Cure, imam jedno pitanje. Od punkcije imam jake bolove i stalne grceve, kad dotaknem trbuh imam osjecaj da diram po zivoj rani. Bas sam ovaj put lose od punkcije i nikako se ne osjecam. Jedva hodam od bolova. Sto mislite bili trebala otic na hitnu?
Otidi obavezno jer moze bit hiperstimulacija i javi STA je bilo…mozda nije nista al ovako CES bit mir
Hiperstimulacija? Od cega? Ajme :(
Odi draga ti na hitnu to je najpametnije. Nedaj Boze da se ca zakomplicira sad ti jos.
Gonal mozda najbolje da ipak odes ti na hitnu. Mislim da te vec trebalo prestat boljeti. Jel je bol stalno takva ili se danas pojacala? Ako se pojacava svakako odi. Jel imas mozda temperaturu?
Sad sam mjerila 37.1. Sve mi se jace bolovi pojacavaju. Bas mi je muka
Odi na hitnu... mozda je stvarno hiper.. iako nebi rekla posto je 9 stanica bilo....ali tko zna sve smo razlicite... nemoj cekati nego idi..
Pozdrav svim čekalicama!😊 Ja sam u petak obavila 2. inseminaciju. Uzela sam godišnji ovaj tjedan,da se malo makne od onog ludila na poslu😁 Najgore je sad ovo iščekivanje do bete😬 Svima držim fige!😄
Sretno! Meni je beta u četvrtak nakon 2. inseminacije pa ćemo vidjeti. Ne sekiram se do sutra navečer i četvrtka ujutro 🤦, nadam se da će ti biti pozitivan nalaz! Meni čak to ludilo na poslu pomaže odmaknuti misli od svega toga, da ne mislim.
Nema veze sto ima 9 jajnih stanica, ako dodje do trudnoce ili prima boostere to je HCG i onda moze doci do hipera. Ali bez obzira hiper ne hiper ja bih otisla da me pogledaju. Bez panike, ne znaci da ti je nesto, ali da ipak saznas da je sve ok.
Curke evo mene na odijelu u Petrovoj, ostavili su me. Javila sam svojoj dr kako mi je i rekla je odmah za Zg. Po pregledu je blagi hiper nije strasno al su me ipak ostavili. Cekaju nalaze krvi pa ce mi dat valjda nesto😓
https://lb1f.lilypie.com/VzS3p1.png
Curke evo mene na odijelu u Petrovoj, ostavili su me. Javila sam svojoj dr kako mi je i rekla je odmah za Zg. Po pregledu je blagi hiper nije strasno al su me ipak ostavili. Cekaju nalaze krvi pa ce mi dat valjda nesto😓
Čim sam ustala išla sam pogledat kako si,dobro da si išla,ma bit će sve ok
url=https://lilypie.com]
DANTE
Drago mi je da si otisla... javljaj dalje obavezno... sretno 🤞🤞💖
Gonal drzi se, brz oporavak ti zelim i da je sve ok. Dobro da si nazvala dr. Cuvaj se!
Sortiraj odgovore
Najstariji