su imale iskustva s biokemijskom dali su odmah isle u postupak tj u fet ili je ipak pozeljna pauza?
Grizli nemoj si to radit,preeeerano je jos,ako imas uputnicu izvadi betu radije
Ja sam nakon biokemijske pauzirala ciklus i onda u FET. Tako su mi preporucili, rezultat je u potpisu 😊
url=https://lilypie.com]
Grizli nadam se da je bilo prerano,ja sam betu radila već 11.dan ,ovi testovi me više izbezumljenu jer mi uvijek ostavljaju neku lažnu nadu.
Danas sam čitala Rodinu brošuru koja ima sve jako lijepo objašnjeno di stoji da nije znanstveno dokazano da transfer 5.dan povećava šanse ,jer kao i blastociste koje su izgledom savršene kod njih 40-50% ima neka citogenetska greška zbog koje ne dolazi do ugnježdenja. Piše također da je najbolje kad je endo između 10-14mm,a ispod 7mm da također ne dolazi do ugnježdenja.Moram priznat da me ovo sa tom blastocistom neugodno iznenadilo
url=https://lilypie.com]
DANTE
Cure s pozitivnim betama dali ste imale kakve povremene grceve dolje prije pozitivne bete?
Sortiraj odgovore
Najstariji